세계의 향신료 및 자극제 시장 규모 : 유형별, 용도별, 지역별, 범위 및 예측
Global Spices and Stimulants Market Size By Type (Spices, Stimulants), By Application (Supermarkets and Hypermarkets, Independent Retailers), By Geographic Scope And Forecast
상품코드 : 1622723
리서치사 : Verified Market Research
발행일 : 2024년 11월
페이지 정보 : 영문 202 Pages
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한글목차

향신료 및 자극제 시장 규모 및 예측

향신료 및 자극제 시장 규모는 최근 몇 년 동안 큰 성장률로 급성장하고 있으며, 2023년부터 2030년까지 추정 및 예측 기간에도 시장이 크게 성장할 것으로 예상됩니다.

향신료 및 자극제 시장은 치료 목적으로 광범위하게 사용되면서 성장하고 있습니다. 이 조사 보고서는 향신료 및 자극제 세계 시장에 대한 종합적인 평가입니다. 주요 부문, 동향, 시장 촉진요인, 억제요인, 경쟁 상황, 시장에서 중요한 역할을 하는 요인 등을 포괄적으로 분석합니다.

세계 향신료 및 자극제 시장의 정의

향신료는 예로부터 소화기관을 자극하는 능력으로 유명합니다. 전통 의학 및 인도 의학 시스템에서도 소화기 질환을 치료하기 위해 다양한 향신료를 혼합하여 사용하고 있습니다. 향신료의 이러한 유익한 특성이 철저한 동물 실험을 통해 입증된 것은 아주 최근의 일이며, 향신료의 소화기 자극 작용에 대한 이전의 연구 결과는 주로 경험적 연구 결과였습니다. 많은 향신료가 지방의 소화 흡수에 필수적인 담즙산 분비를 증가시키는 것으로 동물 실험에서 입증되었습니다. 식단을 통해 향신료를 섭취하면 췌장의 리파아제, 아밀라아제, 프로테아제 활성을 크게 자극할 수 있습니다.

또한, 일부 향신료는 소장 점막의 말단 소화 효소에 긍정적인 영향을 미치는 것으로 입증되었습니다. 음식물이 소화관 내에서 머무는 시간을 단축시키는 것은 이러한 향신료에 의한 담즙 분비 또는 소화 효소 활성의 자극과 동시에 발생하여 소화를 촉진할 것으로 입증되었습니다. 결과적으로 향신료의 소화 촉진 작용은 지방의 소화 흡수에 필요한 성분인 담즙산이 풍부한 담즙의 간 분비를 촉진하는 것과 소화를 담당하는 효소의 활성을 증가시키는 두 가지 가능한 메커니즘을 통해 매개되는 것으로 보입니다. 이 리뷰는 향신료가 소화 효소와 분비물에 미치는 영향에 대해 현재 밝혀진 증거를 강조하고 있습니다.

1일, 3일, 6개월 동안 암실에 보관한 후 광자극 발광(PSL) 방법을 사용하여 조사된 후추(Piper nigrum), 계피(Cinnamomum Verum), 강황(Curcuma longa)을 검출했습니다. 모든 샘플은 스크리닝 및 보정 PSL을 사용하여 비조사 및 1, 5, 10 kGy 선량을 받은 향신료를 성공적으로 구분할 수 있었습니다. 선량이 높아질수록 조사된 향신료의 PSL 광자수(PC)가 증가했으며, 강황은 후추와 계피에 비해 방사선에 대한 민감도가 가장 컸습니다. 각 향신료 샘플에 포함된 규산염 미네랄의 양과 질이 다르기 때문에 반응의 차이가있을 수 있으며, 3 개월 및 6 개월 보관 후 모든 조사 샘플의 PSL 신호가 감소했습니다.

향신료 및 자극제 세계 시장 개요

식물들은 역사 이전부터 치료 목적으로 사용되어 왔습니다. 중국 서적, 이집트 파피루스, 고대 우나니 족의 두루마리는 모두 식물의 활용에 대해 언급하고 있습니다. 약 4000년 전 유나니 하킴, 인도의 바이두, 지중해와 유럽 문화권에서 약초를 약으로 사용했다는 증거가 있습니다. 로마, 이집트, 이란, 아프리카, 미국 원주민 사회에서는 치유 의식에 허브를 사용했으며, 다른 문화권에서는 유나니, 아유르베다, 한의학과 같은 전통 의학 체계가 형성되어 체계적으로 약초 요법을 사용했습니다.

