세계의 젤라틴 시장 규모, 점유율, 동향, 업계 분석 : 원료별, 용도별, 유형별, 기능별, 지역별 - 예측(2025-2034년)
Gelatin Market Size, Share, Trends, Industry Analysis Report: By Source, Application, Type, Function, and Region - Market Forecast, 2025-2034
상품코드 : 1671186
리서치사 : Polaris Market Research
발행일 : 2025년 02월
페이지 정보 : 영문 119 Pages
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한글목차

Polaris Market Research의 최신 조사에 따르면 세계의 젤라틴 시장 규모는 2034년까지 571억 6,000만 달러에 달할 전망입니다. 이 리포트는 현재 시장 역학의 상세 인사이트와 향후 시장 성장에 관한 분석을 제공하고 있습니다.

젤라틴은 피부, 뼈, 결합조직 등의 동물 조직에 함유된 콜라겐에서 얻어지는 무색투명, 무미의 물질입니다. 뜨거운 물에 녹고 식으면 젤 형태로 변하므로 요리용이나 산업용으로 모두 사용할 수 있는 유연한 성분입니다.

젤라틴 시장 수요는 식품 및 음료, 제약 및 퍼스널케어 산업에서 광범위한 용도에 의해 촉진되고 있습니다. 또한 가처분 소득 증가로 인해 에너지 음료와 인스턴트 식품의 인기가 높아지면서 시장 성장을 가속하고 있습니다. 또한 젤라틴의 높은 단백질 함량과 방부제가 없는 품질로 인해 건강 지향적인 소비자들 사이에서 인기를 얻고 있습니다.

건강 지향적 제품에 대한 소비자 선호에 부응하기 위해 젤라틴을 젤리 보충제에 사용하는 제조업체 증가 추세는 향후 수년간 시장 확장을 촉진할 것으로 예상되는 주요 동향입니다. 맞춤형 솔루션 제공에 대한 관심이 높아짐에 따라 예측 기간 중 여러 젤라틴 시장 기회가 창출될 것으로 예상됩니다.

젤라틴 시장 : 분석 개요

유형별로는 A형 젤라틴이 예측 기간 중 가장 빠르게 성장할 것으로 예상되며, A형 젤라틴은 저장 안정성이 우수하여 많은 최종사용자들이 선호하고 있습니다.

원료별로는 운동선수와 피트니스 애호가들이 더 빠른 회복을 위해 소 젤라틴을 이용하는 추세가 강화됨에 따라 소가죽 부문이 크게 성장할 것으로 예상됩니다.

2024년에는 유럽이 41%의 매출 점유율로 세계 시장을 독점했습니다. 식품 및 음료 및 의료와 같은 최종사용자 부문의 강력한 수요가 이 지역 시장 우위를 주도하고 있습니다.

북미 젤라틴 시장은 이 지역의 인스턴트 식품에 대한 수요 증가에 힘입어 예측 기간 중 큰 성장을 이룰 것으로 예상됩니다.

STERLING GELATIN, PAN Biotech GmbH, Rousselot, Shanghai Al-Amin Biotechnology Co.Ltd., Junca Gelatines SL, Tessenderlo Group, Nitta Gelatin, Inc., GELITA AG, Weishardt Holding SA, PB Leiner는 이 시장에서 몇개의 세계 주요 기업입니다.

목차

제1장 서론

제2장 개요

제3장 분석 방법

제4장 세계의 젤라틴 시장 인사이트

제5장 세계의 젤라틴 시장 : 원료별

제6장 세계의 젤라틴 시장 : 용도별

제7장 세계의 젤라틴 시장 : 유형별

제8장 세계의 젤라틴 시장 : 기능별

제9장 세계의 젤라틴 시장 : 유형별

제10장 경쟁 구도

제11장 기업 개요

KSA
영문 목차

영문목차

The global gelatin market size is expected to reach USD 57.16 billion by 2034, according to a new study by Polaris Market Research. The report "Gelatin Market Size, Share, Trends, Industry Analysis Report: By Source (Swine Skin, Bovine Skin, Animal Bones, and Others), Application, Type, Function, and Region (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and the Middle East & Africa) - Market Forecast, 2025-2034" gives a detailed insight into current market dynamics and provides analysis on future market growth.

Gelatin is a transparent, flavorless, and colorless material obtained from collagen in animal tissues, including skin, bones, and connective tissues. It dissolves in hot water and creates a gel-like texture upon cooling, making it a flexible component for both cooking and industrial uses.

The gelatin market demand is fueled by its extensive applications in food & beverage, pharmaceuticals, and personal care industries. The rising popularity of energy drinks and convenience foods, spurred by higher disposable incomes, is also propelling market growth. Furthermore, gelatin's high protein content and preservative-free quality have increased its popularity among health-oriented consumers.

The rising use of gelatin in gummy supplements by manufacturers to align with consumer preferences for health-oriented products is a key trend anticipated to drive market expansion in the coming years. The growing focus on providing customized solutions is anticipated to create several gelatin market opportunities during the forecast period.

Gelatin Market Report Highlights

Based on type, the Type A segment is projected to witness the fastest growth during the projection period. The excellent storage stability of Type A gelatin makes it the favored option for many end users.

Based on source, the bovine skin segment is expected to grow significantly as athletes and fitness enthusiasts increasingly utilize bovine gelatin for faster recovery.

In 2024, Europe dominated the global market with a revenue share of 41%. Strong demand from end-user sectors like food & beverages and healthcare drives the regional market dominance.

The North America gelatin market is projected to witness significant growth during the forecast period, driven by the growing need for convenience foods in the region.

STERLING GELATIN; PAN Biotech GmbH; Rousselot; Shanghai Al-Amin Biotechnology Co., Ltd.; Junca Gelatines SL; Tessenderlo Group; Nitta Gelatin, Inc.; GELITA AG; Weishardt Holding SA; and PB Leiner are a few global key players in the market.

Polaris Market Research has segmented the Gelatin Market report on the basis of source, applications, type, function, and region:

By Source Outlook (Revenue - USD Billion, 2020-2034)

By Application Outlook (Revenue - USD Billion, 2020-2034)

By Type Outlook (Revenue - USD Billion, 2020-2034)

By Function Outlook (Revenue - USD Billion, 2020-2034)

By Regional Outlook (Revenue - USD Billion, 2020-2034)

Table of Contents

1. Introduction

2. Executive Summary

3. Research Methodology

4. Global Gelatin Market Insights

5. Global Gelatin Market, by Source

6. Global Gelatin Market, by Application

7. Global Gelatin Market, by Type

8. Global Gelatin Market, by Function

9. Global Gelatin Market, by Geography

10. Competitive Landscape

11. Company Profiles

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