스무디 시장 보고서 : 제품, 유통 채널, 포장 재료, 소비 패턴, 지역별(2025-2033년)
Smoothies Market Report by Product, Distribution Channel, Packaging Material, Consumption Pattern, and Region 2025-2033
상품코드 : 1660985
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 02월
페이지 정보 : 영문 135 Pages
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한글목차

스무디 세계 시장 규모는 2024년 173억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년까지 254억 달러에 이르며 2025년부터 2033년까지 4.15%의 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 예측했습니다. 이동 중에 식사 옵션에 대한 수요 증가, 다양한 풍미의 광범위한 가용성, 유기농 및 요리 허브 음료에 대한 수요 증가가 시장을 견인하는 주요 요인 중 일부입니다.

소비자의 건강지향이 높아짐에 따라 시장 성장 촉진

소비자는 소화기계의 건강 장애를 예방하기 위해 더 건강한 음식과 음료를 적극적으로 섭취하는 데 관심이 있습니다. 또한 비타민, 단백질, 프리바이오틱스, 프로바이오틱스와 같은 소화기계 건강 활성 성분의 섭취량도 증가하고 있으며, 기능성 식품 및 음료의 소비량도 증가하고 있습니다. 게다가 대중들 사이에서 예방건강에 대한 의식이 높아지고 있는 것도 스무디 수요를 자극하고 있습니다. 이와는 별도로 피부 건강 증진, 면역력 향상, 에너지 수준 개선에 도움이 되는 스무디 소비가 증가하고 있는 것도 시장 성장을 뒷받침하고 있습니다.

시장 구조, 주요 기업의 시장 점유율, 주요 기업 시장 상황 분석, 주요 성공 전략, 경쟁 대시보드, 기업 평가 사분면 등의 경쟁 분석을 본 보고서에서 다룹니다. 또한 주요 기업의 상세 프로파일도 제공합니다. 시장 구조는 세분화되어 있으며 많은 기업이 업계에서 활동하고 있습니다. 스무디 업계는 시장의 성장이 완만하고, 제품 차별화와 전환 비용이 낮으며, 다양한 유통 채널에 쉽게 액세스할 수 있어 신규 진입량이 커지고 있습니다.

스무디란 무엇인가?

스무디는 생과일 및 채소를 펄프 모양으로 만들어 일반적으로 믹서를 사용하여 제조되는 걸쭉한 음료입니다. 깬 얼음, 꿀, 설탕, 스테비아, 시럽, 유청 파우더, 견과류, 견과류 버터, 씨앗, 차, 초콜릿, 허브 보충제, 영양 보충제 등을 사용해 제조됩니다. 양상추, 케일, 콜라드 그린, 시금치 등의 녹색 잎 채소를 통합하여 준비할 수 있어 면역계를 개선하고 원치 않는 식욕을 억제하며 소화를 촉진합니다. 물, 과일 주스, 식물성 우유, 동물성 우유, 요구르트, 아이스크림, 코티지 치즈 등의 액체를 기반으로합니다. 건강한 식단에 권장되고 식사를 대체하기위한 과일 및 채소가 다량 또는 여러 번 포함되어 있습니다. 체지방을 분해하고 순환계를 깔끔하게 만들어 체중을 줄일 수 있습니다. 또한 식이섬유의 섭취량을 늘리고 Ⅱ형 당뇨병이나 심장병의 위험을 예방하는 효과도 있습니다.

스무디 시장 경향:

현재 건강 식품을 섭취하는 이점에 대한 대중의 의식 증가가 시장 성장을 뒷받침하는 중요한 요인 중 하나가되고 있습니다. 이에 더해 바쁜 라이프스타일과 개인의 장시간 노동으로 이동 중에도 식사 옵션에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 이것은 식품 및 음료(F&B) 산업의 번영과 함께 시장 성장을 가속합니다. 게다가, 주요 제조업체는 세리악병과 글루텐과 관련된 다른 병리의 징후와 증상을 관리하기 위해 글루텐이 없는 스무디를 도입했습니다. 이 제조업체들은 또한 혁신적인 제품에 초점을 맞추어 매출을 늘리고 시장 성장에 기여합니다. 게다가 탄수화물이 많은 식품보다 건강하고 단백질이 풍부한 스낵과 식사를 선호하는 경향이 강해지고 있는 것도 시장에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 이와는 별도로 식이섬유와 영양소가 풍부한 스무디 수요가 증가하고 있는 것도 업계 투자자들에게 유리한 성장 기회를 제공합니다. 이에 따라 애플, 딸기, 딸기 바나나, 비트와 베리, 블루베리 바나나, 망고 트로픽스 등 다양한 맛의 스무디가 폭넓게 판매되고 있는 것이 시장의 성장을 강화하고 있습니다. 또한 카이엔, 로즈마리, 바질, 심황, 회향, 고수풀 등 유기농 및 요리용 허브 스무디 수요가 증가함에 따라 시장 전망이 우수합니다.

