세계 버섯 시장 규모 : 유형, 용도, 형태, 유통 채널별 및 예측(2023년-2032년)
Mushroom Market Size - By Type (Button Mushrooms, Shiitake Mushrooms, Oyster Mushrooms, Matsutake Mushrooms, Truffles Mushrooms), Application (Food and Beverages, Cosmetics, Pharmaceutical), Form, Distribution Channel & Global Forecast, 2023-2032
상품코드:1392167
리서치사:Global Market Insights Inc.
발행일:2023년 10월
페이지 정보:영문 180 Pages
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버섯 시장 규모는 건강 지향적인 라이프 스타일의 융성과 식물성 식생활에 대한 수요가 높아짐에 따라 2023년부터 2032년에 걸쳐 복합 연간 성장률(CAGR) 6.5% 이상으로 확대될 것으로 예측되고 있습니다.
고단백, 저칼로리 등 영양면에서의 이점에 대한 의식의 고조는 소비자의 버섯에 대한 기호를 높일 것으로 보입니다.
또한 버섯 요리의 다양성과 다양한 요리에 대한 사용으로 이국적인 버섯 품종의 탐구가 진행되고 있습니다. 버섯 재배의 지속가능성, 자원의 효율적인 이용, 유기 재배 및 현지산 농산물에 대한 주목 증가도 환경 의식이 높은 소비자 동향과 일치하고 있습니다. 예를 들어, 버섯 재배를 전문으로 하는 수직 통합 기업인 Sempera Organics는 2023년 11월 영양 보조 식품 및 기능성 식품/음료 부문을 위한 제품 라인에 6종의 버섯을 새로 도입했습니다. 버섯 재배를 촉진하는 정부의 이니셔티브도 업계의 성장에 기여할 것으로 보입니다.
버섯 시장은 유형, 형태, 용도, 유통 채널, 지역으로 분류됩니다.
유형별로, 히라타케 산업은 2032년까지 복합 연간 성장률(CAGR) 6.9%를 나타낼 것으로 예측되고 있습니다. 이 성장을 견인하고 있는 것은 히라타케의 마일드한 풍미, 다채로운 요리 용도, 영양 프로파일입니다. 히라타케의 다양한 기후에의 적응성, 재배 기간의 단축, 이국적인 품종에 대한 소비자의 관심 증가도 향후 몇 년간의 제품 수요를 뒷받침할 것으로 보입니다.
가공 버섯의 형태 부문은 편의성 및 보존 기간의 연장 등의 이점에 기인하여 2023-2032년 사이에 복합 연간 성장률(CAGR) 6.8%를 기록하여 시장 수익 점유율을 크게 확대할 것으로 추정됩니다. 통조림이나 냉동 등의 가공 버섯은 다양한 요리에 쉽게 도입할 수 있다는 소비자의 기호에 맞추어 수요도 증가하고 있습니다.
지역별로는 유럽의 버섯 시장은 2023년부터 2032년에 걸쳐 복합 연간 성장률(CAGR) 6.6%로 성장할 것으로 예측되고 있으며 영양면에서의 이점이나 요리의 용도의 넓이에 대한 소비자의 의식의 높아가 그 요인 입니다. 식물 기반 식사에 대한 높은 수요가 이국적인 버섯 품종의 탐구로 이어지고 있습니다. 지속가능성과 현지산 농산물에 높은 관심이 모아지고 있는 것도 이 지역에서의 소비자의 취향 증가와 일치하고 있습니다. 건강한 식습관과 지속가능한 농업 실천을 촉진하는 정부의 이니셔티브는 이 지역 시장 확대를 더욱 강화할 것입니다.
