세계의 식품 기술 시장 : 컴포넌트, 용도, 산업, 지역별 전망, 경쟁 전략 및 예측(-2034년)
Global Food Technology Market Size - By Component, By Application, By Industry - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034
상품코드:1774025
리서치사:SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일:2025년 06월
페이지 정보:영문 250 Pages
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한글목차
세계 식품 기술 시장 규모는 연평균 10.11% 성장하여 2034년에는 5,484억 3,000만 달러에 달할 것으로 예측됩니다.
식품 기술이란 식품의 제공, 가공, 포장, 보존, 선별에 과학적 개념을 적용하는 것을 말합니다. 식품의 안전성, 품질, 영양가를 보장하기 위해서는 식품의 화학적, 물리적, 생물학적 특성을 이해하는 것이 필수적입니다. 푸드 사이언티스트는 농장에서 식탁에 오르기까지의 과정에서 새로운 제품 개발, 기존 제품의 개선, 유통기한 연장, 지속 가능하고 효율적인 생산방식의 확립 등을 위해 노력합니다.
제약: 식품 기술 시장은 성장을 가로막는 몇 가지 제약에 직면해 있으며, AI, IoT, 로봇 공학 등 첨단 기술과 관련된 높은 초기 투자 및 운영 비용은 중소기업에게 큰 장벽이 될 수 있습니다. 또한, 지역별로 상이한 규제의 복잡성과 식품 안전 기준의 차이로 인해 제품 승인 및 해외 진출에 어려움을 겪고 있습니다.
세계의 식품 기술(Food Technology) 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회 분석, 시장 규모 추이와 예측, 각종 부문별/지역별/주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업 개요 등의 정보를 정리하여 전해드립니다.
목차
제1장 서론
제2장 조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 시장 역학
성장 촉진요인, 제약 요인, 기회 요인, 과제 분석
제5장 시장 변수와 전망
SWOT 분석
PESTEL 분석
Porter의 Five Forces 분석
히트맵 분석
제6장 경쟁 환경
제조거점 분포, 판매 지역, 제품 유형
인수합병(M&A), 제휴, 제품 발매, 협력
제7장 세계의 식품 기술 시장 : 컴포넌트별
하드웨어
소프트웨어
서비스
제8장 세계의 식품 기술 시장 : 용도별
식품 과학
주방 및 레스토랑 기술
딜리버리
공급망
기타
제9장 세계의 식품 기술 시장 : 산업별
생선, 고기 및 해산물
과일 및 채소
곡물 및 기름
유제품
음료
빵 및 제과
기타
제10장 세계의 식품 기술 시장
시장 규모, 시장 점유율
제11장 세계의 식품 기술 시장 : 지역별
아시아태평양
호주
중국
인도
일본
한국
기타
유럽
프랑스
독일
이탈리아
스페인
영국
기타
중동 및 아프리카
사우디아라비아
아랍에미리트(UAE)
카타르
남아프리카공화국
이집트
모로코
나이지리아
기타
북미
캐나다
멕시코
미국
라틴아메리카
아르헨티나
브라질
기타
제12장 기업 개요
Carlisle Technology
CUBIQ FOODS
Delivery Hero SE
Flytrex Inc
HelloFresh SE
LUNCHBOX
Miso Robotics
Nymble(Epifeast Inc
Swiggy
TRAX IMAGE RECOGNITION
기타
제13장 결론
제14장 약어 리스트
제15장 참고 링크
LSH
영문 목차
영문목차
Global Food Technology Market Introduction and Overview
According to SPER Market Research, 'Global Food Technology Market Size - By Component, By Application, By Industry - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Food Technology Market predicted to reach 548.43 billion by 2034 with a CAGR of 10.11%.
Food technology is the application of scientific concepts to food delivery, processing, packaging, preservation, and selection. In order to guarantee food safety, quality, and nutritional value, it is necessary to comprehend its chemical, physical, and biological characteristics. From farm to fork, food scientists develop new products, enhance old ones, increase shelf life, and establish sustainable and effective production techniques.
Restraints: The food technology market faces several restraints that can hinder its growth. High initial investment and operational costs associated with advanced technologies like AI, IoT, and robotics can be a barrier for small and medium-sized enterprises. Regulatory complexities and varying food safety standards across regions pose challenges for product approvals and international expansion.
Scope of the report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Component, By Application, By Industry
Regions covered
North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa
By Component: Based on the Component, Global Food Technology Market is segmented as; Hardware, Software, Services.
By Application: Based on the Application, Global Food Technology Market is segmented as; Food Science, Kitchen & Restaurant Tech, Delivery, Supply Chain, Others.
By Industry: Based on the Industry, Global Food Technology Market is segmented as; Fish, Meat, and Seafood, Fruits and Vegetables, Grain and Oil, Dairy Products, Beverages, Bakery and Confectionery, Others.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.
Table of Contents
1.Introduction
1.1.Scope of the report
1.2.Market segment analysis
2.Research Methodology
2.1.Research data source
2.1.1.Secondary Data
2.1.2.Primary Data
2.1.3.SPERs internal database
2.1.4.Premium insight from KOLs
2.2.Market size estimation
2.2.1.Top-down and Bottom-up approach
2.3.Data triangulation
3.Executive Summary
4.Market Dynamics
4.1.Driver, Restraint, Opportunity and Challenges analysis
4.1.1.Drivers
4.1.2.Restraints
4.1.3.Opportunities
4.1.4.Challenges
5.Market variable and outlook
5.1.SWOT Analysis
5.1.1.Strengths
5.1.2.Weaknesses
5.1.3.Opportunities
5.1.4.Threats
5.2.PESTEL Analysis
5.2.1.Political Landscape
5.2.2.Economic Landscape
5.2.3.Social Landscape
5.2.4.Technological Landscape
5.2.5.Environmental Landscape
5.2.6.Legal Landscape
5.3.PORTERs Five Forces
5.3.1.Bargaining power of suppliers
5.3.2.Bargaining power of buyers
5.3.3.Threat of Substitute
5.3.4.Threat of new entrant
5.3.5.Competitive rivalry
5.4.Heat Map Analysis
6.Competitive Landscape
6.1.Global Food Technology Market Manufacturing Base Distribution, Sales Area, Interface Type
6.2.Mergers & Acquisitions, Partnerships, Interface Launch, and Collaboration in Global Food Technology Market
7.Global Food Technology Market, By Component 2021-2034 (USD Million)
7.1.Hardware
7.2.Software
7.3.Services
8.Global Food Technology Market, By Application 2021-2034 (USD Million)
8.1.Food Science
8.2.Kitchen & Restaurant Tech
8.3.Delivery
8.4.Supply Chain
8.5.Others
9.Global Food Technology Market, By Industry 2021-2034 (USD Million)