전통적인 의료 시스템은 현재도 많은 부분에서 광범위하게 활용되고 있습니다. 인구 증가, 불충분한 의약품 공급, 엄청난 치료 비용, 일부 합성 약물의 부작용, 현재 사용되는 감염성 질환 치료제에 대한 내성 개발 등의 요인으로 인해 인간의 다양한 질병에 대한 의약품 공급원으로서 식물 재료의 사용이 더 많은 관심을 받고 있습니다.

인도는 약초의 방대한 저장고를 가진 가장 오래된 문명 중 하나로 알려져 있습니다. 인도의 숲은 다양한 향기로운 식물과 약용 식물의 주요 산지이며, 대부분은 의약품과 향수의 원료로 수확됩니다. 인도의 AYUSH 시스템에는 약 8,000개의 약초 치료법이 체계화되어 있습니다.

인도에는 아유르베다, 유나니, 시다, 민간(부족) 의학의 네 가지 주요 토착 의료 시스템이 있습니다. 인도에서 가장 발전되고 일반적으로 사용되는 것은 아유르베다와 유나니 의학입니다. 고농도(>10mg/m(3))의 흡입성 향신료 분진에 장기간 노출된 후 3명의 향신료 공장 근로자가 직업성 알레르기와 천식을 앓고 있습니다. 다수의 향신료 및 잠재적 알레르겐에 대한 감작 패턴이 발견되었습니다. 직업성 알레르기와 천식에 대한 병력, 임상 평가, 폐 기능, 호기 일산화질소 분획을 평가하고, ImmunoCAP 및 알레르겐 마이크로어레이를 사용하여 다양한 일반 식품, 향신료 및 흡입성 알레르겐에 대한 특이적 IgE 반응성을 평가했습니다. 호염기구 자극을 사용하여 비 IgE 매개 반응의 존재를 검출했습니다(CAST-ELISA). 면역염색법을 사용하여 마늘, 양파 및 기타 추출물의 생 및 건조 가공품을 분석하여 특정 알레르겐을 발견했습니다.

목차

제1장 세계의 향신료 및 자극제 시장 : 소개

제2장 주요 요약

제3장 VERIFIED MARKET RESEARCH 조사 방법

제4장 세계의 향신료 및 자극제 시장 전망

제5장 향신료 및 자극제 세계 시장 : 유형별

제6장 향신료 및 자극제 세계 시장 : 용도별

제7장 향신료 및 자극제 세계 시장 : 지역별

제8장 세계의 향신료 및 자극제 시장 : 경쟁 구도

제9장 기업 개요

제10장 관련 보고서

ksm
영문 목차

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Spices and Stimulants Market Size And Forecast

Spices and Stimulants Market size is growing at a faster pace with substantial growth rates over the last few years and is estimated that the market will grow significantly in the forecasted period i.e. 2023 to 2030.

The Spices and Stimulants Market is growing due to its wide use in Therapeutic purposes. The Global Spices and Stimulants Market report provides a holistic evaluation of the market. The report offers a comprehensive analysis of key segments, trends, drivers, restraints, competitive landscape, and factors that play a substantial role in the market.

Global Spices and Stimulants Market Definition

Spices have long been known for their ability to stimulate the digestive system. Traditional and Indian systems of medicine also use a variety of spices in concoctions for treating digestive issues. Only recently has this beneficial trait of spices been verified in thorough animal experiments; earlier findings on the digestive stimulating impact of spices are primarily empirical. Numerous spices have been demonstrated in research on animals to increase the secretion of bile acids, which are essential for the digestion and absorption of fat. The pancreatic lipase, amylase, and protease activities are significantly stimulated when spices are eaten throughout the diet.

