세계의 가공 카사바 전분 시장 : 규모, 점유율 및 동향, 업계 분석(유형별, 용도별, 기능별, 지역별), 예측(2025-2034년)
Modified Cassava Starch Market Size, Share, Trends, Industry Analysis Report By Type, By Application, By Function, By Region - Market Forecast, 2025-2034
상품코드 : 1807416
리서치사 : Polaris Market Research
발행일 : 2025년 08월
페이지 정보 : 영문 129 Pages
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한글목차

Polaris Market Research의 최신 조사에 따르면 세계의 가공 카사바 전분 시장 규모는 2034년까지 40억 7,000만 달러에 이를 것으로 예측됩니다. 이 조사 보고서는 현재 시장 역학을 자세히 파악하고 향후 시장 성장에 대한 분석을 제공합니다.

가공 카사바 전분은 천연 카사바 전분을 화학적, 물리적, 효소적으로 가공하여 기능 특성을 높인 것입니다. 열, 산성 또는 기계적 스트레스 하에서 안정성에 한계가 있는 천연 카사바 전분과는 달리, 가공 카사바 전분은 보다 우수한 증점, 겔화, 결합, 역분해에 대한 내성 등의 개선된 특성을 나타냅니다. 일반적인 개질 기술은 가교, 산화, 아세틸화, 가수분해 등을 포함하며, 각각 특정 산업적 요구에 맞게 조정됩니다.

가공 카사바 전분의 주요 용도 중 하나는 식품 산업으로, 소스, 수프, 유제품, 구운 과자 등의 제품에서 안정제, 증점제, 텍스처 라이저로서의 역할을 하고 있습니다. 고온이나 산성 조건에도 견딜 수 있기 때문에 통조림이나 냉동 식품에 최적입니다. 또한 글루텐 프리 제품의 보습성을 높여 식감을 향상시킵니다. 의약품 분야에서 가공 카사바 전분은 정제 제형의 결합제 또는 붕해제로서 작용하여 약제의 적절한 방출을 보장합니다.

가공 카사바 전분 시장 : 분석 개요

유형별로는 아세틸화 전분 부문이 뛰어난 안정성, 강화된 내동결융해성, 우수한 텍스쳐 향상 특성에 의해 2024년에 주요한 수익 점유율을 차지했습니다.

용도별로는 가공식품, 간편식품, 포장식품 수요 증가에 따라 식품 및 음료분야가 2024년 최대 수익 점유율을 차지했습니다.

기능별로는 제품의 무결성, 보존 안정성, 균일성이 매우 중요한 식품 및 비식품 분야 모두에서 채용이 증가하고 있기 때문에 안정화 분야가 향후 수년간 가장 빠른 페이스로 성장할 것으로 예측됩니다.

북미 가공 카사바 전분 시장은 2024년 세계 매출 점유율의 32.15%를 차지했습니다. 이 장점은 글루텐 프리, 비유전자 재조합, 클린 라벨 원료로서 식품 및 음료 업계에서 카사바 전분의 사용이 확대되고 있기 때문입니다.

유럽 시장은 엄격한 식품 안전 규제와 비유전자 재조합 및 유기 원료에 대한 강한 선호로 인해 2034년 상당한 수익 점유율을 차지할 것으로 예측됩니다.

아시아태평양 산업은 태국, 인도네시아, 베트남 등 국가에서 카사바 생산량이 많기 때문에 향후 몇 년간 가장 빠른 속도로 성장할 것으로 예측됩니다.

세계 가공 카사바 전분 시장의 주요 기업으로는 ADM, Agrana, Asia Modified Starch Co., Ltd, Cargill, Incorporated, General Starch Limited (GSL), Ingredion, Neo Nam Viet Co., Ltd, Roquette Freres, SMScor, Starch Asia, Tate & Lyle Plc, and Thai Wah Public Company Limited 등이 있습니다.

