Rice Syrup Market Size - By Rice Type (Brown Rice, White Rice), By Source (Organic, Conventional), By Application (Bakery & Confectionery, Dairy Products, Meat, Poultry, Seafood, Infant Formula) & Forecast, 2024 - 2032
상품코드:1517589
리서치사:Global Market Insights Inc.
발행일:2024년 04월
페이지 정보:영문 200 Pages
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한글목차
세계 쌀 시럽 시장 규모는 천연 감미료에 대한 관심이 높아지면서 2024-2032년 4.5% 이상의 CAGR을 기록할 것으로 예상됩니다. 쌀 시럽은 혈당 지수가 낮고 건강상의 이점이 인정되면서 소비자들은 쌀 시럽에 주목하고 있습니다. 식품 제조업체들은 건강 지향적인 소비자들을 충족시키기 위해 다양한 제품에 이 시럽을 통합하고 있습니다. IBISWorld에 따르면 호주의 건강 인식은 2023-24년 0.1% 상승하여 111.4 지수 포인트에 도달할 것으로 예상되며, 식품 산업에서 제품 수요의 역할은 영양 프로필과 용도의 다양성을 높이기 위해 더욱 진화할 것으로 보입니다. 이러한 흐름은 쌀 시럽과 같이 혈당 지수를 낮추고 식품의 건강상의 이점을 인식시키기 위한 대체 식품에 대한 수요를 촉진하고 있습니다.
쌀 유형별로는 현미 시럽 시장이 2024년부터 2032년까지 큰 CAGR을 기록할 것으로 예상됩니다. 영양가와 식이섬유 함량으로 알려진 현미는 건강 지향적인 식습관에 대한 인기가 높아짐에 따라 쌀 시럽 제조에 활용되고 있습니다. 식품 제조업체들은 정제된 설탕을 대체할 수 있는 건강한 대안을 찾는 소비자의 요구에 부응하기 위해 현미를 시럽 제조 공정에 통합하고 있으며, 이는 지속가능하고 건강 지향적인 식품 선택으로의 전환을 더욱 강조하고 있습니다.
용도별로는 유제품 부문의 쌀 시럽 산업이 2024-2032년 사이 증가할 것으로 예상되는데, 이는 요구르트, 아이스크림, 향료 우유에서 정제된 설탕을 사용하지 않고 단맛을 강화하기 위해 쌀 시럽을 채택하는 사례가 증가하고 있기 때문입니다. 쌀 시럽의 클린 라벨의 매력과 인식된 건강상의 이점으로 인해 제조업체들은 점점 더 많은 쌀 시럽을 도입하고 있습니다. 다른 감미료를 대체할 수 있는 가능성을 탐구하는 연구가 진행 중이며, 소비자의 선호도가 더 건강하고 자연적인 원료로 이동함에 따라 유제품에서 쌀 시럽의 존재는 꾸준히 성장할 것으로 예상됩니다.
지역별로 보면 북미 쌀 시럽 시장 규모는 2024-2032년 사이 비건 및 식물성 식단 채택 증가와 클린 라벨 제품에 대한 수요 증가로 인해 2024-2032년 사이 강력한 성장세를 보일 것으로 예측됩니다. 소비자들은 식물성 원료와 클린 라벨의 매력으로 인해 비건 유제품 대체품, 시리얼, 스낵의 천연 감미료로 쌀 시럽을 선택하고 있습니다. 또한, 식품 제조업체들은 북미에서 증가하는 클린 라벨 원료에 대한 수요를 충족시키기 위해 쌀 시럽을 신제품에 첨가하고 있습니다.
목차
제1장 조사 방법과 조사 범위
제2장 주요 요약
제3장 업계 인사이트
생태계 분석
원재료 공급업체
제조업체
이익률 분석
유통 채널 분석
소스
벤더 매트릭스
주요 원재료 공급업체 리스트
주요 제조업체/공급업체 리스트
기술 상황
규제 상황
영향요인
성장 촉진요인
업계의 잠재적 리스크와 과제
가격 분석
지역 가격 설정
비용 구조 분석
연구개발 비용
제조·설비 비용
원재료비
유통 비용
운영 비용
잡비
혁신과 지속가능성
잠재 성장력 분석(2023년)
Porters 분석
PESTEL 분석
제4장 경쟁 상황
소개
기업 점유율
지역별 점유율
주요 시장 기업 경쟁 분석
경쟁 포지셔닝 매트릭스
전략적 전망 매트릭스
제5장 시장 규모와 예측 : 쌀 유형별(2018-2032년)
주요 동향
현미
백미
제6장 시장 규모와 예측 : 공급원별(2018-2032년)
주요 동향
유기농
기존
제7장 시장 규모와 예측 : 용도별(2018-2032년)
주요 동향
베이커리 및 제과
유제품
육류
가금류
해산물
유아용 조제분유
기타
제8장 시장 규모와 예측 : 지역별(2018-2032년)
주요 동향 : 지역별
북미
미국
캐나다
유럽
독일
영국
프랑스
스페인
이탈리아
러시아
아시아태평양
중국
인도
일본
한국
인도네시아
호주
말레이시아
라틴아메리카
브라질
멕시코
아르헨티나
중동 및 아프리카
남아프리카공화국
사우디아라비아
아랍에미리트
제9장 기업 개요
Archer Daniels Midland
CALIFORNIA NATURAL PRODUCTS
Frusano
Gulshan Polyols Ltd
Meurens Natural
Nature Bio Foods
naVitalo
Pioneer Industries Private Limited
Wuhu Deli Foods Co. Ltd
ksm
영문 목차
영문목차
Rice Syrup Market size is projected to witness over 4.5% CAGR from 2024 to 2032, driven by the increasing interest in natural sweeteners. Consumers are turning to rice syrup due to its lower glycemic index and perceived health benefits. Food manufacturers are also incorporating this syrup into various products for catering to health-conscious consumers. With rising R&D efforts, the product demand role in the food industry will further evolving for enhancing nutritional profile and application versatility. According to IBISWorld, the rate of health consciousness in Australia is projected to increase by 0.1% during 2023-24, reaching 111.4 index points. This drift is driving the demand for alternatives like rice syrup to render lower glycemic index and perceived health benefits in food products.
The overall market is segregated into rice type, source, application, and region.
In terms of type, the brown rice syrup market is expected to record significant CAGR from 2024 to 2032. Brown rice, known for its nutritional value and fiber content is utilized to produce rice syrup, to meet the rising popularity in health-conscious diets. Food manufacturers are incorporating brown rice into syrup production processes to respond to consumer demand for healthier alternatives to refined sugars, further underscoring the shift towards sustainable and health-oriented food choices.
By application, the rice syrup industry from the dairy products segment is projected to rise from 2024 to 2032, driven by increasing adoption in yogurt, ice cream, and flavored milk for enhancing their sweetness without the use of refined sugars. Manufacturers are increasingly incorporating rice syrup due to its clean label appeal and perceived health benefits. With ongoing research exploring its potential to replace other sweeteners, the presence rice syrup in dairy is expected to grow steadily as consumer preferences shift towards healthier and more natural ingredients
Regionally, the North America rice syrup market size is projected to exhibit robust growth between 2024 and 2032, fueled by increasing adoption of vegan and plant-based diets as well as the rising demand for clean label products. Consumers are increasingly choosing rice syrup as a natural sweetener in vegan dairy alternatives, cereals, and snacks, driven by its plant-based origin and clean label appeal. Additionally, food manufacturers are integrating rice syrup into new product formulations to meet the growing demand for clean label ingredients in the North America.