생명공학 향료 시장 : 예측(2025-2030년)
Biotech Flavor Market - Forecasts from 2025 to 2030
상품코드 : 1627646
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2024년 12월
페이지 정보 : 영문 140 Pages
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한글목차

생명공학 향료 시장은 CAGR 5.19%로 성장하여 시장 규모는 2025년 29억 9,300만 달러에서 2030년에는 38억 5,400만 달러에 이를 것으로 예측됩니다.

생명공학 향료는 다양한 프로세스를 포함하여 생명 공학 기술에 의해 생산되는 다양한 풍미입니다. 그중 하나는 효모와 박테리아와 같은 미생물에 의한 발효로 천연 또는 합성 향료 화합물을 생산하는 과정입니다. 또한 효소를 사용하여 특정 화합물을 분해하고 특정 맛을 생성하는 과정도 있습니다.

소비자가 건강 지향을 높이고 식음료에 천연 소재를 선호하게 되었기 때문에 바이오 테크놀로지 맛에 대한 수요가 높아지고 있습니다. 또한 기존의 풍미 제조 방법보다 지속 가능하기 때문에 수요도 증가하고 있습니다. 생명공학 향료의 제조 방법은 일반적으로 발효에 의해 제조되기 때문에 보다 지속 가능하고 환경 친화적이며 자원 소비를 줄일 수 있습니다. 또한, 생명공학 향료가 제공하는 가격 대비 효과는 시장에서 경쟁력과 확장성을 모두 향상시키고 풍미 시장에서 생명공학 향료의 경쟁력을 제공합니다. 또한 생명공학 향료는 수요에 따라 설계되고 맞춤화되기 때문에 식품 및 제약 업계의 규제를 위해 정부가 설정한 엄격한 기준을 충족하여 생명공학 향료에 대한 수요를 증대시키고 있습니다.

생명공학 향료 시장 성장 촉진요인

소비자의 취향은 자연스럽고 지속 가능한 제품으로 이동하고 있습니다. 소비자는 자연의 과정에서 태어난 맛을 선호합니다. 생명공학 향료는 일반적으로 자연 발효에 의해 형성되기 때문에 자연 향료에 대한 소비자 수요를 충족시킬 수 있습니다. 생명공학 향료는 자원을 대량으로 소비하는 추출 과정의 필요성을 감소시키고, 보다 지속가능한 풍미 추출 방법을 제공해서 환경에 대한 의식이 높아지는 소비자 수요에 부응하고 있습니다.

생명공학 향료 시장의 지리적 전망 :

예측 기간 동안 아시아태평양은 바이오 향료 시장에서 가장 빠르게 성장하는 시장이 될 것으로 예측됩니다. 아시아태평양의 생명공학 향료 시장 확대에는 많은 이유가 영향을 미칩니다. 이 지역은 전체적인 경제개발이 진행되고 있어 소비자의 가처분소득이 늘어나 건강한 제품에 대한 수요가 높아지고 있습니다. 동시에 엄청난 소비자 기반과 합성 화학 성분보다 생명공학 향료를 선호하는 소비자 증가는이 지역의 생명공학 향료 시장의 성장을 이끌고 있습니다.

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업계 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진출 전략, 지리적 확대, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크과 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향

조사 범위

목차

제1장 서론

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

제5장 생명공학 향료 시장 : 형태별

제6장 생명공학 향료 시장 : 용도별

제7장 바이오테크놀러지 맛 시장 : 최종 사용자별

제8장 생명공학 향료 시장 : 지역별

제9장 경쟁 환경과 분석

제10장 기업 프로파일

KTH
영문 목차

영문목차

The Biotech Flavor market is expected to grow at a CAGR of 5.19%, reaching a market size of US$3.854 billion in 2030 from US$2.993 billion in 2025.

Biotech flavors are different flavors produced through biotechnology techniques involving various processes. One process involves fermentation with microorganisms like yeast or bacteria to produce natural or synthetic flavor compounds. Other processes, like using enzymes to break down certain compounds to produce specific flavors, are also involved.

There is a growing demand for biotech flavors among consumers as they are becoming more health-conscious and thus preferring natural ingredients in their food & beverages. Its demand is also growing due to the sustainability that these flavors provide over the traditional flavor production methods. The biotech flavor production method is more sustainable and environment-friendly as it is generally produced through fermentation, reducing resource consumption. Further, the price-effectiveness provided by biotech flavors increases both their competitiveness in the market and scalability, offering a competitive edge to biotech flavors in the flavor market. Additionally, since biotech flavors are designed and customized as per demand, they meet the stringent standards set by governments for regulations in the food, beverage, and pharmaceutical industries, increasing demand for biotech flavors.

Biotech Flavor Market Drivers

Consumer preferences are shifting towards natural and sustainable products. They prefer flavors that are derived from natural processes. Biotech flavors are generally formed through natural fermentation, helping to cater to consumers' demand for naturally derived flavors. Biotech flavors reduce the need for a resource-intensive extraction process, offering a more sustainable method of flavor extraction, thus meeting the demand of customers who are increasingly becoming more environmentally conscious.

Biotech Flavor Market Geographical Outlook:

In the forecast period, Asia Pacific is anticipated to be the fastest-growing market for biotech flavors. Many reasons are influencing the Asia Pacific's biotech flavor market expansion. This region is experiencing overall economic development, giving consumers more disposable income and propelling the demand for healthy products. At the same time, the huge consumer base and their increasing preferences for biotech flavors over synthetic chemical ingredients are leading the regional market growth of biotech flavors.

Reasons for buying this report:-

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Industry and Market Insights, Opportunity Assessment, Product Demand Forecasting, Market Entry Strategy, Geographical Expansion, Capital Investment Decisions, Regulatory Framework & Implications, New Product Development, Competitive Intelligence

Report Coverage:

The Biotech Flavor Market is segmented and analyzed as follows:

By Form

By Application

By End-User

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. EXECUTIVE SUMMARY

4. MARKET DYNAMICS

5. BIOTECH FLAVOR MARKET BY FORM

6. BIOTECH FLAVOR MARKET BY APPLICATION

7. BIOTECH FLAVOR MARKET BY END-USER

8. BIOTECH FLAVOR MARKET BY GEOGRAPHY

9. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

10. COMPANY PROFILES

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