목차

제1장 서론

제2장 주요 요약

제3장 분석 방법

제4장 세계의 가공 카사바 전분 시장 인사이트

제5장 세계의 가공 카사바 전분 시장 : 유형별

제6장 세계의 가공 카사바 전분 시장 : 용도별

제7장 세계의 가공 카사바 전분 시장 : 기능별

제8장 세계의 가공 카사바 전분 시장 : 지역별

제9장 경쟁 구도

제10장 기업 프로파일

JHS
영문 목차

영문목차

The Modified cassava starch market size is expected to reach USD 4.07 billion by 2034, according to a new study by Polaris Market Research. The report "Modified Cassava Starch Market Share, Size, Trends, Industry Analysis Report By Type (Acetylated Starch, Phosphated Starch, Oxidized Starch, Cationic Starch, Pre-gelatinized Starch, Others), By Application, By Function, By Region; Market Forecast, 2025-2034" gives a detailed insight into current market dynamics and provides analysis on future market growth.

Modified cassava starch is a processed form of natural cassava starch that has been chemically, physically, or enzymatically altered to enhance its functional properties. Unlike native cassava starch, which has limited stability under heat, acidity, or mechanical stress, modified cassava starch exhibits improved characteristics, including better thickening, gelling, binding, and resistance to retrogradation. Common modification techniques include cross-linking, oxidation, acetylation, and hydrolysis, each tailored to specific industrial needs.

One of the primary uses of modified cassava starch is in the food industry, where it serves as a stabilizer, thickener, or texturizer in products such as sauces, soups, dairy products, and baked goods. Its ability to withstand high temperatures and acidic conditions makes it ideal for canned and frozen foods. Additionally, it improves moisture retention in gluten-free products, enhancing their texture. In the pharmaceutical sector, modified cassava starch serves as a binder or disintegrant in tablet formulations, ensuring the proper release of the drug.

Modified Cassava Starch Market Report Highlights

In terms of type, the acetylated starch segment accounted for a major revenue share in 2024 due to its superior stability, enhanced freeze-thaw resistance, and excellent texture-enhancing properties.

Based on application, the food & beverages segment held the largest revenue share in 2024 due to increasing demand for processed, convenience, and packaged food products.

In terms of function, the stabilizing segment is expected to grow at the fastest pace in the coming years, driven by the increasing adoption in both food and non-food sectors, where product integrity, shelf stability, and uniformity are crucial.

The North America modified cassava starch market accounted for 32.15% of global revenue share in 2024. This dominance is attributed to growing use of cassava starch in the food and beverage industry as a gluten-free, non-GMO, and clean-label ingredient.

The market in Europe is projected to hold a substantial revenue share in 2034 due to stringent food safety regulations and a strong preference for non-GMO and organic ingredients.

The industry in Asia Pacific is projected to grow at the fastest pace in the coming years, owing to high cassava production in countries such as Thailand, Indonesia, and Vietnam.

A few global key players in the modified cassava starch market include ADM; Agrana; Asia Modified Starch Co., Ltd; Cargill, Incorporated; General Starch Limited (GSL); Ingredion; Neo Nam Viet Co., Ltd; Roquette Freres; SMScor; Starch Asia; Tate & Lyle Plc; and Thai Wah Public Company Limited.

Polaris Market Research has segmented the modified cassava starch market report on the basis of type, application, function, and region:

By Type Outlook (Revenue, USD Billion, 2020-2034)

Acetylated Starch

Phosphated Starch

Oxidized Starch

Cationic Starch

Pre-gelatinized Starch

Others

By Application Outlook (Revenue, USD Billion, 2020-2034)

Food & Beverages

Industrial

Pharmaceuticals

Animal Feed

By Function Outlook (Revenue, USD Billion, 2020-2034)

Thickening

Stabilizing

Binding

Gelling

Texturizing

Emulsifying

By Regional Outlook (Revenue, USD Billion, 2020-2034)

North America

U.S.

Canada

Europe

Germany

France

UK

Italy

Spain

Netherlands

Russia

Rest of Europe

Asia Pacific

China

Japan

India

Malaysia

South Korea

Indonesia

Australia

Vietnam

Rest of Asia Pacific

Middle East & Africa

Saudi Arabia

UAE

Israel

South Africa

Rest of Middle East & Africa

Latin America

Mexico

Brazil

Argentina

Rest of Latin America

Table of Contents

1. Introduction

2. Executive Summary

3. Research Methodology

4. Global Modified Cassava Starch Market Insights

5. Global Modified Cassava Starch Market, by Type

6. Global Modified Cassava Starch Market, by Application

7. Global Modified Cassava Starch Market, by Function

8. Global Modified Cassava Starch Market, by Geography

9. Competitive Landscape

10. Company Profiles

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