이 보고서에서 다루는 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 소개

제5장 세계의 스무디 시장

제6장 시장 분석 : 제품별

제7장 시장 분석 : 유통채널별

제8장 시장 분석 : 포장재료별

제9장 시장 내역: 소비 패턴별

제10장 시장 분석 : 지역별

제11장 SWOT 분석

제12장 밸류체인 분석

제13장 Porter's Five Forces 분석

제14장 가격 분석

제15장 경쟁 구도

SHW
영문 목차

영문목차

The global smoothies market size reached USD 17.3 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 25.4 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.15% during 2025-2033. The growing demand for on-the-go-meal options, wide availability in various flavors, and rising demand for organic and culinary herbal beverages represent some of the key factors driving the market.

Increasing Health Consciousness Among Consumers Augmenting Market Growth

Consumers are actively interested in consuming healthier foods and beverages to prevent digestive health disorders. They are also increasing their intake of vitamins, proteins, and active digestive health ingredients, such as prebiotics and probiotics, and are consuming more functional foods and drinks. In addition, the growing awareness about preventive health among the masses is catalyzing the demand for smoothies. Apart from this, the increasing consumption of smoothies, as it aids in enhancing skin health, boosting immunity, and improving energy levels, is propelling the growth of the market.

Competitive analysis such as market structure, market share by key players, player positioning, top winning strategies, competitive dashboard, and company evaluation quadrant has been covered in the report. Also, detailed profiles of all major companies have been provided. The market structure is fragmented with a large number of players operating in the industry. The volume of new entrants is high in the smoothies industry due to the moderate market growth, low product differentiation and switching costs, and easy access to various distribution channels.

What are Smoothies?

Smoothie is a thick beverage manufactured from pulped raw fruit or vegetables, typically using a blender. It is also produced using crushed ice, honey, sugar, stevia, syrup, whey powder, nuts, nut butter, seeds, tea, chocolate, herbal supplements, or nutritional supplements. It can be prepared by integrating green leafy vegetables, such as lettuce, kale, collard greens, and spinach, to improve the immune system, lessen undesirable cravings, and enhance digestion. It has a liquid base, such as water, fruit juice, plant milk, milk, yogurt, ice cream, or cottage cheese. It includes large or multiple servings of fruits and vegetables, which are recommended in a healthy diet and intended to be a meal replacement. It assists in losing weight by dissolving body fat and clearing up the circulatory system. It also aids in increasing fiber intake and preventing the risk of type II diabetes and heart disease.

Smoothies Market Trends:

At present, the rising awareness among the masses about the benefits of consuming healthy food products represents one of the key factors supporting the growth of the market. Besides this, there is an increase in the demand for on-the-go-meal options due to hectic lifestyles and the long working hours of individuals across the globe. This, along with the thriving food and beverage (F&B) industry, is propelling the growth of the market. Moreover, key manufacturers are introducing gluten-free smoothies to manage signs and symptoms of celiac disease and other medical conditions associated with gluten. These manufacturers are also focusing on more innovative products to enhance their sales, which is contributing to the growth of the market. In addition, the growing preference for healthy and protein-enriched snacks and meals over carbohydrate-laden food products is positively influencing the market. Apart from this, the increasing demand for smoothies, as they are rich in fiber and nutrients, is offering lucrative growth opportunities to industry investors. In line with this, the wide availability of smoothies in various flavors, such as apple, strawberry, strawberry banana, beetroot and berries, blueberry banana, and mango tropics, is strengthening the growth of the market. Additionally, the growing demand for organic and culinary herbal smoothies, such as cayenne, rosemary, basil, turmeric, fennel, and cilantro, is offering a favorable market outlook.

Key Market Segmentation:

Product Insights:

Distribution Channel Insights:

Packaging Material Insights:

Consumption Pattern Insights:

Regional Insights:

Competitive Landscape:

The report has also provided a comprehensive analysis of the competitive landscape in the global smoothies market. Some of the companies covered in the report include:

Key Questions Answered in This Report

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Smoothies Market

6 Market Breakup by Product

7 Market Breakup by Distribution Channel

8 Market Breakup by Packaging Material

9 Market Breakup by Consumption Pattern

10 Market Breakup by Region

11 SWOT Analysis

12 Value Chain Analysis

13 Porters Five Forces Analysis

14 Price Analysis

15 Competitive Landscape

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