목차
제1장 조사 방법과 조사 범위
제2장 주요 요약
제3장 버섯 시장 산업 인사이트
COVID-19의 영향
러시아 및 우크라이나 전쟁의 영향
중미 무역전쟁의 영향
생태계 분석
유형과 혁신의 상황
특허 분석
주요 뉴스와 이니셔티브
파트너십/협업
합병/인수
투자
제품상시와 혁신
규제 상황
영향요인
성장 촉진요인
업계의 잠재적 위험 및 과제
잠재성장력 분석
Porter's Five Forces 분석
PESTEL 분석
제4장 경쟁 구도
소개
기업별 시장 점유율
주요 시장 기업의 경쟁 분석
경쟁 포지셔닝 매트릭스
전략 전망 매트릭스
제5장 버섯 시장 추계 및 예측 : 유형별
주요 동향 : 유형별
양송이 버섯
표고 버섯
느타리 버섯
송이 버섯
송로 버섯
제6장 버섯 시장 추계 및 예측: 형태별
주요 동향 : 형태별
신선한 버섯
가공한 버섯
제7장 버섯 시장 추계 및 예측: 용도별
주요 동향 : 용도별
음식
화장품
의약품
기타
제8장 버섯 시장 추계 및 예측: 유통 채널별
주요 동향 : 유통 채널별
하이퍼마켓/슈퍼마켓
편의점
전문점
온라인 판매 채널
제9장 버섯 시장 추계 및 예측:지역별
주요 동향 :지역별
북미
미국
캐나다
유럽
영국
독일
프랑스
이탈리아
스페인
아시아태평양
중국
인도
일본
한국
인도네시아
호주
말레이시아
라틴아메리카
브라질
멕시코
아르헨티나
중동 및 아프리카
UAE
사우디아라비아
남아프리카
제10장 기업 프로파일
Bonduelle Group
Costa Group
CMP Mushroom
Drinkwater Mushrooms
Greenyard
Monaghan Group
Monterey Mushroom, Inc.
OKECHAMP SA
Shanghai Finc Bio-Tech Inc.
The Mushroom Company
BJH
영문 목차
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Mushroom market size is projected to expand at over 6.5% CAGR from 2023 to 2032 due to the thriving health-conscious lifestyles and the increasing demand for plant-based diets. The rising awareness of the nutritional benefits, including high protein and low-calorie content will increase the consumer preferences for mushrooms.
Additionally, the culinary versatility of mushrooms and their usage in various cuisines is resulting in the growing exploration of exotic mushroom varieties. The sustainable nature of mushroom cultivation, efficient use of resources along with the growing focus on organic and locally sourced produce is also aligning with eco-conscious consumer trends. For instance, in November 2023, Sempera Organics, a vertically integrated company specializing in mushroom cultivation, introduced six new mushroom species to its product line for catering to the dietary supplement and functional food/beverage sector. The influx of government initiatives for promoting mushroom cultivation will also benefit the industry growth.
The mushroom market is segregated into type, form, application, distribution channel, and region.
Based on type, the oyster mushroom industry is projected to exhibit 6.9% CAGR through 2032. The growth is driven by the mild flavor of oyster mushroom, its versatile culinary applications, and nutritional profile. The adaptability of oyster mushrooms to various climates, shorter cultivation time, and the increasing consumer interest in exotic varieties will also fuel the product demand in the coming years.
The processed mushrooms form segment is estimated to accumulate sizeable market revenue share by recording 6.8% CAGR during 2023-2032, attributed to benefits, such as convenience and extended shelf life. The demand for processed mushrooms, such as canned and frozen varieties is also rising as they meet the consumer preferences for providing easy incorporation into various dishes.
Regionally, the Europe mushroom market is projected to grow at 6.6% CAGR between 2023 and 2032, fueled by the growing consumer awareness of the nutritional benefits and versatile culinary applications. The high demand for plant-based diets is leading to the exploration of exotic mushroom varieties. The high focus on sustainability and locally sourced produce further aligns with the surging consumer preferences in the region. The ingress of government initiatives for promoting healthy eating habits and sustainable agriculture practices will further boost the regional market expansion.