세계의 유제품 단백질 시장 : 예측(2025-2030년)
Global Milk Protein Market - Forecasts from 2025 to 2030
상품코드 : 1627611
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2024년 12월
페이지 정보 : 영문 130 Pages
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한글목차

세계 유단백질 시장은 2025년 186억 1,300만 달러에서 연평균 5.31%로 성장하여 2030년까지 241억 1,100만 달러에 달할 것으로 예상됩니다.

유단백질은 카제인, 락토알부민, 락토글로불린과 같은 다양한 종류의 단백질로 일반적으로 우유에 함유되어 있습니다. 이러한 단백질은 높은 생물학적 가치와 아미노산을 함유하고 있으며, 체내에서 생산할 수 없습니다. 유단백질은 많은 질병에 대한 저항력을 개발하는 등 인체에 다양한 이점을 제공합니다. 미국 국립보건원은 보고서에서 유단백질, 특히 유청 단백질은 결장, 유방, 전립선 등 다양한 종류의 암으로부터 인체를 보호하는 데 도움이 될 수 있다고 밝혔습니다.

유단백질 시장을 이끄는 요인 중 하나는 건강한 식습관의 이점에 대한 인식이 높아지면서 사람들이 유제품 기반 단백질 보충제를 선호하게 된 것입니다. 또한, 선진국에서는 많은 사람들이 바쁜 생활습관으로 인해 신진대사가 매우 느려지고 있습니다. 유단백질은 신체 조직을 재건하고 면역 체계의 잠재력을 향상시키는 데 도움이 됩니다. 유제품에는 유청 단백질과 카제인 단백질이 많이 포함되어 있습니다. 이들은 수요가 많은 보충제입니다. 유제품은 농축, 겔화, 질감 변화, 음식 거품 만들기 등 다양한 식품 조리 목적으로 사용됩니다. 이것이 유단백질 시장의 수요를 견인하고 있는 것으로 보입니다.

유단백질 시장 촉진요인

유당은 일반적으로 우유와 유제품에 함유된 당의 일종입니다. 유당불내증은 체내에서 유당을 소화, 분해할 수 없는 상태를 말합니다. 체내 소화기관에 락타아제라는 소화 효소가 결핍되어 있을 때 발생합니다. 전 세계 유당불내증 환자 수는 최근 몇 년 사이 크게 증가하고 있습니다. 영국 낙농협회(Dairy UK)는 보고서에서 전 국민의 약 8%가 유당불내증을 앓고 있다고 밝혔습니다.

마찬가지로 미국 보건복지부는 보고서에서 미국인의 약 36%가 유당불내증을 앓고 있다고 밝혔습니다. 또한 유당불내증은 아프리카계 미국인, 아메리칸 인디언, 아시아계 미국인, 히스패닉/라틴계와 같은 민족/인종 그룹이 유당불내증으로 고통받을 가능성이 가장 높다고 밝혔습니다. Gastroenterology of the USA는 미국 전체 유당불내증 환자 중 백인 성인의 약 15%, 미국 성인의 85%가 유당불내증을 앓고 있다고 발표했습니다.

유단백질 시장의 지리적 전망:

유단백질 시장에서 아시아태평양은 다른 지역에 비해 큰 시장 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 이 지역은 세계 최대의 우유 및 유제품 생산지이자 소비지이기도 합니다.

미국 식량농업기구가 발표한 보고서에 따르면, 아시아 지역의 우유 생산량은 2023년에 2022년 대비 약 2.3% 증가할 것으로 예상했습니다. 이 기관은 또한 아시아 지역의 우유 생산량이 2023년에 4억 3,100만 톤에 달할 것으로 추정하고 있습니다. 인도의 원유 생산량은 지난 1년간 약 2.5% 증가하여 2023년에는 2억 3,200만 톤에 달했습니다.

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어떤 용도로 사용되는가?

산업 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진입 전략, 지리적 확장, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크 및 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향

조사 범위

목차

제1장 소개

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

제5장 유제품 단백질 세계 시장 : 유형별

제6장 유제품 단백질 세계 시장 : 형태별

제7장 유제품 단백질 세계 시장 : 용도별

제8장 유제품 단백질 세계 시장 : 지역별

제9장 경쟁 환경과 분석

제10장 기업 개요

ksm
영문 목차

영문목차

The global milk protein market is estimated to attain US$24.111 billion by 2030, growing at a CAGR of 5.31% from US$18.613 billion in 2025.

Milk proteins are various types of protein, like casein, lactalbumin, and lactoglobulin, which are generally found in milk. These proteins contain a high biological value and amino acids, which cannot be produced internally. Milk protein offers multiple benefits to the human body, as it helps the body to develop resistance to many diseases. In its report, the National Institute of Health of the USA stated that milk protein, especially whey protein, helps the human body protect against various types of cancers, like colon, breast, and prostate.

Factors driving the milk protein market include the increasing awareness regarding the benefits of a healthy diet owing to which people have shifted their priority to dairy-based protein supplements. Additionally, in developed countries, a large part of the population has a hectic lifestyle due to which they suffer from very poor metabolic health. Milk protein helps in rebuilding body tissue and increases the potential of the immune system. Milk products have a high amount of whey and casein proteins. These are the supplements that are in high demand. Dairy products are used for a wide range of food preparation purposes, such as thickening, gelling, modifying the food texture, and foaming a food product. This is likely to drive the demand for the milk protein market.

Global Milk Protein Market Drivers

Lactose is a form of sugar generally found in milk or milk products. Lactose intolerance is a situation in which the body is unable to digest or break down lactose. The condition occurs when the body's digestive system lacks a digestive enzyme called lactase. The global cases of lactose intolerance witnessed a significant surge in the past few years. In its report, Dairy UK stated that about 8% of individuals nationwide suffer from lactose intolerance.

Similarly, the U.S. Department of Health and Human Services, in its report, stated that in the USA, about 36% of individuals suffer from lactose malabsorption. The agency further stated that in the cases of lactose intolerance, ethnic and racial groups, like African Americans, American Indians, Asian Americans, and Hispanics/Latinos, are most likely to suffer from lactose malabsorption. The American College of Gastroenterology of the USA stated that in the total cases of lactose intolerance in the nation, about 15% of the Caucasian adults and 85% of the American adults suffer from lactose intolerance.

Global Milk Protein Market geographical outlook:

In the global milk protein market, the Asia Pacific region is estimated to attain a greater market share compared to other regions. This region is among the biggest producers and consumers of milk and dairy products worldwide.

The production of milk in the Asian region witnessed a growth of about 2.3% in 2023, as compared to 2022, as stated by the report published by the Food and Agriculture Organization of the United Nations. The organization further noted that in Asia, the output of milk is estimated to reach 431 million tonnes in 2023. The production of milk in India witnessed an increase of about 2.5% over the past year, reaching 232 million tonnes in 2023.

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Industry and Market Insights, Opportunity Assessment, Product Demand Forecasting, Market Entry Strategy, Geographical Expansion, Capital Investment Decisions, Regulatory Framework & Implications, New Product Development, Competitive Intelligence

Report Coverage:

Global Milk Protein Market is segmented and analyzed as follows:

By Type

By Forms

By Application

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. EXECUTIVE SUMMARY

4. MARKET DYNAMICS

5. GLOBAL MILK PROTEIN MARKET BY TYPE

6. GLOBAL MILK PROTEIN MARKET BY FORMS

7. GLOBAL MILK PROTEIN MARKET BY APPLICATIONS

8. GLOBAL MILK PROTEIN MARKET BY GEOGRAPHY

9. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

10. COMPANY PROFILES

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