배양육 시장 : 산업 동향 및 세계 예측(-2050년) - 육류 원료별, 배양 기술 유형별, 생산되는 육류 형태별, 최종 제품별, 용도별, 최종 사용자별, 주요 지역별
Cultured Meat Market: Industry Trends and Forecasted Estimates, till 2050 - Distribution by Source of Meat, Type of Cultivation Technique, Form of Meat Produced, End Products Offered, Application, End Users and Key Geographical Regions
상품코드 : 1549406
리서치사 : Roots Analysis
발행일 : 2024년 07월
페이지 정보 : 영문 253 Pages
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한글목차

세계적인 인구 증가에 따라 미국이 최근 발표한 추산에 따르면, 2050년까지 세계 인구는 98억 명에 달할 것으로 예상되고 있습니다. 결과적으로 이러한 인구 증가는 식품, 특히 육류 제품에 대한 수요를 증가시키고 있습니다. 육류는 단백질, 지방, 탄수화물, 비타민과 같은 다량 영양소 및 미량 영양소의 중요한 공급원이며, 소모된 조직을 만들고 복구하는 능력을 제공할 뿐만 아니라 신체의 에너지 요구량을 충족시킵니다. 육류 수요 증가로 인해 산업용 육류 생산량이 3배로 증가했습니다. 그러나 육류 수요 증가는 전통적인 축산 방식만으로는 대응할 수 없으므로 다른 접근 방식이 필요합니다. 그 결과, 배양육(배양육이라고도 함)은 인구 증가에 따라 급증하는 단백질 수요를 충족시킬 수 있는 강력한 단백질 대체 솔루션으로 등장했습니다.

세계의 육류 수요를 충족시키기 위해 소를 사육하는 전통적인 방식은 온실가스 배출량 증가, 물 부족, 토지 자원의 과도한 사용 등을 통해 환경에 악영향을 미치고 지속 가능한 자원 관리를 저해하는 몇 가지 문제가 있습니다. 현재 농지의 약 75%가 축산업에 사용되고 있으며, 곡물 생산에 사용할 수 있는 면적은 극히 일부에 불과한 것으로 알려져 있습니다. 또한, 육류 생산은 식품 산업에서 배출되는 온실가스의 약 60%를 차지합니다. 따라서 이러한 문제를 해결하기 위해 배양육 개발에 대한 관심이 눈에 띄게 증가하고 있습니다.

배양육은 살아있는 동물에서 추출한 줄기세포를 세포배양액으로 배양하여 바이오리액터를 이용하여 제조합니다. 따라서 배양육의 다른 명칭은 세포배양육, 실험실 배양육이라고도 합니다. 배양육은 기존 육류에 비해 땅과 물이 적게 들어가기 때문에 생산 측면에서도 소비 측면에서도 기존 육류에 비해 환경 부하가 적은 등 몇 가지 장점이 있어 대체품이 될 수 있는 존재가 되고 있습니다. 또한, 고객의 선호도가 다른 단백질 공급원으로 이동하는 경향이 뚜렷해지면서 배양육 제품은 점점 더 인기를 끌고 있습니다. 이러한 변화, 식물성 단백질에 대한 수요 증가, 배양육 생산이 환경에 미치는 이점을 고려할 때, 세계 배양육 시장은 예측 기간 동안 크게 성장할 것으로 예상됩니다.

배양육과 식물성 육류로 구성된 인공 육류 시장 전체에서 연구에 대한 관심이 높아지면서 이 분야의 특허 활동이 크게 증가하고 있습니다.

이 보고서는 세계 배양육 시장을 조사했으며, 시장 개요와 함께 육류 원료별, 배양 기술 유형별, 생산되는 육류 형태별, 최종 제품별, 용도별, 최종 사용자별, 주요 지역별 동향, 시장 진출기업 프로파일 등의 정보를 제공합니다.

