세계의 푸드서비스용 장비 시장 : 시장 기회 및 전략(-2034년)
Food Service Equipment Global Market Opportunities And Strategies To 2034
상품코드 : 1733570
리서치사 : The Business Research Company
발행일 : 2025년 05월
페이지 정보 : 영문 370 Pages
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한글목차

세계의 푸드서비스 장비 시장 규모는 2019년 317억 8,526만 식품 및 식수로 평가되어었으며, 2024년까지 연평균 복합 성장률(CAGR) 4.00% 이상으로 성장했습니다.

식품 및 음료 업계의 성장

역사적인 기간에 식품 및 음료 산업의 성장은 푸드서비스 장비 시장 성장을 가속했습니다. 소비자 기호가 외식, 퀵 서비스 레스토랑, 클라우드 키친으로 이동하는 가운데, 기업은 효율을 높이고, 식품의 품질을 유지하고, 안전 규제를 충족시키기 위해서 고도의 푸드 서비스 기기에 투자하고 있습니다. 음식 배달 서비스의 대두와 환대 분야의 확대가 고성능 조리기기, 냉장기기, 세척기기에 대한 요구를 더욱 높이고 있습니다. 또, 식품 및 음료 수출 판매 증가가 식품 및 음료 업계의 성장으로 이어지고 있습니다. 예를 들면 2023년 9월, 식품 및 음료 생산자를 대표해 조언을 실시하는 영국의 단체, 식품 및 음료 연맹에 의하면, 2022년의 115억 파운드(약 140억 5,000만 달러)에서 2023년 상반기에는 약 120억 파운드(약 146억 6,000만 달러)로, 식품 및 음료 업계의 수출 매상은 증가했습니다. 따라서 식품 및 음료 산업의 성장이 푸드서비스용 장비 시장의 성장을 견인했습니다.

본 보고서는 세계의 푸드서비스용 장비 시장에 대해 조사했으며, 시장 개요와 함께 장비별, 유통 채널별, 최종 사용자별, 지역 및 국가별 동향과 시장 진출기업 프로파일 등의 정보를 제공합니다.

목차

제1장 주요 요약

제2장 목차

제3장 테이블 목록

제4장 도표 일람

제5장 보고서 구성

제6장 시장 특징

제7장 주요 시장 동향

제8장 세계의 푸드서비스용 장비

제9장 세계의 푸드서비스 장비 시장 세분화

제10장 푸드서비스용 장비 시장 : 지역별 및 국가별 분석

제11장 아시아태평양 시장

제12장 서유럽 시장

제13장 동유럽 시장

제14장 북미 시장

제15장 남미 시장

제16장 중동 시장

제17장 아프리카 시장

제18장 경쟁 구도 및 기업 프로파일

제19장 기타 대기업 및 혁신기업

제20장 경쟁 벤치마킹

제21장 경쟁 대시보드

제22장 주요 인수합병(M&A)

제23장 푸드서비스용 장비 시장의 최근 동향

제24장 기회 및 전략

제25장 푸드서비스용 장비 시장 : 결론 및 제안

제26장 부록

AJY
영문 목차

영문목차

Food service equipment refers to a broad range of tools, appliances and machinery used in commercial kitchens, restaurants, catering businesses and other food preparation and service establishments. This market includes products designed to assist in food preparation, cooking, storage and serving, ensuring efficiency, hygiene and compliance with food safety regulations.

The food service equipment market consists of sales, by entities (organizations, sole traders, or partnerships), of Food service equipment refers to all tools and equipment such as utensils, crockery and cutlery used to prepare and cook, store, serve and wash food and beverage products. These come in multiple modes such as hand-operated, semi-automatic and fully automatic. These aim to provide the correct quantity of food served at optimal temperature, ensuring higher end-user productivity levels.

The global food service equipment market was valued at $31,785.26 million in 2019 which grew till 2024 at a compound annual growth rate (CAGR) of more than 4.00%.

Growth In Food And Beverage Industry

During the historic period, the growth in food and beverage industry propelled the growth of the food service equipment market. As consumer preferences shift towards dining out, quick-service restaurants, and cloud kitchens, businesses are investing in advanced food service equipment to enhance efficiency, maintain food quality, and meet safety regulations. The rise of food delivery services and expansion of hospitality sectors have further driven the need for high-performance cooking, refrigeration, and cleaning equipment. Also, the increase in export sale of food and drinks led to growth in food and beverage industry. For instance, in September 2023, according to the Food and Drink Federation, a UK-based association representing and advising food and beverage producers, from £11.5 billion ($14.05 billion) in 2022 to about £12 billion ($14.66 billion) in the first half of 2023, the food and drink industry saw an increase in export sales. Therefore, growth in food and beverage industry drove the growth of the food service equipment market.

Advanced Ice And Water Dispensers To Improve Operational Efficiency

Major companies operating in the food service equipment market are focusing on developing innovative ice and water dispensers to enhance efficiency, improve sanitation, and meet the growing demand for touch-free and energy-efficient solutions. These advanced dispensers incorporate features such as infrared touchless technology, antimicrobial protection, UV water treatment, and high-capacity ice production to ensure hygiene and reliability in commercial food service settings. For example, in July 2024, Scotsman Ice Systems, a US-based manufacturer of food service equipment launched the Meridian HID207 compact countertop ice and water dispenser. The HID207 dispenser is designed for compact spaces, featuring reliability, sanitation, and ease of use. It produces up to 196 pounds (88.90 kilogram/kg) of ice daily under optimal conditions and has a 7-pound (3.1 kg) storage capacity. For easy maintenance, it incorporates a sealed, maintenance-free bearing system and an external removable air filter for hassle-free cleaning.

The global food service equipment markets fairly concentrated, with large players operating in the market. The top 10 competitors in the market made up 36.16% of the total market in 2023.

Food Service Equipment Global Market Opportunities And Strategies To 2034 from The Business Research Company provides the strategists; marketers and senior management with the critical information they need to assess the global food service equipment market as it emerges from the COVID-19 shut down.

Reasons to Purchase

Where is the largest and fastest-growing market for food service equipment? How does the market relate to the overall economy; demography and other similar markets? What forces will shape the market going forward? The food service equipment market global report from The Business Research Company answers all these questions and many more.

The report covers market characteristics; size and growth; segmentation; regional and country breakdowns; competitive landscape; market shares; trends and strategies for this market. It traces the market's history and forecasts market growth by geography. It places the market within the context of the wider food service equipment market; and compares it with other markets.

The report covers the following chapters

Markets Covered:

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Table Of Contents

3 List Of Tables

4 List Of Figures

5 Report Structure

6 Market Characteristics

7 Major Market Trends

8 Global Food Service Equipment

9 Global Food Service Equipment Market Segmentation

10 Food Service Equipment Market, Regional and Country Analysis

11 Asia-Pacific Market

12 Western Europe Market

13 Eastern Europe Market

14 North America Market

15 South America Market

16 Middle East Market

17 Africa Market

18 Competitive Landscape And Company Profiles

19 Other Major And Innovative Companies

20 Competitive Benchmarking

21 Competitive Dashboard

22 Key Mergers And Acquisitions

23 Recent Developments In The Food Service Equipment Market

24 Opportunities And Strategies

25 Food Service Equipment Market, Conclusions And Recommendations

26 Appendix

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 kr-info@giikorea.co.kr
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