식물성 고기 시장 : 산업 동향과 세계 예측(-2035년) - 단백원별, 대체육 유형별, 최종 제품 유형별, 보존 방법별, 유통 채널별, 지역별, 주요 참여 기업
Plant-based Meat Market: Industry Trends and Global Forecasts, till 2035: Distribution by Source of Protein, Type of Meat Substituted, Type of End Product, Mode of Storage, Type of Distribution Channel, Geographical Regions, and Leading Players
상품코드 : 1570642
리서치사 : Roots Analysis
발행일 : 2024년 10월
페이지 정보 : 영문 423 Pages
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한글목차

식물성 고기 시장 규모는 2024년에 171억 달러에 달할 것으로 보이며, 2035년까지의 예측 기간 중 CAGR 11.16%로 확대할 것으로 예측됩니다.

육류는 인간의 건강과 신체 기능 유지에 필수적인 미량영양소와 다량 영양소를 공급하며, 높은 영양가 때문에 귀중하게 여겨지는 주식입니다. 전 세계 육류 생산량은 연간 약 3억 6,500만 톤으로 추정됩니다. 그러나 대규모 육류 생산은 경제적, 사회적, 윤리적 문제, 특히 삼림 파괴, 수질 오염, 생물 다양성 손실과 같은 환경 문제를 야기하고 있습니다. 이러한 요인으로 인해 배양육 및 식물성 고기 제품과 같은 대체 육류로의 전환이 가속화되고 있으며, 이는 증가하는 세계 육류 수요를 충족시키는 동시에 기존 육류 생산과 관련된 윤리적 문제를 완화함으로써 식물성 고기 시장의 성장을 가속하고 있습니다.

식물성 대체육은 근육의 성장을 돕고, 수면을 개선하며, 심혈관 질환 및 종양 질환과 같은 질병의 위험을 감소시키는 필수 비타민, 미네랄 및 영양소를 풍부하게 함유하고 있습니다. 특히 식물성 고기 생산은 기존 육류에 비해 온실가스를 적게 배출해 환경적으로 더 지속가능한 대안으로 자리매김하고 있습니다. 또한 소비자들의 인식이 높아지면서 대체 육류에 대한 인식이 크게 변화하고 있습니다. 그 결과, 식물성 고기에 대한 수요가 급격히 증가하고 있습니다.

이 때문에 많은 기업이 콩, 밀, 완두콩 단백질, 마이코 단백질, 감자 등 다양한 식물성 단백질을 사용하여 다양한 식물성 고기 제품을 개발하고 있습니다. 위의 출처는 이러한 제품의 경제성과 가용성을 높이는 데 기여했습니다. 특히 콩과 콩은 섬유질, 단백질, 미량영양소가 풍부하고 정상적인 신체 기능을 지원하는 것으로 평가받고 있습니다.

이러한 장점에도 불구하고, 식물성 대체육의 대중화에는 복잡한 제조 공정으로 인한 높은 비용, 첨가제의 존재, 기존 육류 제품에 대한 소비자의 편견 등 여러 가지 어려움이 있습니다. 많은 사람들이 기존 육류의 맛, 질감, 조리법에 익숙해져 있으며, 식물성 대안으로 전환하는 데 어려움을 겪고 있습니다. 그러나 혁신적인 솔루션에 대한 수요 증가와 이해관계자들의 관심이 높아짐에 따라 식물성 고기 시장은 향후 수년간 크게 성장할 것으로 예상됩니다.

세계의 식물성 고기 시장에 대해 조사했으며, 시장의 개요와 단백원별, 대체육 유형별, 최종 제품 유형별, 보존 방법별, 유통 채널별, 지역별 동향 및 시장에 참여하는 기업의 개요 등을 제공하고 있습니다.

