Rice Protein Market Size - By Form, Product, Application (Organic, Inorganic) & Forecast, 2023-2032
상품코드:1416200
리서치사:Global Market Insights Inc.
발행일:2023년 11월
페이지 정보:영문 250 Pages
라이선스 & 가격 (부가세 별도)
ㅁ Add-on 가능: 고객의 요청에 따라 일정한 범위 내에서 Customization이 가능합니다. 자세한 사항은 문의해 주시기 바랍니다.
한글목차
쌀 단백질 시장은 건강과 웰빙에 대한 인식이 높아짐에 따라 2023년부터 2032년까지 연평균 4% 이상 성장할 것으로 예상됩니다.
소비자들이 식습관 선택이 환경에 미치는 영향을 인식하게 되면서 쌀 단백질과 같은 식물성 단백질이 인기를 끌고 있으며, 2021년 One Poll의 조사에 따르면 미국인 2명 중 1명은 육류보다 식물성 식품을 더 많이 섭취하는 것으로 나타났습니다.
생활습관병 유병률의 증가와 피트니스 트렌드의 증가는 시장의 상승 궤도에 더욱 기여하고 있습니다. 또한, 채식주의자 및 비건 식단으로의 전환은 쌀 단백질에 대한 수요를 크게 증가시켜 업계 플레이어가 혁신하고 진화하는 소비자 선호도를 충족시킬 수 있는 기회를 제공하고 있습니다.
쌀 단백질 시장은 형태, 제품, 용도 및 지역별로 분류됩니다.
무기 쌀 단백질 부문은 2032년까지 큰 폭으로 성장할 것으로 예상됩니다. 분리물과 농축물을 포함한 이 제품은 다양한 용도의 고품질 단백질 원료를 찾는 음료 및 식품 제조업체에 어필할 수 있습니다. 이 제품들은 중립적인 맛 프로필과 스포츠 영양에서 제과에 이르기까지 다양한 제품에 원활하게 녹아들 수 있는 능력으로 점점 더 인정받고 있습니다.
유제품을 대체할 수 있는 유기농 분야는 2023년부터 2032년까지 큰 수익을 창출할 것으로 예상됩니다. 유제품을 사용하지 않는 제품에 대한 수요가 급증함에 따라 유기농 쌀 단백질은 지속가능하고 윤리적인 선택을 원하는 소비자에게 클린 라벨과 알레르겐이 없는 솔루션을 제공하는 중요한 원료가 되고 있습니다. 음료 및 식품 기업들이 혁신을 지속하고 식물성 우유, 요구르트, 아이스크림을 대체할 수 있는 다양한 제품을 출시함에 따라 시장 수요는 증가할 것으로 예상됩니다.
북미 쌀 단백질 시장 규모는 소비자의 건강 지향적 성향으로 인해 2032년까지 크게 확대될 것으로 예상됩니다. 또한, 유당불내증의 확산과 채식주의자 및 비건 채식주의자의 증가가 제품 채택에 기여하고 있습니다. 북미 쌀 단백질 시장의 성장에는 기존 기업과 신규 진입 기업 모두 적극적으로 기여하고 있습니다.
목차
제1장 조사 방법과 조사 범위
제2장 주요 요약
제3장 쌀 단백질 업계 인사이트
산업 세분화
업계 상황, 2018-2032년
생태계 분석
벤더 매트릭스
유통 채널 분석
규제 상황
미국
유럽
기술 전망
원료 분석
현미
백미
업계에 대한 영향요인
성장 촉진요인
업계의 잠재적 리스크와 과제
혁신과 지속가능성
성장 가능성 분석
새로운 비지니스 모델
Porters 분석
경쟁 상황, 2022년
전략 대시보드
PESTEL 분석
제4장 쌀 단백질 시장 : 제품별
유기 쌀 단백질 제품별 시장 점유율, 2022년·2032년
단백질 단리물
단백질 농축물
단백질 가수분해물
무기 쌀 단백질 제품별 시장 점유율, 2022년·2032년
단백질 단리물
단백질 농축물
프로테인 가수분해물
제5장 쌀 단백질 시장 : 용도별
유기 쌀 단백질 용도별 시장 점유율, 2022년·2032년
스포츠 및 에너지 영양
베이커리 및 제과
식육 유사품과 익스텐더
대체 유제품
기타
무기 쌀 단백질 시장 점유율, 2022년·2032년
식품·음료
의약품
화장품
동물 사료
제6장 쌀 단백질 시장 : 지역별
쌀 단백질 지역별 시장 점유율, 2022년·2032년
유기 쌀 단백질 지역별 시장 점유율, 2022년·2032년
북미
미국
캐나다
멕시코
유럽
독일
영국
프랑스
이탈리아
러시아
라틴아메리카
브라질
아시아태평양
중국
인도
일본
한국
호주
중동 및 아프리카(MEA)
사우디아라비아
아랍에미리트
남아프리카공화국
무기 쌀 단백질 지역별 시장 점유율, 2022년·2032년
북미
미국
캐나다
멕시코
유럽
독일
영국
프랑스
이탈리아
러시아
라틴아메리카
브라질
아시아태평양
중국
인도
일본
한국
호주
중동 및 아프리카(MEA)
사우디아라비아
아랍에미리트
남아프리카공화국
제7장 기업 개요
AIDP Inc.