A couple of them have also been demonstrated to have favorable effects on the small intestinal mucosa's terminal digesting enzymes. A decrease in the amount of time food spends in the digestive tract has been demonstrated to occur simultaneously with these spices' stimulation of either bile secretion or the activity of digestive enzymes, leading to faster digestion. As a result, the digestive stimulant action of spices appears to be mediated by two possible mechanisms: encouraging the liver to secrete bile rich in bile acids, components that are necessary for fat digestion and absorption, and boosting the enzyme activities that are responsible for digestion. This review emphasizes the evidence that is currently available regarding how spices affect digestive enzymes and secretions.

After being kept in the dark for one day, three days, and six months, irradiated black pepper (Piper nigrum), cinnamon (Cinnamomum Verum), and turmeric (Curcuma longa) were found using the photo-stimulated luminescence (PSL) method. All samples were successfully differentiated between non-irradiated and spices that had received doses of 1, 5, and 10 kGy using screening and calibrated PSL. With higher doses, the irradiated spices' PSL photon counts (PCs) increased, with turmeric having the maximum sensitivity to radiation compared to black pepper and cinnamon. The different quantities and qualities of silicate minerals found in each spice sample may be to blame for the variations in response. After 3 and 6 months of storage, the PSL signals of all irradiated samples decreased.

Global Spices and Stimulants Market Overview

Plants well since the prehistoric era, have been used for therapeutic purposes. Chinese texts, Egyptian papyrus, and ancient Unani scrolls all discussed the use of plants. There is evidence that around 4000 years ago, Unani Hakims, Indian Vaids, and cultures from the Mediterranean and Europe used herbs as medicine. Herbs were employed in healing rituals by indigenous societies in Rome, Egypt, Iran, Africa, and America, while other cultures formed traditional medical systems like Unani, Ayurveda, and Chinese Medicine that systematically utilized herbal remedies.

Traditional medical systems are still used extensively on many fronts. The use of plant materials as a source of medicines for a wide range of human ailments has received more attention as a result of factors including population growth, insufficient drug supply, the prohibitive cost of treatments, side effects of several synthetic drugs, and the development of resistance to currently used drugs for infectious diseases.

India has a reputation as one of the oldest civilizations with a vast storehouse of medicinal herbs. India's forests are the main source of a huge variety of aromatic and medicinal plants that are mostly harvested as raw materials for the production of pharmaceuticals and perfumery goods. In India's AYUSH systems, some 8,000 herbal treatments have been codified.

The four main indigenous medical systems are Ayurveda, Unani, Siddha, and folk (tribal) medicine. The most advanced and commonly used of these systems in India are Ayurveda and Unani Medicine. Following extended exposure to high levels (>10 mg/m(3)) of inhalable spice dust, three spice mill workers developed occupational allergies and asthma. Sensitization patterns to numerous spices and potential allergens were discovered. History, clinical assessment, pulmonary function, and fractional exhaled nitric oxide were evaluated for occupational allergies and asthma. Using ImmunoCAP and an allergen microarray, specific IgE reactivity to a variety of popular food, spice, and inhalant allergens was assessed. Basophil stimulation was used to detect the presence of non-IgE-mediated responses (CAST-ELISA). By using immunoblotting to analyze raw and dried processed garlic, onion, and other extracts, specific allergens were discovered.

Global Spices and Stimulants Market: Segmentation Analysis

The Global Spices and Stimulants Market is segmented based on Type, Application, and Geography.

Spices and Stimulants Market, By Type

Spices and Stimulants Market, By Application

Spices and Stimulants Market, By Geography

Based on regional analysis, the Global Spices and Stimulants Market is classified into North America, Europe, Asia Pacific, and the Rest of the world.

Key Players

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION OF GLOBAL SPICES AND STIMULANTS MARKET

2 EXECUTIVE SUMMARY

3 RESEARCH METHODOLOGY OF VERIFIED MARKET RESEARCH

4 GLOBAL SPICES AND STIMULANTS MARKET OUTLOOK

5 GLOBAL SPICES AND STIMULANTS MARKET, BY TYPE

6 GLOBAL SPICES AND STIMULANTS MARKET, BY APPLICATION

7 GLOBAL SPICES AND STIMULANTS MARKET, BY GEOGRAPHY

8 GLOBAL SPICES AND STIMULANTS MARKET COMPETITIVE LANDSCAPE

9 COMPANY PROFILES

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