세계의 화이트 새우 시장 규모 : 형태별, 최종사용자별, 유통 채널별, 지역별, 범위 및 예측
Global White Shrimp Market Size By Form (Frozen, Canned), By End User (Residential, Commercial), By Distribution Channel (Specialty Stores, Convenience Stores), By Geographic Scope And Forecast
상품코드 : 1623392
리서치사 : Verified Market Research
발행일 : 2024년 10월
페이지 정보 : 영문 202 Pages
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한글목차

화이트 새우 시장 규모와 예측

화이트 새우 시장 규모는 최근 수년간 대폭적인 성장률로 급성장하고 있으며, 예측에서는 2022-2030년 크게 성장할 것으로 예측됩니다.

백새우 시장은(조직, 개인 사업자, & 파트너십)과 같은 단체의 일부에 의한 해산물 판매로 구성된 수산물 시장의 많은 부분이며, 이번 COVID-19로 인해 시장은 세계 수준에서 매우 부정적인 영향을 받고 있습니다. 이제 해산물 프레이밍은 산업의 성장을 가속합니다. 새우는 주로 해양 생태계에서 발견되며, 작은 식물과 곤충을 모두 먹는 잡식성 동물입니다. 흰다리 새우, 중국 흰다리 새우 등 다양한 유형이 있습니다. 냉동 새우는 장기 보관이 가능하므로 전 세계에서 시장이 확대되고 있습니다. 이는 호텔과 레스토랑 증가에 따른 것입니다. 새우를 섭취하면 심장마비 예방, 눈 건강, 뼈의 강도 등 다양한 질병을 예방할 수 있습니다.

세계 화이트 쉬림프 시장의 정의

백새우는 잡식성으로 조류, 식물, 기타 무척추동물, 사체, 썩은 유기물 등 다양한 먹이를 먹습니다. 흰다리 새우는 부드럽고 단맛이 있습니다. 흰다리새우는 뉴욕에서 플로리다까지 서식합니다. 멕시코의 오클로코니 강에서 가장 많이 발견됩니다. 흰다리 새우는 영양가가 매우 높습니다. 칼로리가 매우 낮고 단백질과 건강한 지방이 풍부하며 다양한 비타민과 미네랄을 함유하고 있습니다. 세계 새우 시장의 성장을 주도하는 것은 건강한 소비자들 사이에서 새우에 대한 수요가 증가하고 있으며, COVID-19로 인해 사람들이 현재 건강한 음식으로 전환하고 있으므로 수요가 증가합니다. 단백질과 영양 특성으로 인해 고객이 많이 찾고 있습니다. 또한 눈 건강, 뼈의 힘, 피부 보호, 생리통 완화에 도움을 주며, 2-3개월 만에 성체 크기에 도달하고 점차 바다로 이동합니다. 대서양산 흰다리새우는 2년 이상 사는 경우는 드물고 대부분 7-8개월이 되기 전에 죽는다.

세계 화이트 쉬림프 시장 개요

백새우 시장 증가는 고객의 선호도 변화와 건강한 식품에 대한 선호도 변화로 인한 것이며, 해산물 소비는 세계 백새우 시장의 성장을 가속하는 요인 중 하나입니다. 또한 최신 기술 및 신제품 출시로 인해 고품질의 새우를 이용할 수 있게 되어 시장 성장의 기회가 되고 있습니다. 기후 변화는 전 세계 생산을 강화하기 위해 대처하는 데 초점을 맞추고 있는 주요 관심사 중 하나입니다. 이러한 모든 특성으로 인해 시장은 강력한 성장을 보이고 있으며, 이러한 모든 특성에 의해 주도될 것으로 예상됩니다. 현재 즉시 먹을 수있는 식품에 대한 수요가 증가하고 있으며, 회사는 냉동 흰 새우를 제공하고 있으며, 동시에 면역력을 높이기 위해 대유행 기간 중 새우에 대한 수요가 증가했으며, COVID-19에서 사람들은 신체가 바이러스와 싸우는 데 도움이되는 고단백, 영양가있는 음식을 더 많이 섭취하고 있습니다. 섭취하고 있습니다. 흰다리새우는 양식의 용이성, 안정적인 생산량, 높은 사육 밀도, 질병에 대한 내성 등 많은 장점을 가지고 있습니다. 흰다리새우는 인도네시아에서 수산물 중 하나로 도입되었으며, 특히 집약적인 기술을 통해 새우 양식의 실적은 증가세를 보이고 있습니다. 흰다리새우 양식의 개발은 동부자바, 중부자바, 서부자바 등 전국적인 새우 양식의 중심지를 거쳐야 합니다.

목차

제1장 세계의 화이트 새우 시장 서론

제2장 개요

제3장 VERIFIED MARKET RESEARCH의 조사 방법

제4장 세계의 화이트 새우 시장

제5장 세계의 화이트 새우 시장 : 형태별

제6장 세계의 화이트 새우 시장 : 최종사용자별

제7장 세계의 화이트 새우 시장 : 유통 채널별

제8장 세계의 화이트 새우 시장 : 지역별

제9장 세계의 화이트 새우 시장 : 경쟁 구도

제10장 부록

KSA
영문 목차

영문목차

White Shrimp Market Size And Forecast

White Shrimp Market size is growing at a faster pace with substantial growth rates over the last few years and is estimated that the market will grow significantly in the forecasted period i.e. 2022 to 2030.

