Fermentation Chemicals Market Report by Product, Form, Application, and Region 2025-2033
상품코드:1792463
리서치사:IMARC
발행일:2025년 08월
페이지 정보:영문 148 Pages
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세계의 발효 화학제품 시장 규모는 2024년 827억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년까지 1,281억 달러에 이르며, 2025-2033년까지 4.73%의 성장률(CAGR)을 보일 것으로 예측했습니다.
발효 화학제품은 다양한 제품의 발효 화학 공정을 촉매하거나 시작하는 데 사용됩니다. 이 화학제품은 주로 설탕, 옥수수, 전분과 같은 식물성 원료를 사용하여 제조되며 바이오플라스틱, 바이오연료, 폴리머, 복합재료 등의 생산에 사용됩니다. 이들은 화학 반응의 속도를 높이는 데 중요하며 전반적인 제조 비용, 발효 시간 및 에너지 소비를 최소화하는 데 기여합니다. 이러한 이유로 이러한 화학물질은 플라스틱 제조, 의약품, 영양 보충제, 식음료(F&B) 등 다양한 산업에서 광범위하게 사용되고 있습니다.
F&B 산업의 성장은 세계의 급속한 산업화와 함께 시장 성장을 가속하는 중요한 요소가 되었습니다. 게다가, 알코올 음료에 대한 수요 증가도 시장의 성장을 뒷받침하고 있습니다. 발효 식품은 주로 다양한 알코올 음료와 빵, 치즈, 피클과 같은 식품의 제조에 사용됩니다. 또한 발효기술의 진보로 젖산, 타르타르산, 푸마르산 등 유기산의 대규모 생산이 가능해지고 있으며, 전 세계적으로 발효화학제품 수요가 증가하고 있습니다. 게다가, 친환경적인 바이오 원료에 대한 소비자 의식 증가는 시장 성장에 대한 밝은 전망을 창출하고 있습니다. 산업은 합성품과 석유 유래의 대체품으로서 발효화학제품에 점차 중점을 옮기고 있습니다. 스테로이드 및 항생제 제조에서 제품 채용 증가와 광범위한 R&D 활동도 시장을 더욱 견인할 것으로 예측됩니다.
이 보고서에서 다루는 주요 질문
2024년 세계의 발효 화학제품 시장 규모는?
2025-2033년의 발효 화학제품 세계 시장 예측 성장률은?
발효 화학제품 세계 시장을 견인하는 주요인은?
발효 화학제품 세계 시장에서 COVID-19의 영향은?
발효 화학제품 세계 시장에서 제품에 의한 구분은?
발효 화학제품 세계 시장의 용도별 구분은?
발효 화학제품 세계 시장의 주요 지역은?
발효 화학제품 세계 시장에서 주요 진출기업은?
목차
제1장 서문
제2장 조사 범위와 조사 방법
조사의 목적
이해관계자
데이터 소스
1차 정보
2차 정보
시장 추정
상향식 접근
하향식 접근
조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 소개
개요
주요 산업 동향
제5장 세계의 발효 화학제품 시장
시장 개요
시장 실적
COVID-19의 영향
시장 예측
제6장 시장 분석 : 제품별
알코올
효소
유기산
기타
제7장 시장 분석 : 형태별
액체
분말
제8장 시장 분석 : 용도별
산업용도
식음료
영양 및 의약품
플라스틱 및 섬유
기타
제9장 시장 분석 : 지역별
북미
미국
캐나다
유럽
독일
프랑스
영국
이탈리아
스페인
러시아
기타
아시아태평양
중국
일본
인도
한국
호주
인도네시아
기타
라틴아메리카
브라질
멕시코
기타
중동 및 아프리카
시장 분석 : 국가별
제10장 SWOT 분석
개요
강점
약점
기회
위협
제11장 밸류체인 분석
제12장 Porter's Five Forces 분석
개요
구매자의 협상력
공급기업의 협상력
경쟁도
신규 참가업체의 위협
대체품의 위협
제13장 가격 분석
제14장 경쟁 구도
시장 구조
주요 기업
주요 기업 프로파일
BASF SE
AB Enzymes
Ajinomoto Co. Inc.
Amano Enzymes USA, Co., Ltd.
Archer Daniels Midland Company(ADM)
Cargill Incorporated
Chr. Hansen A/S
Koninklijke DSM NV
Evonik Industries AG
Novozymes A/S
The Dow Chemical Company
Koch Industries Inc.(Invista BV)
JHS
영문 목차
영문목차
The global fermentation chemicals market size reached USD 82.7 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 128.1 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.73% during 2025-2033.
Fermentation chemicals are used to catalyze or initiate the chemical process of fermentation in various products. These chemicals are majorly manufactured using vegetable feedstock, such as sugar, corn and starch, and are used in the production of bioplastics, biofuels, polymers and composites, among other products. They are crucial for increasing the pace of the chemical reaction, which contributes to minimize the overall manufacturing cost, fermentation time and energy consumption. Owing to this, these chemicals find extensive applications across various industries, including plastic manufacturing, pharmaceuticals, nutraceuticals, and food and beverages (F&B).
The growing F&B industry, along with rapid industrialization across the globe, represent as the key factors driving the growth of the market. Furthermore, the rising demand for alcoholic beverages is also providing a boost to the market growth. Fermented chemicals are primarily used in the production of various alcoholic beverages and food products, such as breads, cheese and pickles. Additionally, advancements in fermentation technologies have enabled large-scale production of several organic acids, such as lactic, tartaric and fumaric acid, thereby increasing the demand for fermentation chemicals across the globe. Moreover, growing consumer awareness regarding environment-friendly and bio-based raw materials is creating a positive outlook for the market growth. Industries are gradually shifting their focus toward fermentation chemicals as an alternative to their synthetic or petroleum-derived counterparts. An increasing product adoption for the manufacturing of steroids and antibiotics, along with extensive research and development (R&D) activities, are also projected to drive the market further.
Key Market Segmentation:
Breakup by Product:
Alcohol
Enzymes
Organic Acids
Others
Breakup by Form:
Liquid
Powder
Breakup by Application:
Industrial Applications
Food and Beverages
Nutritional and Pharmaceuticals
Plastics and Fibers
Others
Breakup by Region:
North America
United States
Canada
Asia Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
Competitive Landscape:
The competitive landscape of the industry has also been examined with some of the key players being BASF SE, AB Enzymes, Ajinomoto Co. Inc., Amano Enzymes USA, Co., Ltd., Archer Daniels Midland Company (ADM), Cargill Incorporated, Chr. Hansen A/S, Koninklijke DSM N.V., Evonik Industries AG, Novozymes A/S, The Dow Chemical Company, Koch Industries Inc. (Invista BV), etc.
Key Questions Answered in This Report
1.What was the size of the global fermentation chemicals market in 2024?
2.What is the expected growth rate of the global fermentation chemicals market during 2025-2033?
3.What are the key factors driving the global fermentation chemicals market?
4.What has been the impact of COVID-19 on the global fermentation chemicals market?
5.What is the breakup of the global fermentation chemicals market based on the product?
6.What is the breakup of the global fermentation chemicals market based on the application?
7.What are the key regions in the global fermentation chemicals market?
8.Who are the key players/companies in the global fermentation chemicals market?