세계의 유단백질 시장 : 기회와 전략(-2033년)
Milk Protein Global Market Opportunities And Strategies To 2033
상품코드 : 1478552
리서치사 : The Business Research Company
발행일 : 2024년 05월
페이지 정보 : 영문 310 Pages
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한글목차

세계 유단백질 시장은 2018년 89억 6,825만 달러로 평가되었으며, 2023년까지 6.0% 이상의 CAGR을 기록할 것으로 예상됩니다.

건강한 제품의 소비 확대

건강한 제품 소비의 증가는 지금까지 유단백질 시장의 성장을 주도해 왔습니다. 건강과 웰빙에 대한 관심이 높아지면서 소비자들은 기능적 이점을 제공하는 제품을 찾고 있습니다. 유단백질은 편리하고 영양가 높은 선택에 대한 수요를 충족시키기 위해 단백질 쉐이크, 바, 강화 유제품 등 다양한 건강식품과 음료에 첨가되는 경우가 많습니다. 예를 들어, 미국에 본사를 둔 건강 및 식습관 비영리 단체인 International Food Information Council이 2020년에 발표한 조사에 따르면, 미국인의 43%가 특정 식단이나 식습관을 따르고 있다고 응답했으며, 이는 2019년의 38%에서 증가한 수치입니다. 이러한 추세는 미국인 5명 중 1명이 모바일 건강 모니터링 기기 및 앱의 사용 증가와 일치하며, 미국인 5명 중 1명은 이러한 도구를 사용하여 칼로리 섭취량을 기록하고 있습니다. 따라서 건강한 제품 소비의 증가는 유단백질 시장의 성장을 뒷받침했습니다.

목차

제1장 주요 요약

제2장 목차

제3장 표목차

제4장 그림목차

제5장 보고서 구조

제6장 시장 특징

제7장 주요 시장 동향

제8장 유단백질 시장 : 거시경제 시나리오

제9장 세계의 시장 규모와 성장

제10장 세계의 유단백질 시장 : 세분화

제11장 유단백질 시장 : 지역·국가별 분석

제12장 아시아태평양 시장

제13장 서유럽 시장

제14장 동유럽 시장

제15장 북미 시장

제16장 남미 시장

제17장 중동 시장

제18장 아프리카 시장

제19장 경쟁 상황과 기업 개요

제20장 경쟁 벤치마킹

제21장 경쟁 대시보드

제22장 주요 인수합병

제23장 기회와 전략

제24장 유단백질 시장 : 결론과 제안

제25장 부록

ksm
영문 목차

영문목차

Milk protein is a type of protein that is derived from filtered milk and is formed from natural whey and casein proteins. Milk protein is generally treated in a way that will keep these proteins close to their natural state, but in a purer form. The gentle purification process milk protein goes through ensures any denaturing or changing of the proteins is minimized and the amino acid profile remains excellent. Milk proteins are derived from milk and contain a rich source of essential amino acids required by the human body for growth, repair and maintenance of muscle tissue.

The milk protein market consists of sales, by entities (organizations, sole traders or partnerships), of milk protein that are extensively used in the production of various food and beverage products, owing to their nutritional benefits, including high-quality protein content and functional properties, such as emulsification, foaming and water-binding capabilities.

The global milk protein market was valued at $8,968.25 million in 2018 which was valued at 2023 at a compound annual growth rate (CAGR) of more than 6.0%.

Growing Consumption Of Healthy Products

The growing consumption of healthy products drove the growth of the milk protein market during the historic period. With growing emphasis on health and wellness, consumers are increasingly seeking products that offer functional benefits. Milk proteins are often incorporated into various health foods and beverages, including protein shakes, bars and fortified dairy products, to meet the demand for convenient and nutritious options. For instance, according to a study published by the International Food Information Council in 2020, a US-based non-profit organization for health and dietary patterns, 43% of Americans reported following a specific diet or eating pattern, which was an increase from 38% in 2019. This trend aligns with the growing use of mobile health monitoring devices or apps, with nearly 1 in 5 Americans using such tools to track their calorie intake. Therefore, the growing consumption of healthy products supported the growth of the milk protein market.

Introduction Of New Product Solutions To Enable Better-Tasting Protein Products

Companies operating in the milk protein market are introducing new protein solutions to enable better-tasting protein products and to strengthen their position in the market. For example, in November 2023, Valio, a Finland-based dairy company, introduced Valio Eila(R) MPC 65, a milk protein concentrate that aims to address common issues with the flavor and texture of protein-enriched foods. Valio Eila(R) MPC 65 is lactose-free, designed to enhance the taste and texture of products like protein puddings, shakes, ice creams and drinks. It leverages Valio's expertise in lactose-free milk protein development, offering a solution that combines the nutritional benefits of dairy milk protein without compromising on taste or texture.

The global milk protein market is highly concentrated, with large players operating in the market. The top ten competitors in the market made up 52.0% of the total market in 2022.

Milk Protein Global Market Opportunities And Strategies To 2033 from The Business Research Company provides the strategists; marketers and senior management with the critical information they need to assess the global milk protein market as it emerges from the COVID-19 shut down.

Reasons to Purchase

Where is the largest and fastest-growing market for milk protein? How does the market relate to the overall economy; demography and other similar markets? What forces will shape the market going forward? The milk protein market global report from The Business Research Company answers all these questions and many more.

The report covers market characteristics; size and growth; segmentation; regional and country breakdowns; competitive landscape; market shares; trends and strategies for this market. It traces the market's history and forecasts market growth by geography. It places the market within the context of the wider milk protein market; and compares it with other markets.

The report covers the following chapters

Markets Covered:

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Table Of Contents

3 List Of Tables

4 List Of Figures

5 Report Structure

6 Market Characteristics

7 Major Market Trends

8 Milk Protein Market - Macro Economic Scenario

9 Global Market Size and Growth

10 Global Milk Protein Market Segmentation

11 Milk Protein Market, Regional and Country Analysis

12 Asia-Pacific Market

13 Western Europe Market

14 Eastern Europe Market

15 North America Market

16 South America Market

17 Middle East Market

18 Africa Market

19 Competitive Landscape and Company Profiles

20 Competitive Benchmarking

21 Competitive Dashboard

22 Key Mergers And Acquisitions

23 Opportunities And Strategies

24 Milk Protein Market, Conclusions And Recommendations

25 Appendix

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