Axiom Foods Inc.
Bioway(Xi'an) Organic Ingredients Co. Ltd.
Golden Grain Group
Rice Bran Technologies
Nutrition Resource Inc.
Shaanxi Fuheng(FH) Biotechnology Co. Ltd
Shafi Gluco Chem Pvt. Ltd
The Green Labs LLC
Top Health Ingredients
Nutribiotic
Z Company
North Coast Naturals
Pure Food Company LLC
BENEO-Palatinit GmbH
Jiangxi Golden Agriculture Biotech Co., Ltd.
ksm
영문 목차
영문목차
The rice protein market is expected to observe more than 4% CAGR from 2023 to 2032 owing to the surge in health and wellness awareness. As consumers become increasingly conscious of the environmental impact of their dietary choices, plant-based proteins like rice protein have gained traction. According to a survey conducted by One Poll in 2021, one out of every two Americans consumed more plant-based meals compared to meat.
The rising prevalence of lifestyle-related diseases and the growing fitness trend further contribute to the market's upward trajectory. Moreover, the shift towards vegetarian and vegan diets has significantly boosted the demand for rice protein, presenting opportunities for industry players to innovate and cater to evolving consumer preferences.
The rice protein market is classified based on form, product, application, and region.
The inorganic rice protein segment is predicted to witness substantial growth through 2032. The product, including isolates and concentrates, appeals to food and beverage manufacturers seeking high-quality protein ingredients for various applications. They are increasingly recognized for their neutral flavor profile and ability to blend seamlessly into a wide range of products, from sports nutrition to baked goods.
The dairy alternatives application in organic segment will gain significant revenues during 2023 and 2032. With the surge in demand for dairy-free products, organic rice protein has become a crucial ingredient, offering a clean label, allergen-free solution for consumers seeking sustainable and ethical choices. As food and beverage companies continue to innovate and launch a diverse range of plant-based milk, yogurt, and ice cream alternatives, the market demand will increase.
North America rice protein industry size is predicted to expand significantly through 2032 attributed to a strong inclination among consumers towards health and wellness trends. In addition, the prevalence of lactose intolerance and a growing number of vegetarians and vegans contribute to the product adoption. The presence of both established players and new entrants actively contributing to the growth of the rice protein market in NA.
Table of Contents
Chapter 1 Methodology & Scope
1.1 Research Methodology
1.1.1 Initial data exploration
1.1.2 Statistical model and forecast
1.1.3 Industry insights and validation
1.1.4 Definition and forecast parameters
1.2 Data sources
1.2.1 Primary
1.2.2 Secondary
Chapter 2 Executive Summary
2.1 Rice protein industry 360 degree synopsis, 2023 - 2032
2.1.1 Business trends
2.1.2 Regional trends
2.1.3 Product trends
2.1.4 Application trends
Chapter 3 Rice Protein Industry Insights
3.1 Industry segmentation
3.2 Industry landscape, 2018 - 2032
3.3 Industry ecosystem analysis
3.3.1 Vendor matrix
3.3.2 Distribution channel analysis
3.3.2.1 Wholesalers/Distributors
3.3.2.2 Service providers
3.3.2.3 Contract manufacturing
3.3.2.4 Technology providers
3.4 Regulatory landscape
3.4.1 U.S.
3.4.2 Europe
3.5 Technology landscape
3.6 Raw material analysis
3.6.1 Brown rice
3.6.2 White rice
3.7 Industry impact forces
3.7.1 Growth drivers
3.7.1.1 Growing vegan population in Europe
3.7.1.2 Increasing nutritional products consumption in Asia Pacific
3.7.1.3 Benefits of rice protein over whey protein
3.7.1.4 Strong amino acid profile for rice protein
3.7.2 Industry pitfalls & challenges
3.7.2.1 Availability of substitute product in plant protein segment
3.8 Innovation & Sustainibility
3.9 Growth potential analysis
3.9.1 Emerging business model
3.9.1.1 Product launch
3.9.1.2 Acquisitions
3.10 Porter's analysis
3.11 Competitive landscape, 2022
3.11.1 Strategic dashboard
3.12 PESTEL analysis
Chapter 4 Rice Protein Market, By Product
4.1 Organic rice protein by product market share, 2022 & 2032