분말 유지 시장, 점유율, 규모, 동향, 산업 분석 보고서 : 원료별, 가공 기술별, 용도별, 지역별, 부문별 예측(2024-2032년)
Powdered Fats Market Share, Size, Trends, Industry Analysis Report, By Source, By Processing Technology (Spray Drying, Drum Drying, Freeze Drying, Others), By Application, By Region, And Segment Forecasts, 2024 - 2032
상품코드 : 1462999
리서치사 : Polaris Market Research
발행일 : 2024년 03월
페이지 정보 : 영문 117 Pages
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한글목차

Polaris Market Research의 최신 조사에 따르면, 세계 분말 유지 시장 규모는 2032년까지 34억 3,000만 달러에 달할 것으로 예상됩니다. 이 보고서는 현재 시장 역학에 대한 자세한 통찰력과 미래 시장 성장에 대한 분석을 제공합니다.

이 시장의 확대는 건강 지향적인 소비자들 사이에서 저탄수화물 식단의 채택이 증가함에 따라 팜, 코코넛, 해바라기와 같은 독특한 원산지에서 공급되는 지방에 대한 수요가 증가함에 따라 이루어지고 있습니다. 저탄수화물 고지방 식단에서는 건강한 지방을 식사와 음료에 첨가하기 위해 분말 지방을 사용하는 경우가 많습니다. 이러한 식단에서 분말 지방의 대표적인 공급원은 중쇄지방산 트리글리세리드(MCT) 오일 파우더입니다.

건강과 영양에 대한 관심이 높아지면서 소비자들은 자신의 식습관과 라이프스타일에 맞는 제품을 적극적으로 찾고 있습니다. 케토 친화적인 제품에 대한 수요 증가는 분말 유지 시장, 특히 오메가 3, 6, 9 지방산이 풍부한 분말 유지 시장에도 큰 영향을 미치고 있습니다. 동시에 윤리, 건강, 환경적 이유로 식물성 식단을 채택하는 소비자가 증가함에 따라 비건 제품 시장도 빠르게 성장하고 있습니다.

이러한 전략적 변화는 비건 채식주의자 및 건강한 분말 지방에 대한 수요 증가에 부응하기 위한 것입니다. 오메가 3, 6, 9 지방산이 함유된 분말 지방은 특히 케토제닉 식단을 실천하는 소비자들의 건강 지향적 취향에 부합하며, 분말 지방 시장의 전반적인 성장과 다양화에 기여하고 있습니다. 또한, 비건 제품 부문의 확대는 지속 가능한 식물성 선택에 대한 소비자의 선호도가 광범위하게 변화하고 있음을 반영하고 있으며, 이는 업체들이 보다 다양하고 건강 지향적인 분말 지방을 혁신적으로 제공하도록 유도하고 있습니다.

제조 기술의 발전으로 인해 분말 지방의 생산에 캡슐화 기술의 채택이 촉진되었습니다. 이 기술 혁신은 분말 지방의 산화를 억제하고 유통기한을 연장하는 데 중요한 역할을 합니다. ScienceDirect에 게재된 'Concepts and advances'라는 제목의 2023년 논문 '식용유 분말화 기술: 식용유에서 유래한 마이크로 캡슐화 및 나노 에멀젼 기반 유지의 장점은 산화 과정을 지연시키는 능력이 있다는 점을 강조하고 있습니다. 연구에 따르면 나노캡슐화 된 분말은 저장 중에 오일의 품질을 효과적으로 유지하여 전반적인 품질 유지에 큰 영향을 미칩니다.

분말 유지 시장 보고서 하이라이트

음료 분야는 기성품 음료에 대한 분말 지방의 사용 증가로 인해 빠른 속도로 성장할 것입니다.

야자씨유는 전통적으로 스낵과 과자류에 사용되기 때문에 야자씨유 분야가 가장 큰 매출 점유율을 차지합니다.

아시아태평양은 거대한 소비자와 빠르게 발전하는 식품 가공 산업으로 인해 시장을 독점하고 있습니다.