목차

제1장 서문

제2장 조사 방법

제3장 경제 및 기타 프로젝트 특유의 고려사항

제4장 주요 요약

제5장 서론

제6장 시장 구도

제7장 기업 개요

제8장 파트너십과 협업

제9장 자금조달과 투자 분석

제10장 특허 분석

제11장 시장에 대한 영향 분석 : 억제요인, 제약 요인, 기회, 과제

제12장 세계의 배양육 시장

제13장 배양육 시장, 육류 원료별

제14장 배양육 시장, 배양 기술 유형별

제15장 배양육 시장, 생산되는 육류 형태별

제16장 배양육 시장, 제공되는 최종 제품별

제17장 배양육 시장, 용도별

제18장 배양육 시장, 최종사용자별

제19장 배양육 시장, 주요 지역별

제20장 결론

제21장 주요 인사이트

제22장 부록 1 : 표 형식 데이터

제23장 부록 2 : 기업 및 단체 리스트

LSH
영문 목차

영문목차

With the rising population, on a global scale, wherein recent estimates provided by United Nation's, states that the world population is projected to reach 9.8 billion by 2050. Consequently, this demographic trend creates an increased demand for food, particularly meat products. Meat is an important source of macronutrients and micronutrients, such as proteins, fats, carbohydrates, and vitamins that provide the ability to build and repair worn-out tissues as well as fulfill the energy requirements of the body. The increasing demand for meat has led to a three-fold increase in industrial meat production. However, the increased demand for meat cannot be solely met by conventional animal farming methods, necessitating the requirement of alternative approaches. As a result, cultured meat, also known as cultivated meat, has emerged as a potent protein alternative solution catering to the surging demand for protein amid the rising population.

The traditional method of raising cattle to satisfy the world's demand for meat comes with several challenges, leading to a hindered sustainable resource management by having a negative impact on the environment through increased greenhouse gas emissions, water scarcity, and overuse of land resources. It is important to note that now, it is believed that about 75% of agricultural land is used for animal farming, leaving only a tiny amount of area available for grain production. Additionally, the production of meat is responsible for nearly 60% of greenhouse gas emissions from the food industry. As a result, there has been a noticeable increase in interest in the development of cultured meat to combat these issues.

The process of culturing meat involves a bioreactor, where stem cells that have been extracted from living animals are grown using cell culture media as part of the production process. Therefore, other names for cultured meat are cell-based meat and lab-grown meat. Since it requires less land and water than traditional meat, cultured meat has become a possible substitute, levying several advantages over traditional meat in terms of production and consumption, including a lower environmental effect. Additionally, there is a noticeable movement in customer tastes toward other sources of protein, causing cultured meat products to become more and more popular. Given this change, the growing demand for plant-based proteins, and the advantages that producing cultured meat has for the environment, the global market for cultured meat is expected to expand significantly over the forecast period.

Overall artificial meat market, which comprises of cultivated meat as well as plant-based meats is gaining increased research interest; with significant rise in the patent activity in these areas.

Key Market Segments

Source of Meat

Type of Cultivation Technique

Form of Meat Produced

End Products Offered

Application

End Users

Key Geographical Regions

Research Coverage:

Key Benefits of Buying this Report

Leading Market Companies

BLUU

MIRAI FOODS

TABLE OF CONTENTS

1. PREFACE

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. ECONOMIC AND OTHER PROJECT SPECIFIC CONSIDERATIONS

4. EXECUTIVE SUMMARY

5. INTRODUCTION

6. MARKET LANDSCAPE

7. COMPANY PROFILES

8. PARTNERSHIPS AND COLLABORATIONS

9. FUNDING AND INVESTMENT ANALYSIS

10. PATENT ANALYSIS

11. MARKET IMPACT ANALYSIS: DRIVERS, RESTRAINTS, OPPORTUNITIES AND CHALLENGES

12. GLOBAL CULTURED MEAT MARKET

13. CULTURED MEAT MARKET, BY SOURCE OF MEAT

14. CULTURED MEAT MARKET, BY TYPE OF CULTIVATION TECHNIQUE

15. CULTURED MEAT MARKET, BY FORM OF MEAT PRODUCED

16. CULTURED MEAT MARKET, BY END PRODUCTS OFFERED

17. CULTURED MEAT MARKET, BY APPLICATION

18. CULTURED MEAT MARKET, BY END USERS

19. CULTURED MEAT MARKET, BY KEY GEOGRAPHICAL REGIONS

20. CONCLUSION

21. EXECUTIVE INSIGHTS

22. APPENDIX 1: TABULATED DATA

23. APPENDIX 2: LIST OF COMPANIES AND ORGANIZATIONS

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