락타아제 시장 성장, 규모, 동향 분석 : 유래, 용도, 형태별 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)
Lactase Market Growth, Size, Trends Analysis - By Source, By Application, By Form - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034
상품코드:1731516
리서치사:SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일:2025년 04월
페이지 정보:영문 256 Pages
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세계의 락타아제 시장 규모는 예측 기간 중 CAGR 5.33%로 추이하며, 2034년에는 4억 358만에 달할 것으로 예측됩니다.
락타아제는 인간과 다른 동물의 위장에 존재하는 효소로 유당을 포도당과 갈락토오스로 분해하는 효소입니다. 유당은 유제품에 함유되어 있으며, 락타아제는 그 분해를 돕습니다. 어떤 사람들은 락타아제 효소가 부족하여 유제품에 함유된 유당을 소화할 수 없습니다. 이 문제를 해결하기 위해 유제품에 락타아제를 첨가하거나 락타아제 보충제를 섭취하여 섭취하기 전에 유당을 분해할 수 있도록 돕습니다.
세계의 락타아제 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회의 분석, 시장 규모 추이·예측, 각종 구분·지역/주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업의 개요 등을 정리하여 전해드립니다.
목차
제1장 서론
제2장 조사 방법
제3장 개요
제4장 시장 역학
촉진요인, 억제요인, 기회, 과제 분석
제5장 시장 변수와 전망
SWOT 분석
PESTEL 분석
Porter's Five Forces 분석
히트맵 분석
제6장 경쟁 구도
제조 기반 분포·판매 에어리어·제품 유형
M&A·제휴·제품 발매·협력
제7장 세계의 락타아제 시장 : 유래별
균류
효모
세균
제8장 세계의 락타아제 시장 : 용도별
식품 및 음료
우유
치즈
요구르트
기타
식이보충제
의약품
제9장 세계의 락타아제 시장 : 형태별
분말
액체
제10장 세계의 락타아제 시장
시장 규모·시장 점유율
제11장 세계의 락타아제 시장 : 지역별
아시아태평양
호주
중국
인도
일본
한국
기타
유럽
프랑스
독일
이탈리아
스페인
영국
기타
중동 및 아프리카
사우디아라비아
UAE
카타르
남아프리카공화국
이집트
모로코
나이지리아
기타
북미
캐나다
멕시코
미국
라틴아메리카
아르헨티나
브라질
기타
제12장 기업 개요
Mitushi Biopharma
Rajvi Enterprise
Infinita Biotech Pvt. Ltd
Aumgene Biosciences
DuPont
Antozyme Biotech Pvt. Ltd
Novact Corp
Biolaxi Corp
Creative Enzymes
Nature BioScience Pvt. Ltd
ENMEX
Advanced Enzyme Technologies
Amano Enzyme Inc
Senson
Merck KGaA
기타
제13장 결론
제14장 약어 리스트
제15장 참고 링크
KSA
영문 목차
영문목차
Lactase Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Lactase Market Size- By Source, By Application, By Form - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Lactase Market is predicted to reach 403.58 million by 2034 with a CAGR of 5.33%.
Lactase is an enzyme present in the stomachs of humans and other animals that splits lactose into glucose and galactose. Lactose is found in milk products, and lactase aids in its breakdown. Some populations are unable to digest the lactose found in milk products due to a lack of lactase enzymes. To address this issue, lactase is added to dairy products or lactase supplements are supplied so that lactose can be broken down before to intake.
Restraints: Many people are lactose intolerant, which prevents them from drinking milk and dairy products. Lactose-free milk is available, however it is more expensive than regular milk. There have been several ways studied for lowering lactose in milk and dairy products. Lactose-free products are more expensive because the lactose hydrolysis process adds costs. Small and medium-sized enterprises can efficiently manage costs despite a lack of resources and capital, as well as implementation experience.
Scope of the Report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Source, By Application, By Form.
Regions covered
North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa.
By Source: Based on the Source, Global Lactase Market is segmented as; Fungi, Yeast, Bacteria.
By Application: Based on the Application, Global Lactase Market is segmented as; Food & Beverages, Dietary Supplements, Pharmaceuticals.
By Form: Based on the Form, Global Lactase Market is segmented as; Powder, Liquid.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.
This study also encompasses various drivers and restraining factors of this market for the forecast period. Various growth opportunities are also discussed in the report.
Table of Contents
1. Introduction
1.1. Scope of the report
1.2. Market segment analysis
2. Research Methodology
2.1. Research data source
2.1.1. Secondary Data
2.1.2. Primary Data
2.1.3. SPERs internal database
2.1.4. Premium insight from KOLs
2.2. Market size estimation
2.2.1. Top-down and Bottom-up approach
2.3. Data triangulation
3. Executive Summary
4. Market Dynamics
4.1. Driver, Restraint, Opportunity and Challenges analysis
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunities
4.1.4. Challenges
5. Market variable and outlook
5.1. SWOT Analysis
5.1.1. Strengths
5.1.2. Weaknesses
5.1.3. Opportunities
5.1.4. Threats
5.2. PESTEL Analysis
5.2.1. Political Landscape
5.2.2. Economic Landscape
5.2.3. Social Landscape
5.2.4. Technological Landscape
5.2.5. Environmental Landscape
5.2.6. Legal Landscape
5.3. PORTERs Five Forces
5.3.1. Bargaining power of suppliers
5.3.2. Bargaining power of buyers
5.3.3. Threat of Substitute
5.3.4. Threat of new entrant
5.3.5. Competitive rivalry
5.4. Heat Map Analysis
6. Competitive Landscape
6.1. Global Lactase Market Manufacturing Base Distribution, Sales Area, Product Type
6.2. Mergers & Acquisitions, Partnerships, Product Launch, and Collaboration in Global Lactase Market
7. Global Lactase Market, By Source (USD Million) 2021-2034
7.1. Fungi
7.2. Yeast
7.3. Bacteria
8. Global Lactase Market, By Application (USD Million) 2021-2034
8.1. Food & Beverages
8.1.1. Milk
8.1.2. Cheese
8.1.3. Yogurt
8.1.4. Others
8.2. Dietary Supplements
8.3. Pharmaceuticals
9. Global Lactase Market, By Form (USD Million) 2021-2034
9.1. Powder
9.2. Liquid
10. Global Lactase Market, (USD Million) 2021-2034
10.1. Global Lactase Market Size and Market Share
11. Global Lactase Market, By Region, (USD Million) 2021-2034