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한글목차
Technavio는 완두콩 단백질 시장을 모니터링하고 있으며, 2023-2028년 2억 7,200만 달러, 예측 기간 중 CAGR은 14.16%로 성장할 것으로 예측하고 있습니다.
완두콩 단백질 시장의 전체적인 분석, 시장 규모·예측, 동향, 성장 촉진요인, 과제, 약 25개 벤더를 다룬 벤더 분석 등을 제공합니다.
현재의 시장 시나리오, 최신 동향과 촉진요인, 시장 환경 전체에 관한 최신 분석을 제공하고 있습니다. 시장은 식물성 식사에 대한 수요의 증가, 세계의 채식주의자 인구 기반의 확대, 완두콩 단백질의 높은 영양소 프로파일과 급속한 제품 확대에 의해 촉진되고 있습니다.
시장 범위
기준년
2024
종료년
2028
예측 기간
2024-2028
성장 모멘텀
가속
전년대비 2024년
12.11%
CAGR
14.16%
증분액
2억 7,200만 달러
본 조사에서는 향후 수년간 완두콩 단백질 시장 성장을 촉진하는 주요 이유의 하나로 클린 라벨 원료의 인기 증가를 들고 있습니다. 또한 가수분해 완두콩 단백질의 수요 증가와 신제품 발매 수의 증가가 시장의 큰 수요로 연결됩니다.
목차
제1장 주요 요약
시장 개요
제2장 시장 구도
시장 에코시스템
시장의 특징
밸류체인 분석
제3장 시장 규모의 평가
시장의 정의
시장 부문 분석
시장 규모 2023
시장 전망 2023-2028
제4장 시장 규모 실적
세계의 완두콩 단백질 시장 2018-2022
제품별 부문 분석 2018-2022
용도별 부문 분석 2018-2022
지역별 부문 분석 2018-2022
국가별 부문 분석 2018-2022
제5장 Five forces 분석
Five Forces 요약
구매자의 교섭력
공급 기업의 교섭력
신규 진출업체의 위협
대체품의 위협
경쟁의 위협
시장 현황
제6장 시장 세분화 : 제품별
시장 세분화
비교 : 제품별
완두콩 단백질 분리물 : 시장 규모와 예측 2023-2028
완두콩 인단백질 가수분해물 : 시장 규모와 예측 2023-2028
농축물 : 시장 규모와 예측 2023-2028
식감 : 시장 규모와 예측 2023-2028
시장 기회 : 제품별
제7장 시장 세분화 : 용도별
시장 세분화
비교 : 용도별
식이보충제 : 시장 규모와 예측 2023-2028
육류 대용품 : 시장 규모와 예측 2023-2028
베이커리 제품 : 시장 규모와 예측 2023-2028
음료 : 시장 규모와 예측 2023-2028
기타 : 시장 규모와 예측 2023-2028
시장 기회 : 용도별
제8장 고객 상황
고객 상황의 개요
제9장 지역별 상황
지역별 세분화
지역별 비교
북미 : 시장 규모와 예측 2023-2028
유럽 : 시장 규모와 예측 2023-2028
아시아태평양 : 시장 규모와 예측 2023-2028
중동 및 아프리카 : 시장 규모와 예측 2023-2028
남미 : 시장 규모와 예측 2023-2028
미국 : 시장 규모와 예측 2023-2028
영국 : 시장 규모와 예측 2023-2028
중국 : 시장 규모와 예측 2023-2028
독일 : 시장 규모와 예측 2023-2028
일본 : 시장 규모와 예측 2023-2028
시장 기회 : 지역 상황별
제10장 촉진요인·과제·기회·억제요인
시장 촉진요인
시장이 해결해야 할 과제
촉진요인과 과제의 영향
시장의 기회·억제요인
제11장 경쟁 구도
개요
경쟁 구도
혼란의 상황
업계의 리스크
제12장 경쟁 분석
기업 개요
기업의 시장 포지셔닝
A and B Ingredients Inc.
AGT Food and Ingredients Inc.
AM Nutrition
Archer Daniels Midland Co.
Cargill Inc.
COSUCRA
DuPont de Nemours Inc.
Herba Ingredients BV
Ingredion Inc.
Meelunie BV
Puris
Roquette Freres SA
The Scoular Co.
