Meat Processing Equipment Market Report by Type, Meat Type, Application, and Region 2025-2033
상품코드:1675315
리서치사:IMARC
발행일:2025년 03월
페이지 정보:영문 135 Pages
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한글목차
세계의 육류 가공 장비 시장 규모는 2024년에 173억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년까지 291억 달러에 달하며, 2025-2033년에 5.66%의 성장률(CAGR)을 보일 것으로 예측하고 있습니다.
육류 가공은 생고기를 식용에 적합한 RTE(ready-to-eat) 제품으로 가공하는 과정을 말합니다. 소금에 절이고, 숙성하고, 훈제하고, 통조림으로 가공하여 독소를 제거하고, 전반적인 신뢰성을 높이고, 요리를 용이하게 하고, 맛과 질감을 개선하고, 고기의 저장 기간을 연장합니다. 고객의 요구에 따라 다양한 육류 가공 장비를 사용하여 수행됩니다. 오븐, 필러, 다이서, 절단기, 냉각기, 분쇄기, 로스터, 블렌더, 스모커, 프라이어, 건조기, 믹서, 피더, 텐더, 분리기, 슬라이서, 균질화기 등이 있습니다.
육류 가공 장비 시장 동향 :
안전에 대한 관심 증가는 시장 성장을 가속하는 주요 요인 중 하나입니다. 또한 급속한 도시화, 바쁜 일정, 소득 수준 상승에 따른 간편식 판매 확대는 가공육 수요에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 이는 육류 제품의 고급화 및 슈퍼마켓과 같은 조직화된 소매점에 대한 소비자의 접근성 증가와 함께 시장 성장을 강화하고 있습니다. 또한 주요 기업은 업계에서 경쟁력을 유지하기 위해 가공 기술 혁신에 상당한 투자를 하고 있으며, 센서 시스템이 내장된 완전 자동 육류 가공 장비를 개발하고 있습니다. 또한 생산량을 확대하고 유통망을 확대하기 위해 전략적 인수 및 제휴를 통해 생산량을 늘리고 있습니다. 이와는 별개로, 많은 국가에서 육류를 기반으로 한 문화가 지속적으로 우세한 것도 육류 무역 증가와 함께 수요를 자극하고 있습니다. 생활습관병의 확산으로 인한 개인 건강에 대한 인식 증가와 그에 따른 단백질이 풍부한 식품에 대한 수요 증가는 시장 성장을 가속할 것으로 예상됩니다.
이 보고서에서 다룬 주요 질문
2024년 세계 육류 가공 장비 시장 규모는?
2025-2033년 세계 육류 가공기계 시장의 성장률 전망은?
세계 육류 가공 장비 시장을 촉진하는 주요 요인은 무엇인가?
COVID-19가 세계 육류 가공기계 시장에 미치는 영향은?
세계 육류 가공기계 시장의 유형별 시장 현황은?
세계 육류 가공 장비 시장의 육류 유형별 시장 점유율은?
세계 육류 가공기계 시장의 용도별 시장 현황은?
세계 육류 가공 장비 시장의 주요 지역은?
세계 육류 가공 장비 시장의 주요 기업은?
목차
제1장 서문
제2장 조사 범위와 조사 방법
조사의 목적
이해관계자
데이터 소스
1차 정보
2차 정보
시장 추정
보텀업 어프로치
톱다운 어프로치
조사 방법
제3장 개요
제4장 서론
개요
주요 업계 동향
제5장 세계의 육류 가공 장비 시장
시장 개요
시장 실적
COVID-19의 영향
시장 예측
제6장 시장 내역 : 유형별
절단 장비
블렌딩 장비
필링 장비
연화 장비
다이싱 장비
그라인딩 장비
훈연 장비
마사지 장비
제7장 시장 내역 : 육류 유형별
가공 돼지고기
가공 소고기
가공 양고기
기타
제8장 시장 내역 : 용도별
신선 가공육
조리육
생 조리육
절인 고기
건조육
생발효 소시지
기타
제9장 시장 내역 : 지역별
북미
미국
캐나다
아시아태평양
중국
일본
인도
한국
호주
인도네시아
기타
유럽
독일
프랑스
영국
이탈리아
스페인
러시아
기타
라틴아메리카
브라질
멕시코
기타
중동 및 아프리카
시장 내역 : 국가별
제10장 SWOT 분석
개요
강점
약점
기회
위협
제11장 밸류체인 분석
제12장 Porter's Five Forces 분석
개요
바이어의 교섭력
공급 기업의 교섭력
경쟁의 정도
신규 진출업체의 위협
대체품의 위협
제13장 가격 분석
제14장 경쟁 구도
시장 구조
주요 기업
주요 기업의 개요
Bettcher Industries Inc.
