세계의 유제품 원료 시장 : 예측(2025-2030년)
Dairy Ingredients Market - Forecasts from 2025 to 2030
상품코드 : 1627745
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2024년 12월
페이지 정보 : 영문 120 Pages
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한글목차

세계 유제품 원료 시장 규모는 연평균 4.91% 성장하여 2025년 696억 4,100만 달러에서 2030년 885억 200만 달러에 달할 것으로 추정됩니다.

소, 버팔로, 염소 등 포유류의 우유에서 생산되거나 우유를 함유한 제품을 유제품 원료라고 합니다. 유제품 산업의 확대와 유제품 수요의 증가는 예측 기간 동안 시장 성장을 견인할 것으로 예상됩니다. 그러나 대체품의 가용성과 비건 채식주의에 대한 선호도가 높아짐에 따라 향후 몇 년 동안 시장 확장을 억제할 것으로 예상됩니다.

유제품 원료 시장의 촉진요인:

유제품과 우유는 에너지, 단백질, 칼슘, 셀레늄, 비타민 B12, 비타민 B5, 마그네슘과 같은 미량영양소를 공급하는 영양 밀도가 높은 식품으로 영양실조와 기아를 줄이는 데 필수적인 식품으로 여겨지고 있습니다. 많은 국가에서 균형 잡힌 식생활의 구성요소로 유제품을 권장하고 있습니다. 전 세계적으로 우유는 1인당 하루 평균 134kcal의 에너지와 8.3g의 단백질을 제공합니다. 또한, 우유는 인간에게 에너지 공급원으로는 5위, 단백질과 지질 공급원으로는 3위를 차지하고 있습니다.

유제품 원료 시장의 지리적 전망:

지역별로 유제품 원료 시장은 북미, 남미, 유럽, 중동 및 아프리카, 아시아태평양으로 구분됩니다. 아시아태평양은 중국, 일본, 인도, 한국 등 주요 경제국이 지배적입니다. 급성장하고 있는 신흥국 중에는 아세안 국가 등 이 지역의 국가들도 있습니다.

아시아태평양의 유제품 원료 시장은 큰 비중을 차지하는 것으로 추정됩니다. 중국, 인도 등 주요 시장 기업들의 투자 증가로 인해 급격한 성장이 예상됩니다. 세계에서 가장 인구가 많은 중국은 유제품의 약 30%를 수입하고 있으며, 이는 향후 증가할 것으로 예상됩니다. 국가 낙농개발계획에 따르면 중국은 2028년까지 자급률을 70%까지 끌어올려야 합니다. 또한 인도, 중국, 인도네시아 등 신흥국의 가처분 소득 증가로 유제품 원료로 만든 인스턴트 식품과 간편식품에 대한 수요가 증가하면서 향후 시장 개척에 힘을 실어주고 있습니다.

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어떤 용도로 사용되는가?

산업 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진입 전략, 지리적 확장, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크 및 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향

조사 범위

목차

제1장 소개

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

제5장 유제품 원료 시장 : 유형별

제6장 유제품 원료 시장 : 가축별

제7장 유제품 원료 시장 : 용도별

제8장 유제품 원료 시장 : 형태별

제9장 유제품 원료 시장 : 유통 채널별

제10장 유제품 원료 시장 : 지역별

제11장 경쟁 환경과 분석

제12장 기업 개요

ksm
영문 목차

영문목차

The global dairy ingredients market is estimated to grow at a CAGR of 4.91% to reach a market size of US$88.502 billion in 2030 from US$69.641 billion in 2025.

The products that are produced or contain the milk of mammals, such as cows, buffaloes, and goats, among others, are called dairy ingredients. Expanding the dairy industry and the growing demand for dairy products are expected to drive market growth during the forecast period. However, the availability of substitutes and a rising inclination towards a vegan diet are anticipated to restrain market expansion in the coming years.

Dairy ingredients market drivers:

Dairy products and milk are considered nutrient-dense foods, supplying energy, protein, and micronutrients such as calcium, selenium, vitamin B12, B5, and magnesium, which are essential in reducing malnutrition and hunger. Many countries have even recommended dietary guidelines for dairy products as a component of a balanced diet. On the global stage, milk contributes, on average, 134 kcal of energy and 8.3g of protein per capita per day to the global energy supply. In addition, it is the fifth-largest provider of energy and the third-largest provider of protein and fat to human beings.

Dairy ingredients market geographical outlook:

By geography, the dairy ingredients market is segmented into North America, South America, Europe, the Middle East and Africa, and Asia Pacific. The major economies like China, Japan, India, and South Korea dominate the Asia-Pacific region. Some of the fastest-growing emerging economies are from this region, such as ASEAN countries.

The dairy ingredients market in the Asia Pacific is estimated to hold a significant share. It is anticipated to grow rapidly due to the increased investment by big market players in countries like China and India. China, the world's most populated country, imports about 30% of its dairy products, which is expected to increase in the coming future. According to the National Dairy Development Plan, China should be 70% self-sufficient by 2028. In addition, increasing disposable income in developing countries like India, China, and Indonesia is also boosting the demand for ready-to-eat or convenience foods made of dairy ingredients, propelling market growth in the coming years.

Reasons for buying this report:-

What do businesses use our reports for?

Industry and Market Insights, Opportunity Assessment, Product Demand Forecasting, Market Entry Strategy, Geographical Expansion, Capital Investment Decisions, Regulatory Framework & Implications, New Product Development, Competitive Intelligence

Report Coverage:

Dairy ingredients market is analyzed into the following segments:

By Type

By Livestock

By Application

By Form

By Distribution Channel

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. EXECUTIVE SUMMARY

4. MARKET DYNAMICS

5. DAIRY INGREDIENTS MARKET BY TYPE

6. DAIRY INGREDIENTS MARKET BY LIVESTOCK

7. DAIRY INGREDIENTS MARKET BY APPLICATION

8. DAIRY INGREDIENTS MARKET BY FORM

9. DAIRY INGREDIENTS MARKET BY DISTRIBUTION CHANNEL

10. DAIRY INGREDIENTS MARKET BY GEOGRAPHY

11. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

12. COMPANY PROFILES

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