세계의 피코시아닌 시장 규모, 점유율 및 동향 분석 보고서 : 특성별, 형태별, 등급별, 최종 용도별, 지역별, 부문별 예측(2024-2030년)
Phycocyanin Market Size, Share & Trends Analysis Report By Nature (Organic, Conventional), By Form (Powder, Liquid), By Grade (E18, E25, E30), By End-use (Food & Beverages), By Region, And Segment Forecasts, 2024 - 2030
상품코드 : 1474938
리서치사 : Grand View Research
발행일 : 2024년 04월
페이지 정보 : 영문 120 Pages
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한글목차

피코시아닌 시장 성장 및 동향 :

Grand View Research, Inc.의 최신 보고서에 따르면 세계 피코시아닌 시장 규모는 2030년까지 2억 7,640만 달러에 달할 것으로 예상되며, 2024년부터 2030년까지 6.9%의 연평균 복합 성장률(CAGR)로 확대될 전망입니다.

피코시아닌의 다기능 특성은 식품 및 음료 제제에서 더 많은 활용을 가능하게 하여 시장 성장에 기여하고 있습니다. 식품에 색을 부여하는 것뿐만 아니라 향료 주입 및 건강상의 이점을 가진 색은 업계의 미래 성장 추세가 될 것으로 예상됩니다. 마찬가지로, 비만과 당뇨병에 대한 우려가 높아지면서 전 세계적으로 무설탕 제품에 대한 선호도가 높아지고 있습니다. 채소나 과일에서 추출한 천연 색소가 당분을 구성하기 때문에 식품에 함유된 당분 함량 신고는 FDA에 의해 의무적으로 표시해야 합니다.

따라서 설탕을 사용하지 않는 천연 색소에 대한 수요가 증가하여 시장 성장을 가속할 것입니다. 천연 식품 원료는 주로 농작물에서 조달되지만 이러한 원료의 가용성이 제한적이기 때문에 제품 가격이 높습니다. 따라서 농부들은 작물 생산을 늘리고 계절 작물에 대한 의존도를 낮추기 위해 정밀 농업으로 전환하고 있습니다. 또한, 미국 FDA, NASA, WHO, CFIA, EU의 천연 성분에 대한 주요 규정의 일관성 부족은 업계의 도전과제로 작용하여 제조 및 유통에 영향을 미칠 수 있습니다.

피코시아닌 시장 보고서 하이라이트

목차

제1장 조사 방법과 범위

제2장 주요 요약

제3장 피코시아닌 시장 변수, 동향, 범위

제4장 피코시아닌 시장 : 성질 추정·동향 분석

제5장 피코시아닌 시장 : 형태 추정·동향 분석

제6장 피코시아닌 시장 : 등급 추정·동향 분석

제7장 피코시아닌 시장 : 최종 용도 추정·동향 분석

제8장 피코시아닌 시장 : 지역 추정·동향 분석

제9장 피코시아닌 시장 - 경쟁 구도

LSH
영문 목차

영문목차

Phycocyanin Market Growth & Trends:

The global phycocyanin market size is anticipated to reach USD 276.4 million by 2030 and is anticipated to expand at a CAGR of 6.9% from 2024 to 2030, according to a new report by Grand View Research, Inc. The multifunctional properties of phycocyanin for further utilization in food & beverage formulations have contributed to the market growth. Apart from imparting colors to food products, colors with flavor infusions and health benefits are anticipated to be future growth trends in the industry. Similarly, high preference for sugar-free products due to growing concerns of obesity and diabetes, are rising globally. The declaration of sugar added in food products is a labeling mandate by the FDA, as naturally derived colors from vegetable and fruit sources comprise sugar.

Thus, there will be a high demand for sugar-free natural colors, thereby augmenting the market growth. The natural food ingredients are mainly sourced from crops; wherein limited availability of these raw materials results in high prices of these products. Farmers are thus inclined towards precision farming to increase crop production and lower the dependence on seasonal crops. In addition, the lack of consistency in key regulations related to natural ingredients by the U.S. FDA, SENASA, WHO, CFIA, and EU, can act as a challenge in the industry and influence manufacturing and distribution.

Phycocyanin Market Report Highlights:

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope

Chapter 2. Executive Summary

Chapter 3. Phycocyanin Market Variables, Trends & Scope

Chapter 4. Phycocyanin Market: Nature Estimates & Trend Analysis

Chapter 5. Phycocyanin Market: Form Estimates & Trend Analysis

Chapter 6. Phycocyanin Market: Grade Estimates & Trend Analysis

Chapter 7. Phycocyanin Market: End-use Estimates & Trend Analysis

Chapter 8. Phycocyanin Market: Regional Estimates & Trend Analysis

Chapter 9. Phycocyanin Market - Competitive Landscape

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