세계의 분유 시장 보고서 : 제품 유형, 기능, 용도, 지역별(2025-2033년)
Milk Powder Market Report by Product Type, Function, Application, and Region 2025-2033
상품코드 : 1660962
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 02월
페이지 정보 : 영문 135 Pages
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한글목차

세계의 분유 시장 규모는 2024년 365억 달러에 달했습니다. IMARC Group은 2025년부터 2033년까지 성장률(CAGR) 5.4%로 성장해 2033년에는 584억 달러에 달할 것으로 예측했습니다. 세계 인구 증가와 도시화에 의한 제품 수요 증가, 유아용 조제 분유 분야의 급성장, 건강 의식 증가에 의한 영양 보조 식품 섭취량 증가, 제빵 및 제과 산업의 확대, 유제품 기술의 향상 등이 시장 성장을 뒷받침하는 요인의 하나입니다.

분유는 우유를 농축한 것으로, 일반적으로 분무 건조법으로 액화한 우유를 분말이 될 때까지 탈수하여 조제됩니다. 사용하기 쉽고 보존 기간이 길기 때문에 소비자는 원유의 대체품으로서 과자, 유아용 조제 분유, 풍미 식품, 디저트 등 폭넓은 식품 조리에 널리 이용하고 있습니다. 수분과 결합하는 능력, 기포 및 유화 특성으로 인해 분유는 중요한 식품 성분이 되었습니다. 현재 분유는 단백질, 비타민, 칼슘, 철, 나트륨, 콜레스테롤, 칼륨, 지방, 탄수화물 등 건강 증진에 도움이 되는 필수 영양소를 함유하고 있기 때문에 세계에서 소비되고 있습니다.

분유 시장 동향 :

대중들 사이에서 편리한 식품에 대한 수요가 높아지고 있는 것이 우유 파우더의 매출을 견인하는 중요한 요인 중 하나입니다. 냉장하지 않고 보존할 수 있어 콜드체인 인프라를 필요로 하지 않고 간단하게 수송할 수 있기 때문에 시장에 탄력을 붙이고 있습니다. 또한, 식품 및 식품 산업 전반에 걸쳐 널리 제품을 채택하는 것은 시장 성장에 긍정적인 영향을 미칩니다. 또한 전자상거래 인프라의 대폭적인 개발, 공급망 유통 경로 개선, 온라인 배송 모델의 등장이 시장 전망을 밝게 하고 있습니다. 또한 우유의 영양 성분을 유지하기 위한 생산 공정의 지속적인 기술 발전도 성장을 가속하는 다른 요인으로 간주됩니다. 또한 주요 기업이 적극적인 마케팅 전략, 판촉 캠페인, 유명인의 추천, 혁신적인 패키징 솔루션 개발에 투자를 확대하고 있다는 점도 시장을 견인하고 있습니다. 급속한 도시화, 개인 건강 의식 증가, 대중의 식생활 패턴 변화 등 기타 요인들도 시장에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다.

이 보고서에서 다루는 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 소개

제5장 세계의 우유 산업

제6장 세계의 분유 산업

제7장 시장 내역 : 제품 유형별

제8장 시장 분석 : 기능별

제9장 시장 분석 : 용도별

제10장 시장 내역: 지역별

제11장 경쟁 구도

제12장 분유 제조 공정

제13장 프로젝트의 상세, 필요조건, 비용

제14장 대출과 자금 지원

제15장 프로젝트의 경제성

제16장 주요 기업 프로파일

JHS
영문 목차

영문목차

The global milk powder market size reached USD 36.5 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 58.4 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5.4% during 2025-2033. Escalating product demand due to rising global population and urbanization, the burgeoning infant formula sector, increasing health consciousness boosting dietary supplement intake, the expansion of the bakery and confectionery industries, and enhanced dairy technology are some of the factors fueling the market growth.

Milk powder is a concentrated form of milk that is generally prepared by dehydrating liquefied milk via spray drying methods until it changes into a powder. Since it is convenient to use and has a longer shelf life, it is widely utilized by consumers as an alternative for fresh milk in a wide range of food preparation, including confectionaries, infant formulas, savory items and desserts. Its ability to bind water, along with its foaming and emulsifying properties, make milk powders an important food ingredient. At present, milk powder is consumed globally due to the presence of several essential nutrients, such as protein, vitamins, calcium, iron, sodium, cholesterol, potassium, fat and carbohydrates, that are beneficial for overall health development.

Milk Powder Market Trends:

The increasing demand for convenient food products among the masses is one of the key factors driving the sales of milk powder. Since it can be stored without refrigeration and easily transported without the need for cold chain infrastructure, this is providing an impetus to the market. Moreover, the widespread product adoption across the food and beverage industry is impacting the market growth favorably. Furthermore, significant developments in the e-commerce infrastructure, improvements in the supply chain distribution channels and the advent of the online delivery models are creating a positive market outlook. Additionally, continual technological advancements in the production processes for retaining the nutrient content of milk are considered to be other growth-inducing factors. The market is further driven by the rising investments by key players in the development of aggressive marketing strategies, promotional campaigns, celebrity endorsements and innovative packaging solutions. Other factors, including rapid urbanization, the growing health consciousness among individuals and the changing dietary patterns of the masses, are also favorably influencing the market.

Key Market Segmentation:

Breakup by Product Type:

Presently, whole milk powder accounts for the majority of the total market share as it is widely used in the formulation of baby food and infant formulas.

Breakup by Function:

On the basis of the function, milk powder is widely utilized for emulsification, foaming, flavouring, and thickening.

Breakup by Application:

Based on the application, milk powder is employed in the preparation of infant formula, confectionery, sports and nutrition foods, bakery products, dry mixes, fermented milk products, meat products and others.

Regional Insights:

Competitive Landscape:

The market is highly fragmented with the presence of numerous small and large manufacturers who compete in terms of prices and quality. Some of the leading players operating in the market are:

Key Questions Answered in This Report

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Milk Industry

6 Global Milk Powder Industry

7 Market Breakup by Product Type

8 Market Breakup by Function

9 Market Breakup by Application

10 Market Breakup by Region

11 Competitive Landscape

12 Milk Powder Manufacturing Process

13 Project Details, Requirements and Costs Involved

14 Loans and Financial Assistance

15 Project Economics

16 Key Player Profiles

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