세계의 발효조 시장 : 프로세스별, 미생물별, 운영 모드별, 용도별, 지역별
Fermenter Market, By Process, By Microorganism, By Mode of Operation, By Application, By Geography
상품코드 : 1699516
리서치사 : Coherent Market Insights
발행일 : 2025년 02월
페이지 정보 : 영문
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한글목차

세계 발효기 시장은 2025년에 21억 4,000만 달러로 추정되고, 2032년에는 36억 9,000만 달러에 달할 것으로 예상되며, 2025년부터 2032년까지 연평균 8.1% 성장할 것으로 예측됩니다.

보고 범위 보고서 상세 내용
기준 연도 2024년 2025년 시장 규모 21억 4,000만 달러
실적 데이터 2020-2024년 예측 기간 2025-2032년
예측 기간(2025-2032년) CAGR 8.10% 2032년 가치 예측 36억 9,000만 달러
그림. 발효기 시장 점유율 지역별(%) 2025년
Fermenter Market-IMG1

세계 발효기 시장은 최근 들어 괄목할 만한 성장을 거듭하고 있습니다. 발효기는 발효 과정을 통해 다양한 제품을 대량 생산하기 위해 제약, 식음료, 화학 등 다양한 산업에서 활용되고 있는 중요한 장비입니다. 제약 부문에서 백신, 항체 및 기타 생물학적 제제에 대한 수요가 증가함에 따라 발효기의 필요성이 크게 증가하고 있습니다. 또한, 소비자의 건강 지향성이 높아짐에 따라 프로바이오틱스 및 발효 식품의 소비가 증가하여 식품 산업에서 발효기에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 그러나 발효기와 관련된 높은 초기 투자 비용으로 인해 소규모 최종 사용자들 사이에서의 채택이 제한되어 있습니다. 향후 일회용 발효기 및 연속 발효 시스템 개발을 위한 기술 발전은 발효기 시장에 새로운 성장 기회를 가져올 것으로 예측됩니다.

시장 역학:

바이오 제약 산업에서 생물학적 제제에 대한 수요가 급증하면서 세계 발효기 시장의 주요 성장 요인으로 작용하고 있습니다. 또한, 발효식품의 소비 증가와 프로바이오틱스 보충제를 필요로 하는 고령화 인구 증가도 시장 성장을 가속하고 있습니다. 그러나 발효기 조달에 필요한 높은 초기 투자비용은 특히 중소규모의 최종 사용 산업에서 큰 도전이 되고 있습니다. 이는 큰 억제요인으로 작용하고 있습니다. 일회용 발효기나 모듈형 발효기 채택은 투자 금액과 설비 규모를 줄일 수 있기 때문에 새로운 기회를 제공합니다. 연속 발효 기술도 생산성 향상을 위해 채택되고 있는 새로운 트렌드입니다. 그러나 고급 발효 장비를 조작할 수 있는 숙련된 인력의 부족은 여전히 주요 과제입니다.

본 조사의 주요 특징

목차

제1장 조사 목적과 전제조건

제2장 시장 역학, 규제, 동향 분석

제3장 세계의 발효조 시장 - 코로나바이러스(COVID-19) 팬데믹의 영향

제4장 세계의 발효조 시장, 프로세스별, 2020년-2032년

영문 목차

영문목차

Global Fermenter Market is estimated to be valued at USD 2.14 Bn in 2025 and is expected to reach USD 3.69 Bn by 2032, growing at a compound annual growth rate (CAGR) of 8.1% from 2025 to 2032.

Report Coverage Report Details
Base Year: 2024 Market Size in 2025: USD 2.14 Bn
Historical Data for: 2020 To 2024 Forecast Period: 2025 To 2032
Forecast Period 2025 to 2032 CAGR: 8.10% 2032 Value Projection: USD 3.69 Bn
Figure. Fermenter Market Share (%), By Region 2025
Fermenter Market - IMG1

The global fermenter market has been witnessing significant growth in recent years. Fermenters are critical equipment utilized across diverse industries like pharmaceutical, food & beverage, and chemicals, among others for the large-scale production of various products through the fermentation process. The rising demand for vaccines, antibodies, and other biologics from the pharmaceutical sector has substantially driven the need for fermenters. Moreover, growing health consciousness among consumers has augmented the consumption of probiotics and fermented foods, propelling the fermenter demand from the food industry. However, high initial investments associated with fermenters limits their adoption among small-scale end users. Going forward, technological advancements towards the development of single-use fermenters and continuous fermentation systems are expected to deliver new growth opportunities in the fermenter market.

Market Dynamics:

The surging demand for biologics from the biopharma industry has been a key growth driver for the global fermenter market. Additionally, the rising consumption of fermented foods and rising aging population necessitating probiotic supplements have also augmented the market growth. However, high initial investments required for procuring fermenters poses significant challenges, particularly for small and medium scale end-use industries. This acts as a major restraining factor. Adoption of single use and modular fermenters presents new opportunity, as it reduces investment and facility size. Continuous fermentation technology is another emerging trend being adopted to enhance productivity. However, lack of skilled workforce for operating advanced fermentation equipment remains a key challenge.

Key Features of the Study:

Market Segmentation

Table of Contents

1. Research Objectives and Assumptions

2. Market Dynamics, Regulations, and Trends Analysis

3. Global Fermenter Market - Impact of Coronavirus (COVID-19) Pandemic

4. Global Fermenter Market, By Process, 2020-2032 (US$ Bn)

5. Global Fermenter Market, By Microorganism, 2020-2032 (US$ Bn)

6. Global Fermenter Market, By Mode of Operation, 2020-2032 (US$ Bn)

7. Global Fermenter Market, By Application, 2020-2032 (US$ Bn)

8. Global Fermenter Market, By Region, 2020-2032 (US$ Bn)

9. Competitive Landscape

10. Analyst Recommendation

11. Section

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