The White Shrimp market is more of a seafood market consisting of sales of seafood by some of the entities like (organization, sole trader, & partnerships), due to this Covid-19 the market has been impacted very negatively on a global level. Now the seafood framing will boost the growth of the industry. The shrimp are mainly found in a marine ecosystem they are omnivore animals that eat both small plants and insects to live. There are various species of this white shrimp-like White leg shrimp and Chinese white shrimp. The frozen shrimp has a larger market globally that it can preserve for a long time. This is attributed to an increase in the number of hotels and restaurants. By consuming this it prevents from various kinds of disease like protecting against heart attack, eye health, and bone strength.

Global White Shrimp Market Definition

White shrimps are omnivorous and eat a wide variety of food, including algal and plant material, other invertebrates, and dead/decaying organic matter. White shrimp in texture, their flavor is not that strong, though they're thought to have a distinctive mineral-y iodine shrimp flavor. White shrimp are a little more tender and sweet. White shrimp are found from New York to Florida. In the Ochlochonee River in Mexico, they are found the most. White shrimp is very nutritious. It's fairly low in calories and provides a high amount of protein and healthy fats, as well as a variety of vitamins and minerals. The growth of the global shrimp market is driven by increased demand for shrimp among healthy consumers. Due to Covid-19, it will increase in demand because now people are moving toward healthy food. They are highly demanded by the customer because of their protein and nutritional properties. It also provides relief from Eye Health, Bone Strength, Skin Protection, and menstrual pain. In two to three months, they will reach adult size and move gradually toward the ocean. Atlantic white shrimp rarely live longer than two years, and most die before they reach seven to eight months.

Global White Shrimp Market Overview

The Increase in the white shrimp market is due to changes in customer preference and healthy food the consumption of seafood can be one of the factors that drive the growth of the global white shrimp market. With the latest technology, and the launch of new products for white shrimp also the availability of high-quality shrimps make the opportunity to grow the market. Climate changes are one of the major concerns which focus on addressing to enhance global production. Thus, the market is experiencing strong growth and is anticipated to be driven by these all attributes. Now there is more demand rising for ready-to-eat food this company is coming with frozen white shrimps but at the same time, there was a rise in the demand for shrimps during the pandemic because it boosts immunity. In covid-19 people are more intake the high protein and nutritional food which help their body fight against the virus, the main fishery products in the seafood industry sector. It has many advantages, such as the ease of its farming, stable production, availability high stocking density, and resistance to diseases. White shrimp was introduced as one of the seafood commodities in Indonesia, and the performance of shrimp farming has shown an increase in production, especially through intensive technology. The development of white shrimp farming has to go through national shrimp farming centers, such as East Java, Central Java, and West Java.

Global White Shrimp Market: Segmentation Analysis

The segmentation of the Global White Shrimp Market is done on the basis of Form, End - User, Distribution Channel, and Geography.

By Form:-

Customer are shifting more towards the ready-to-eat food like this frozen white shrimp people are more busy in their daily working life and schedule which effect there health requirements, leading to adoption of cooked frozen shrimp its easy consumption and nutritious properties.

Consumer can prefer canned white shrimp also but not for the longer period of time, and maintain also the temperature and salinity.

By End - User:-

Commercial sector is dominating the market growth because of hotels and restaurants consumptions and the demand increase more for seafood. Providing variety of product and consumption also more.

By Distribution Channels:-

In the distribution channels Specialty stores, Convenience stores, Hypermarkets/supermarket the major availability of product and demand fulfillment and store it for long duration cause it dominating market and frozen or canned shrimp are more on that market.

By Geography:-

In the geography segment North America, Europe, Asia pacific, Latin America, Middle-East & Africa among the Asia Pacific is the largest consumption and buyer globally. North America & Europe have stable shrimp supplies to import dominated market

Key Players

A few companies that share the major market in this domain are

M/s Ali & Brothers, Aqua Star, Carson & Company, Mazzetta Company, DEVA EXPORTS, and Thai Union Group.

The competitive landscape section also includes key development strategies, market share, and market ranking analysis of the above-mentioned players globally.

Key Developments

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION TO GLOBAL WHITE SHRIMP MARKET

2 EXECUTIVE SUMMARY

3 RESEARCH METHODOLOGY OF VERIFIED MARKET RESEARCH

4 GLOBAL WHITE SHRIMP MARKET OUTLOOK

5 GLOBAL WHITE SHRIMP MARKET, BY FORM

6 GLOBAL WHITE SHRIMP MARKET, BY END - USER

7 GLOBAL WHITE SHRIMP MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL

8 GLOBAL WHITE SHRIMP MARKET, BY GEOGRAPHY

9 GLOBAL WHITE SHRIMP MARKET COMPETITIVE LANDSCAPE

10 Appendix

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