세계 락타아제 시장 - 규모, 점유율, 동향, 산업 분석 보고서 : 유래별, 형태별, 용도별, 지역별 시장 예측(2024-2032년)
Global Lactase Market Size, Share, Trends, Industry Analysis Report: By Source, By Form, By Application, and By Region - Market Forecast, 2024 - 2032.
상품코드 : 1552491
리서치사 : Polaris Market Research
발행일 : 2024년 08월
페이지 정보 : 영문 118 Pages
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한글목차

Polaris Market Research의 최근 조사에 따르면 세계 락타아제 시장 규모는 2032년까지 3억 6,996만 달러에 이를 것으로 예상됩니다. 이 보고서는 현재 시장 역학을 상세하게 통찰하고 미래 시장 성장에 대한 분석을 제공합니다.

락타아제 시장은 식품 불내증과 알레르기 증가로 유제품이 없는 제품에 대한 소비자의 관심이 높아지면서 큰 성장을 이루고 있습니다. 또한 주요 기업이 크림 스프레드, 우유 기반 아이스크림 및 기타 유당을 함유하지 않은 아이템을 생산하기 위해 새로운 락타아제 효소를 혁신하기 위해 많은 투자를 하고 있는 것도 시장 확대를 뒷받침할 것으로 예상됨 합니다.

현재 진행중인 연구개발 노력은 효모, 균류, 세균 등의 락타아제 효소의 대체 공급원을 이용한 유당의 가수분해에 집중하고 있습니다. 효모 기반 락타아제의 사용은 높은 활성과 안정성, 효소 발효의 용이성 등 많은 이점이 있기 때문에 식품 가공 및 영양 보조 식품 산업에서 증가하고 있습니다.

예를 들어 미국 식품의약국(FDA)에 따르면 유당을 발효시키는 효모(Kluyveromyces, marxianus, Guehomyces pullulans 등)는 GRAS(Generally Recognized as Safe)에 해당합니다. 따라서 효모 유래의 락타아제는 고품질의 식품 및 음료 및 영양 보조 식품의 제조에 널리 이용되고 있습니다.

최근, 분말 기반의 락타아제가 기세를 늘리고 있는 것은 반응 효율을 최적화함으로써 인체 내의 생물학적, 대사적, 화학적 프로세스를 강화하고, 그 결과, 사람에 의한 섭취에 더 적합한 의약품 을 얻을 수 있기 때문입니다.

예를 들어, 식품 화학 코덱스(FCC)와 FAO/WHO 합동 식품 첨가물 전문가 위원회(JECFA)의 식품 등급 물질에 따르면, 락타아제 분말은 안전한 생물학적 효소입니다. 면역 체계를 지원하고 식품에서 영양소의 적절한 흡수를 보장하기 위해 식품 및 영양 보조 식품에 널리 사용할 수 있습니다.

락타아제 시장 보고서 하이라이트

생명공학과 효소학의 진보로 박테리아 분야가 시장에서 가장 높은 CAGR로 성장할 것으로 예측됩니다.

예측 기간 동안 자연적인 풍미와 맛을 가진 고품질 식품의 소비가 증가하고 있기 때문에 식품 및 음료 부문이 시장을 독점하고 있습니다.

북미는 락타아제 시장을 독점하고 있지만, 이는 이 지역에 유당 불내증자가 많기 때문입니다.

아시아태평양은 식품 및 음료 산업 수요 증가와 급속한 산업화로 인해 락타아제 효소가 경제적으로 중요성을 높이고 있기 때문에 가장 높은 CAGR로 성장할 것으로 예상됩니다.

목차

제1장 서론

제2장 주요 요약

제3장 조사 방법

제4장 세계의 락타아제 시장 인사이트

제5장 세계의 락타아제 시장 : 유래별

제6장 세계의 락타아제 시장 : 형태별

제7장 세계의 락타아제 시장 : 용도별

제8장 세계의 락타아제 시장 : 지역별

제9장 경쟁 구도

제10장 기업 프로파일

JHS
영문 목차

영문목차

The global lactase market size is expected to reach USD 369.96 million by 2032, according to a new study by Polaris Market Research. The report "Global Lactase Market Size, Share, Trends, Industry Analysis Report: Information By Source (Yeast, Fungi, Bacteria), By Form (Dry, Liquid), By Application, and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa) - Market Forecast, 2024 - 2032" gives a detailed insight into current market dynamics and provides analysis on future market growth.

The lactase market is experiencing significant growth due to increasing consumer interest in dairy-free products, driven by the growing incidence of food intolerances and allergies. Furthermore, substantial investments from leading companies to innovate new lactase enzymes for the production of cream spreads, milk-based ice creams, and other lactose-free items are anticipated to boost the market expansion.

Ongoing research and development efforts are focused on the hydrolysis of lactose using alternative sources of lactase enzymes, such as yeast, fungi, and bacteria. The use of yeast-based lactase is rising in food processing and dietary supplement industries due to its numerous advantages, including high activity and stability, as well as the ease of fermenting enzymes.

For instance, according to the U.S. Food and Drug Administration (FDA), yeasts that ferment lactose, such as Kluyveromyces, marxianus, and Guehomyces pullulans, fall under the Generally Recognized as Safe (GRAS) category. As a result, lactase derived from yeast is extensively utilized in the production of high-quality food and beverage items, as well as dietary supplements.

In recent years, powder-based lactase has gained momentum as it enhances biological, metabolic, and chemical processes within the human body by optimizing reaction efficiency, resulting in pharmaceutical products that are better suited for consumption by humans.

For instance, according to the Food Chemical Codex (FCC) and the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) for food-grade substances, lactase powder is a safe biological enzyme. It can be used in a wide range of food and dietary supplement applications, supporting the immune system and ensuring proper absorption of nutrients from food.

Lactase Market Report Highlights

The bacteria segment is anticipated to grow with the highest CAGR in the market due to the advancements in biotechnology and enzymology.

The food & beverages category dominated the market over the forecast period attributed to the rising consumption of high-quality foods with natural flavor and taste.

The North American region dominated the lactase market owing to the significant number of lactose-intolerant individuals in this region.

The Asia-Pacific region is expected to grow at the highest CAGR as the lactase enzyme has gained economic significance owing to the rising demand from the food and beverage industry and rapid industrialization in this region.

The global key market players include Advanced Enzyme Technologies, Amano Enzyme Inc., Antozyme Biotech Pvt. Ltd., Aumgene Biosciences, Biolaxi Enzymes Pvt. Ltd., IFF, Kerry Group plc., Nature Biosciences Pvt. Ltd., Novact Corporation, and Novonesis.

Polaris Market Research has segmented the lactase market report based on source, form, application, and region:

Lactase, Source Outlook (Revenue - USD Million, Volume - Tons, 2019 - 2032)

Lactase, Form Outlook (Revenue - USD Million, Volume - Tons, 2019 - 2032)

Lactase, Application Outlook (Revenue - USD Million, Volume - Tons, 2019 - 2032)

Lactase, Regional Outlook (Revenue - USD Million, Volume - Tons, 2019 - 2032)

Table of Contents

1. Introduction

2. Executive Summary

3. Research Methodology

4. Global Lactase Market Insights

5. Global Lactase Market, by Source

6. Global Lactase Market, by Form

7. Global Lactase Market, by Application

8. Global Lactase Market, by Geography

9. Competitive Landscape

10. Company Profiles

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