아몬드 가루 시장 보고서 : 유형, 용도, 유통 채널, 최종 용도, 지역별(2025-2033년)
Almond Flour Market Report by Type (Natural Almond Flour, Blanched Almond Flour), Application (Bakery, Confectionery, Cosmetics, and Others), Distribution Channel (Online, Offline), End Use (Commercial, Household), and Region 2025-2033
상품코드 : 1831978
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 10월
페이지 정보 : 영문 140 Pages
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한글목차

세계의 아몬드 가루 시장 규모는 2024년에 13억 4,000만 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년까지 23억 2,000만 달러에 달하며, 2025-2033년에 5.95%의 성장률(CAGR)을 보일 것으로 예측하고 있습니다.

아몬드 가루는 물에 불린 아몬드를 갈아서 체에 걸러서 미세한 가루로 만든 것입니다. 비타민 E, 칼로리, 지질, 탄수화물, 식이섬유, 망간, 마그네슘, 구리, 인 등 필수 영양소를 함유하고 있습니다. 저밀도 지단백(LDL) 콜레스테롤을 감소시켜 암, 당뇨병, 뇌졸중, 알츠하이머병과 같은 질병의 위험을 낮추고, 심장 및 소화기 건강을 증진시킵니다. 밀가루나 코코넛 가루에 비해 탄수화물 함량이 적고, 글루텐을 형성하는 단백질이 들어있지 않습니다. 따라서 빵가루의 대체품으로 생선, 닭고기, 소고기 등 육류 요리에 폭넓게 활용되고 있습니다.

아몬드 가루 시장 동향

현재 전 세계에서 1인당 소득이 증가하고 생활수준이 향상됨에 따라 소비자의 취향이 크게 변화하고 있습니다. 이는 아몬드 꽃 기반 제품 섭취의 건강상 이점에 대한 개인의 인식이 높아짐에 따라 시장 성장을 가속하는 중요한 요인 중 하나가 되고 있습니다. 이 외에도 설사, 복부 팽만감, 가스, 빈혈, 성장 장애를 유발하는 셀리악병의 유병률이 크게 증가하고 있습니다. 그 결과, 소화기 증상 완화, 만성 염증 감소, 에너지 증진, 체중 감소 촉진 등의 건강상 이점으로 인해 전 세계에서 무글루텐 식단의 채택이 증가하고 있으며, 이는 시장 성장에 기여하고 있습니다. 또한 아몬드 꽃은 전 세계 식품 및 음료(F&B) 산업에서 케이크, 쿠키, 빵, 페이스트리 등 베이커리 제품 제조에 중요한 원료로 널리 사용되고 있습니다. 이는 화장품 업계에서 로션, 크림 등 다양한 스킨케어 제품 배합에 대한 제품 채택 확대와 함께 좋은 시장 전망을 낳고 있습니다.

이 보고서에서 다룬 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

제3장 개요

제4장 서론

제5장 세계의 아몬드 가루 시장

제6장 시장 내역 : 유형별

제7장 시장 내역 : 용도별

제8장 시장 내역 : 유통 채널별

제9장 시장 내역 : 최종 용도별

제10장 시장 내역 : 지역별

제11장 SWOT 분석

제12장 밸류체인 분석

제13장 Porter's Five Forces 분석

제14장 가격 분석

제15장 경쟁 구도

KSA
영문 목차

영문목차

The global almond flour market size reached USD 1.34 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 2.32 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5.95% during 2025-2033.

Almond flour is obtained from blanched almonds that are grounded and sieved into fine flour. It provides essential nutrients, such as vitamin E, calories, fat, carbohydrates, dietary fiber, manganese, magnesium, copper, and phosphorus. It assists in reducing low-density lipoprotein (LDL) cholesterol; lowering the risk of diseases like cancer, diabetes, stroke, and Alzheimer's disease; and improving heart and digestive health. As compared to wheat and coconut flour, it has lesser carbohydrate content and does not contain gluten-forming proteins. As a result, it is extensively utilized as an alternative to breadcrumbs to coat meats like fish, chicken, and beef.

Almond Flour Market Trends:

Presently, there is a considerable change in consumer preferences on account of inflating per capita income and improving standards of living across the globe. This, in confluence with the rising awareness among individuals about the health benefits of consuming almond flour-based products, represents one of the key factors bolstering the growth of the market. Besides this, there is a significant increase in the prevalence of the celiac disease that causes diarrhea, bloating, gas, anemia, and growth issues. This has resulted in the growing adoption of a gluten-free diet around the world due to its health benefits, such as easing digestive symptoms, reducing chronic inflammation, boosting energy, and promoting weight loss, which is contributing to market growth. Moreover, almond flour is widely used as a key ingredient in the food and beverage (F&B) industry worldwide for the preparation of bakery products like cakes, cookies, bread, and pastries. This, coupled with the expanding product employment in the cosmetics industry for the formulation of various skincare products, such as lotion and cream, is creating a favorable market outlook.

Key Market Segmentation:

Breakup by Type:

Breakup by Application:

Breakup by Distribution Channel:

Breakup by End Use:

Breakup by Region:

Competitive Landscape:

The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Anthony's Goods (Associated British Foods plc), Barney Butter, Blue Diamond Growers, Bob's Red Mill Natural Foods, Goindiaorganic, Honest to Goodness, King Arthur Baking Company Inc., McKenzie's Foods, NOW Foods, Olam International, Oleander Bio SA, Rolling Hills Nut Company, Shiloh Farms, Treehouse Almonds and WellBees.

Key Questions Answered in This Report:

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Almond Flour Market

6 Market Breakup by Type

7 Market Breakup by Application

8 Market Breakup by Distribution Channel

9 Market Breakup by End Use

10 Market Breakup by Region

11 SWOT Analysis

12 Value Chain Analysis

13 Porters Five Forces Analysis

14 Price Analysis

15 Competitive Landscape

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