주요 시장 기업은 Aarkay Food Products, Castle Dairy, Hill Natural Extract, Insta Foods, Kerry Group 등입니다.

목차

제1장 서론

제2장 주요 요약

제3장 조사 방법

제4장 세계의 분말 유지 시장 인사이트

제5장 원료별 세계 시장

제6장 용도별 세계 시장

제7장 가공 기술별 세계 시장

제8장 지역별 세계 시장

제9장 경쟁 구도

제10장 기업 개요

LSH
영문 목차

영문목차

The global powdered fats market size is expected to reach USD 3.43 billion by 2032, according to a new study by Polaris Market Research. The report "Powdered Fats Market Share, Size, Trends, Industry Analysis Report, By Source, By Processing Technology (Spray Drying, Drum Drying, Freeze Drying, Others), By Application, By Region, And Segment Forecasts, 2024 - 2032" gives a detailed insight into current market dynamics and provides analysis on future market growth.

The expansion of this market is driven by the increasing adoption of low-carb diets among health-conscious consumers and the consequent demand for fats sourced from unique origins like palm, coconut, and sunflower. In low-carb, high-fat diets, individuals frequently turn to powdered fats to incorporate healthy fats into their meals or beverages. A prominent source of powdered fats in these diets is Medium-Chain Triglycerides (MCT) oil powder.

The growing focus on health and nutrition has led consumers to actively seek products that align with their specific dietary preferences and lifestyles. The increasing demand for keto-friendly products has significantly influenced the market for powdered fats, particularly those rich in omega 3, 6, and 9 fatty acids. Simultaneously, the market for vegan products is experiencing rapid expansion as more consumers adopt plant-based diets for ethical, health, and environmental reasons.

Strategic shift is aimed at meeting the escalating demand for vegan and healthier sources of powdered fats. The inclusion of omega 3, 6, and 9 fatty acids in powdered fats aligns with the health-conscious preferences of consumers, especially those following ketogenic diets, contributing to the overall growth and diversification of the powdered fats market. Additionally, the expansion of the vegan product segment reflects a broader shift in consumer preferences towards sustainable and plant-based options, prompting companies to innovate and offer a more diverse and health-oriented range of powdered fats.

Advancements in manufacturing technologies have facilitated the adoption of encapsulation techniques in the production of powdered fats. This innovation plays a crucial role in limiting the oxidation of fat powders, consequently extending their shelf life. As outlined in a 2023 article titled 'Edible oil to powder technologies: Concepts and advances' on ScienceDirect, the benefits of micro-encapsulated & nano-emulsion-based fats derived from the edible oil are emphasized for their ability to retard the oxidation process. Research indicates that nano-encapsulated powder effectively preserves the quality of oil during storage, exerting a significant impact on maintaining its overall quality.

Powdered Fats Market Report Highlights

Beverage segment will grow at the rapid pace, owing to the growing use of powdered fats in ready to drink beverages

Palm kernel segment held the largest revenue share, as it is traditionally used in snacks and confectionery industry

Asia pacific dominated the market, owing to presence of huge consumers in the region, and rapidly evolving food processing industry

The key market players include Aarkay Food Products, Castle Dairy, Hill Natural Extract, Insta Foods, and Kerry Group

Polaris Market Research has segmented the powdered fats market report based on source, processing technology, application and region:

Powdered Fats, Source Outlook (Revenue - USD Billion, 2019 - 2032)

Powdered Fats, Processing Technology Outlook (Revenue - USD Billion, 2019 - 2032)

Powdered Fats, Application Outlook (Revenue - USD Billion, 2019 - 2032)

Powdered Fats, Regional Outlook (Revenue - USD Billion, 2019 - 2032)

Table of Contents

1. Introduction

2. Executive Summary

3. Research Methodology

4. Global Powdered Fats Market Insights

5. Global Powdered Fats Market, by Source

6. Global Powdered Fats Market, by Application

7. Global Powdered Fats Market, by Processing Technology

8. Global Powdered Fats Market, by Geography

9. Competitive Landscape

10. Company Profiles

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