목차

제1장 서문

제2장 조사 방법

제3장 시장 역학

제4장 경제 및 기타 프로젝트 특유의 고려 사항

제5장 개요

제6장 서론

제7장 시장 구도

제8장 기업 개요

제9장 파트너십과 협업

제10장 자금조달과 투자

제11장 특허 분석

제12장 시장에 대한 영향 분석 : 촉진요인, 억제요인, 기회, 과제

제13장 세계의 식물성 고기 시장

제14장 식물성 고기 시장, 단백질원별

제15장 식물성 고기 시장, 대체육 유형별

제16장 식물성 고기 시장, 최종 제품 유형별

제17장 식물성 고기 시장, 보존 방법별

제18장 식물성 고기 시장, 유통 채널별

제19장 식물성 고기 시장, 지역별

제20장 식물성 고기 시장, 주요 기업의 판매 예측

제21장 결론

제22장 이그제큐티브 인사이트

제23장 부록 1 : 표 형식 데이터

제24장 부록 2 : 기업·단체 리스트

KSA
영문 목차

영문목차

The Plant-based Meat Market is valued at USD 17.1 billion in 2024, and growing at a CAGR of 11.16% during the forecast period till 2035.

Meat is a dietary staple, prized for its high nutritional value, providing essential micronutrients and macronutrients necessary for maintaining human health and bodily functions. Global meat production is estimated to be around 365 million tons, annually. However, large-scale meat production raises economic, social, and ethical concerns, particularly environmental issues, such as deforestation, water pollution, and biodiversity loss. These factors have driven a shift towards meat alternatives, such as cultured and plant-based meat products, fueling the growth of the plant-based meat market by meeting the increasing global meat demand, while also mitigating ethical issues associated with traditional meat production.

Plant-based meat alternatives are rich in essential vitamins, minerals, and nutrients that support muscle growth, improve sleep, and reduce the risk of diseases, such as cardiovascular and oncological conditions. Notably, production of plant-based meat results in lower greenhouse gas emissions compared to traditional meat, positioning it as a more environmentally sustainable option. Moreover, the growing consumer awareness has led to a significant shift towards these meat alternatives. As a result, demand for plant-based meat has surged exponentially.

Owing to this, many companies have developed various plant-based meat products using a range of plant-derived proteins, including soy, wheat, pea protein, mycoprotein, and potato. The abovementioned sources have driven the affordability and availability of these products. Legumes and soy, in particular, are valued for their high fiber, protein, and micronutrient content, which support normal bodily functions.

Despite these advantages, there are several challenges associated with the adoption of plant-based meat alternatives, including higher costs due to complex production processes, the presence of additives, and consumer biases towards traditional meat products. Many people are accustomed to the taste, texture, and preparation methods of conventional meat, making the transition to plant-based options more difficult. However, with increasing demand for innovative solutions and growing interest from stakeholders, the plant-based meat market is expected to witness substantial growth in the coming years.

Key Market Segments

Source of Protein

Type of Meat Substituted

Type of End Product

Mode of Storage

Geographical Regions

Leading Players

Research Coverage:

Key Benefits of Buying this Report

Key Companies Profiled

ITC

JBS

TABLE OF CONTENTS

1. PREFACE

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. MARKET DYNAMICS

4. ECONOMIC AND OTHER PROJECT SPECIFIC CONSIDERATIONS

5. EXECUTIVE SUMMARY

6. INTRODUCTION

7. MARKET LANDSCAPE

8. COMPANY PROFILES

9. PARTNERSHIPS AND COLLABORATIONS

10. FUNDING AND INVESTMENTS

11. PATENT ANALYSIS

12. MARKET IMPACT ANALYSIS: DRIVERS, RESTRAINTS, OPPORTUNITIES AND CHALLENGES

13. GLOBAL PLANT-BASED MEAT MARKET

14. PLANT-BASED MEAT MARKET, BY SOURCE OF PROTEIN

15. PLANT-BASED MEAT MARKET, BY TYPE OF MEAT SUBSTITUTED

16. PLANT-BASED MEAT MARKET, BY TYPE OF END PRODUCT

17. PLANT-BASED MEAT MARKET, BY MODE OF STORAGE

18. PLANT-BASED MEAT MARKET, BY TYPE OF DISTRIBUTION CHANNEL

19. PLANT-BASED MEAT MARKET, BY GEOGRAPHICAL REGIONS

20. PLANT-BASED MEAT MARKET, SALES FORECAST OF LEADING PLAYERS

21. CONCLUDING REMARKS

22. EXECUTIVE INSIGHTS

23. APPENDIX 1: TABULATED DATA

24. APPENDIX 2: LIST OF COMPANIES AND ORGANIZATIONS

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