세계의 발효 화학제품 시장 보고서 : 제품, 형태, 용도, 지역별(2025-2033년)
Fermentation Chemicals Market Report by Product, Form, Application, and Region 2025-2033
상품코드 : 1792463
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 08월
페이지 정보 : 영문 148 Pages
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한글목차

세계의 발효 화학제품 시장 규모는 2024년 827억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년까지 1,281억 달러에 이르며, 2025-2033년까지 4.73%의 성장률(CAGR)을 보일 것으로 예측했습니다.

발효 화학제품은 다양한 제품의 발효 화학 공정을 촉매하거나 시작하는 데 사용됩니다. 이 화학제품은 주로 설탕, 옥수수, 전분과 같은 식물성 원료를 사용하여 제조되며 바이오플라스틱, 바이오연료, 폴리머, 복합재료 등의 생산에 사용됩니다. 이들은 화학 반응의 속도를 높이는 데 중요하며 전반적인 제조 비용, 발효 시간 및 에너지 소비를 최소화하는 데 기여합니다. 이러한 이유로 이러한 화학물질은 플라스틱 제조, 의약품, 영양 보충제, 식음료(F&B) 등 다양한 산업에서 광범위하게 사용되고 있습니다.

F&B 산업의 성장은 세계의 급속한 산업화와 함께 시장 성장을 가속하는 중요한 요소가 되었습니다. 게다가, 알코올 음료에 대한 수요 증가도 시장의 성장을 뒷받침하고 있습니다. 발효 식품은 주로 다양한 알코올 음료와 빵, 치즈, 피클과 같은 식품의 제조에 사용됩니다. 또한 발효기술의 진보로 젖산, 타르타르산, 푸마르산 등 유기산의 대규모 생산이 가능해지고 있으며, 전 세계적으로 발효화학제품 수요가 증가하고 있습니다. 게다가, 친환경적인 바이오 원료에 대한 소비자 의식 증가는 시장 성장에 대한 밝은 전망을 창출하고 있습니다. 산업은 합성품과 석유 유래의 대체품으로서 발효화학제품에 점차 중점을 옮기고 있습니다. 스테로이드 및 항생제 제조에서 제품 채용 증가와 광범위한 R&D 활동도 시장을 더욱 견인할 것으로 예측됩니다.

이 보고서에서 다루는 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 소개

제5장 세계의 발효 화학제품 시장

제6장 시장 분석 : 제품별

제7장 시장 분석 : 형태별

제8장 시장 분석 : 용도별

제9장 시장 분석 : 지역별

제10장 SWOT 분석

제11장 밸류체인 분석

제12장 Porter's Five Forces 분석

제13장 가격 분석

제14장 경쟁 구도

JHS
영문 목차

영문목차

The global fermentation chemicals market size reached USD 82.7 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 128.1 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.73% during 2025-2033.

Fermentation chemicals are used to catalyze or initiate the chemical process of fermentation in various products. These chemicals are majorly manufactured using vegetable feedstock, such as sugar, corn and starch, and are used in the production of bioplastics, biofuels, polymers and composites, among other products. They are crucial for increasing the pace of the chemical reaction, which contributes to minimize the overall manufacturing cost, fermentation time and energy consumption. Owing to this, these chemicals find extensive applications across various industries, including plastic manufacturing, pharmaceuticals, nutraceuticals, and food and beverages (F&B).

The growing F&B industry, along with rapid industrialization across the globe, represent as the key factors driving the growth of the market. Furthermore, the rising demand for alcoholic beverages is also providing a boost to the market growth. Fermented chemicals are primarily used in the production of various alcoholic beverages and food products, such as breads, cheese and pickles. Additionally, advancements in fermentation technologies have enabled large-scale production of several organic acids, such as lactic, tartaric and fumaric acid, thereby increasing the demand for fermentation chemicals across the globe. Moreover, growing consumer awareness regarding environment-friendly and bio-based raw materials is creating a positive outlook for the market growth. Industries are gradually shifting their focus toward fermentation chemicals as an alternative to their synthetic or petroleum-derived counterparts. An increasing product adoption for the manufacturing of steroids and antibiotics, along with extensive research and development (R&D) activities, are also projected to drive the market further.

Key Market Segmentation:

Breakup by Product:

Breakup by Form:

Breakup by Application:

Breakup by Region:

Competitive Landscape:

The competitive landscape of the industry has also been examined with some of the key players being BASF SE, AB Enzymes, Ajinomoto Co. Inc., Amano Enzymes USA, Co., Ltd., Archer Daniels Midland Company (ADM), Cargill Incorporated, Chr. Hansen A/S, Koninklijke DSM N.V., Evonik Industries AG, Novozymes A/S, The Dow Chemical Company, Koch Industries Inc. (Invista BV), etc.

Key Questions Answered in This Report

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Fermentation Chemicals Market

6 Market Breakup by Product

7 Market Breakup by Form

8 Market Breakup by Application

9 Market Breakup by Region

10 SWOT Analysis

11 Value Chain Analysis

12 Porters Five Forces Analysis

13 Price Analysis

14 Competitive Landscape

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