Vestkorn Milling AS
Yantai Shuangta Food Co. Ltd.
제13장 부록
KSA
영문 목차
영문목차
Technavio has been monitoring the pea protein market and is forecast to grow by $ 272 mn during 2023-2028, accelerating at a CAGR of 14.16% during the forecast period. Our report on the pea protein market provides a holistic analysis, market size and forecast, trends, growth drivers, and challenges, as well as vendor analysis covering around 25 vendors.
The report offers an up-to-date analysis regarding the current market scenario, the latest trends and drivers, and the overall market environment. The market is driven by increasing demand for plant-based diets, expanding global vegan population base, and high nutrient profile of pea protein and rapid product expansion.
Technavio's pea protein market is segmented as below:
Market Scope
Base Year
2024
End Year
2028
Series Year
2024-2028
Growth Momentum
Accelerate
YOY 2024
12.11%
CAGR
14.16%
Incremental Value
$272mn
By Product
Isolates
Hydrolysate
Concentrates
Textured
By Application
Dietary supplement
Meat substitutes
Bakery goods
Beverages
Others
By Geographical Landscape
North America
Europe
APAC
Middle East and Africa
South America
This study identifies the growing popularity of clean-labeled ingredients as one of the prime reasons driving the pea protein market growth during the next few years. Also, rising demand for hydrolyzed pea protein and increasing number of new product launches will lead to sizable demand in the market.
Technavio presents a detailed picture of the market by the way of study, synthesis, and summation of data from multiple sources by an analysis of key parameters. Our report on the pea protein market covers the following areas:
Pea protein market sizing
Pea protein market forecast
Pea protein market industry analysis
Technavio's robust vendor analysis is designed to help clients improve their market position, and in line with this, this report provides a detailed analysis of several leading pea protein market vendors that include A and B Ingredients Inc., AGT Food and Ingredients Inc., AM Nutrition, Archer Daniels Midland Co., Axiom Foods Inc., Cargill Inc., COSUCRA, DuPont de Nemours Inc., Emsland Starke GmbH, Herba Ingredients BV, Ingredion Inc., Meelunie BV, NutriPea LP, Parrish and Heimbecker Ltd., Puris, Roquette Freres SA, Shandong Jianyuan group, The Scoular Co., Vestkorn Milling AS, and Yantai Shuangta Food Co. Ltd.. Also, the pea protein market analysis report includes information on upcoming trends and challenges that will influence market growth. This is to help companies strategize and leverage all forthcoming growth opportunities.
The study was conducted using an objective combination of primary and secondary information including inputs from key participants in the industry. The report contains a comprehensive market and vendor landscape in addition to an analysis of the key vendors.
Technavio presents a detailed picture of the market by the way of study, synthesis, and summation of data from multiple sources by an analysis of key parameters such as profit, pricing, competition, and promotions. It presents various market facets by identifying the key industry influencers. The data presented is comprehensive, reliable, and a result of extensive research - both primary and secondary. Technavio's market research reports provide a complete competitive landscape and an in-depth vendor selection methodology and analysis using qualitative and quantitative research to forecast accurate market growth.
Table of Contents
1 Executive Summary
1.1 Market overview
Executive Summary - Chart on Market Overview
Executive Summary - Data Table on Market Overview
Executive Summary - Chart on Global Market Characteristics
Executive Summary - Chart on Market By Geographical Landscape
Executive Summary - Chart on Market Segmentation by Product
Executive Summary - Chart on Market Segmentation by Application
Executive Summary - Chart on Incremental Growth
Executive Summary - Data Table on Incremental Growth
Executive Summary - Chart on Company Market Positioning
2 Market Landscape
2.1 Market ecosystem
Parent Market
Data Table on - Parent Market
2.2 Market characteristics
Market characteristics analysis
2.3 Value chain analysis
Value Chain Analysis
3 Market Sizing
3.1 Market definition
Offerings of companies included in the market definition
3.2 Market segment analysis
Market segments
3.3 Market size 2023
3.4 Market outlook: Forecast for 2023-2028
Chart on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ million)
Data Table on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ million)
Chart on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
Data Table on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
4 Historic Market Size
4.1 Global Pea Protein Market 2018 - 2022
Historic Market Size - Data Table on Global Pea Protein Market 2018 - 2022 ($ million)