Duravant LLC
GEA Group Aktiengesellschaft
Heat and Control Inc.
Illinois Tool Works Inc.
JBT Corporation(TechnipFMC plc)
Marel
Mepaco
Minerva Omega group s.r.l.
RISCO S.p.A.
Ross Industries Inc.
The Middleby Corporation
KSA
영문 목차
영문목차
The global meat processing equipment market size reached USD 17.3 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 29.1 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5.66% during 2025-2033.
Meat processing refers to the process of converting raw meat into ready-to-eat (RTE) products for human consumption. It involves salting, curing, smoking and canning the meat for removing toxins and improving the overall reliability, facilitating easy cooking, enhancing the taste and texture, and increasing the shelf life of the meat. It is undertaken using different meat processing equipment depending on the requirement of the customers. Some of the widely available variants are ovens, fillers, dicers, cutters, chillers, grinders, roasters, blenders, smokers, fryers, dryers, mixers, feeders, tenderizers, separators, slicers, and homogenizers.
Meat Processing Equipment Market Trends:
Rising safety concerns represent one of the key factors propelling the growth of the market. Additionally, the growing sales of convenient food products on account of rapid urbanization, hectic schedules and inflating income levels have positively influenced the demand for processed meat. This, coupled with the rising premiumization of meat products and increasing consumer access to organized retail stores like supermarkets, is strengthening the market growth. Moreover, leading players are considerably investing in innovation of processing technologies and coming up with fully automated meat processing equipment with an inbuilt sensor system to retain a competitive edge in the industry. They are also engaging in strategic acquisitions and partnerships for expanding their production volume and widening their distribution network. Apart from this, the consistent dominance of meat-based culture in numerous countries, along with the increase in trade flow of meat, is also catalyzing the demand. The rising health consciousness among individuals due to the growing prevalence of lifestyle diseases and consequently escalating demand for protein-rich food products is projected to fuel the market growth.
Key Market Segmentation:
Breakup by Type:
Cutting Equipment
Blending Equipment
Filling Equipment
Tenderizing Equipment
Dicing Equipment
Grinding Equipment
Smoking Equipment
Massaging Equipment
Breakup by Meat Type:
Processed Pork
Processed Beef
Processed Mutton
Others
Breakup by Application:
Fresh Processed Meat
Precooked Meat
Raw Cooked Meat
Cured Meat
Dry Meat
Raw Fermented Sausages
Others
Breakup by Region:
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
Competitive Landscape:
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Bettcher Industries Inc., Duravant LLC, GEA Group Aktiengesellschaft, Heat and Control Inc., Illinois Tool Works Inc., JBT Corporation (TechnipFMC plc), Marel, Mepaco, Minerva Omega group s.r.l., RISCO S.p.A., Ross Industries Inc. and The Middleby Corporation.
Key Questions Answered in This Report
1.What was the size of the global meat processing equipment market in 2024?
2.What is the expected growth rate of the global meat processing equipment market during 2025-2033?
3.What are the key factors driving the global meat processing equipment market?
4.What has been the impact of COVID-19 on the global meat processing equipment market?
5.What is the breakup of the global meat processing equipment market based on the type?
6.What is the breakup of the global meat processing equipment market based on the meat type?
7.What is the breakup of the global meat processing equipment market based on application?
8.What are the key regions in the global meat processing equipment market?
9.Who are the key players/companies in the global meat processing equipment market?