세계의 바이오매스 발효 시장 : 산업 동향 및 예측(-2035년) : 미생물 유형, 원료, 용도, 최종사용자, 지역별
Biomass Fermentation Market, Till 2035: Distribution by Type of Microbe, Type of Feedstock, Type of Application, Type of End User, Geographical Regions: Industry Trends and Global Forecasts
상품코드 : 1771408
리서치사 : Roots Analysis
발행일 : On Demand Report
페이지 정보 : 영문 163 Pages
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한글목차

세계 바이오매스 발효 시장 규모는 2035년까지 예측 기간 동안 20.4%의 연평균 복합 성장률(CAGR)로 현재 12억 달러에서 2035년에는 93억 달러로 성장할 것으로 예측됩니다.

Biomass Fermentation Market-IMG1

바이오매스 발효 시장 기회 : 부문별

미생물 유형별

원료별

용도별

최종 사용자별

지역별

바이오매스 발효 시장 : 성장과 동향

바이오매스 발효 분야는 기존의 단백질 공급원을 대체할 수 있는 유망한 대안으로 그 가능성으로 인해 향후 큰 성장이 기대되고 있습니다. 바이오매스 발효는 미생물의 빠른 증식 능력과 높은 단백질 함량을 활용하여 영양가 높은 식품을 대량으로 생산하는 기술입니다. 이 시장에서는 미생물을 이용하여 유기물을 유용한 화합물로 전환함으로써 지속 가능한 식품 생산에 혁신을 가져오고 있습니다.

세계적으로 지속가능성, 친환경 단백질 공급원, 윤리적 식품 선택에 대한 소비자의 관심이 높아짐에 따라 바이오매스 발효 및 정밀 발효 산업은 이러한 요구에 대응할 수 있는 위치에 있습니다. 또한, 발효 기술의 지속적인 발전으로 업계 관계자들은 이 시장의 미래상을 형성할 수 있게 되었습니다. 이러한 발전은 완두콩 단백질과 같은 대체 단백질에 대한 수요 증가에 대응하여 고단백질 제품 생산을 강화하기 위해 생명공학의 혁신을 활용하고 있습니다.

또한, 연구개발에 대한 지속적인 투자는 식품 생산과 자원 관리를 혁신하는 혁신적인 솔루션의 출현을 가속화할 것으로 예측됩니다. 그 결과, 환경 문제에 대한 인식 증가, 해당 기술의 장점, 대체 식품에서 바이오연료, 특수 화학 물질에 이르기까지 다양한 응용 분야로 확대되면서 바이오매스 발효 시장은 예측 기간 동안 성장을 가속할 것으로 예측됩니다.

세계의 바이오매스 발효(Biomass Fermentation) 시장을 조사했으며, 시장 개요와 배경, 시장 영향요인 분석, 시장 규모 추이와 예측, 각종 부문별/지역별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업 개요 등의 정보를 정리하여 전해드립니다.

목차

제1장 서문

제2장 조사 방법

제3장 경제적 및 기타 프로젝트 특유의 고려사항

제4장 거시경제 지표

제5장 주요 요약

제6장 서론

제7장 경쟁 구도

제8장 기업 개요

제9장 밸류체인 분석

제10장 SWOT 분석

제11장 세계의 바이오매스 발효 시장

제12장 미생물 유형별 시장 기회

제13장 원료별 시장 기회

제14장 용도별 시장 기회

제15장 최종사용자별 시장 기회

제16장 북미의 바이오매스 발효 시장 기회

제17장 유럽의 바이오매스 발효 시장 기회

제18장 아시아의 바이오매스 발효 시장 기회

제19장 중동, 북아프리카의 바이오매스 발효 시장 기회

제20장 라틴아메리카의 바이오매스 발효 시장 기회

제21장 세계 기타 지역의 바이오매스 발효 시장 기회

제22장 표 형식 데이터

제23장 기업 및 단체 리스트

제24장 커스터마이즈 기회

제25장 ROOTS 구독 서비스

제26장 저자 상세

LSH
영문 목차

영문목차

Biomass Fermentation Market Overview

As per Roots Analysis, the global biomass fermentation market size is estimated to grow from USD 1.2 billion in the current year to USD 9.3 billion by 2035, at a CAGR of 20.4% during the forecast period, till 2035.

Biomass Fermentation Market - IMG1

The opportunity for biomass fermentation market has been distributed across the following segments:

Type of Microbe

Type of Feedstock

Type of Application

Type of End User

Geographical Regions

BIOMASS FERMENTATION MARKET: GROWTH AND TRENDS

The biomass fermentation sector is set for significant expansion owing to its potential as a viable alternative to conventional protein sources. Biomass fermentation utilizes rapid microbial growth and high protein content to generate substantial quantities of nutrient-rich food. This market has leveraged microorganisms to convert organic materials into valuable compounds, thereby transforming sustainable food production.

Globally, as consumers increasingly prefer sustainability, eco-friendly protein options, and ethical food choices, the biomass and precision fermentation industries are positioned to address this growing demand. Further, ongoing advancements in fermentation technology enable industry participants to shape the future landscape of this market. These advancements are responding to the rising demand for alternative proteins, such as pea protein, by utilizing biotechnological innovations to enhance the production of high-protein products.

Moreover, continual investments in research and development are likely to lead to a surge in groundbreaking solutions that will revamp food production and resource management. Consequently, the increasing awareness of environmental issues, the benefits of this technology, and its expanding applications from alternative food sources to biofuels and specialty chemicals are expected to drive growth in the biomass fermentation market during the forecast period.

BIOMASS FERMENTATION MARKET: KEY SEGMENTS

Market Share by Type of Microbe

Based on type of microbe, the global biomass fermentation market is segmented into algae, bacteria, fungi, and yeast. According to our estimates, currently, fungi captures the majority share of the market. This can be attributed to the fact that filamentous fungi is used to generate high-protein biomass by prominent companies like Quorn and Meati.

Market Share by Type of Feedstock

Based on type of feedstock, the biomass fermentation market is segmented into corn, industrial waste, sugarcane, switchgrass, and wheat. According to our estimates, currently, corn feedstock captures the majority of the market. This growth can be attributed to its extensive use in generating microbial protein, attributed to its high carbohydrate content for the fermentation process.

However, the switchgrass and agricultural waste segment is expected to grow at a relatively higher CAGR during the forecast period. This growth can be attributed to its easy accessibility and low cost of these materials. Agricultural wastes are primarily utilized for generating electricity, renewable energy, and heat, where biomass fermentation technology is increasingly gaining momentum.

Market Share by Type of Application

Based on type of application, the biomass fermentation market is segmented into animal feed, biofuels, meat & seafood, and others. According to our estimates, currently, meat & seafood segment captures the majority share of the market. This can be attributed to the increasing demand for alternative meats and seafood, coupled with their rising production.

However, the biofuel segment is expected to experience the highest compound annual growth rate (CAGR) during the forecast period, due to its potential as an effective solution for producing biochemicals, biomass gas, and other valuable products.

Market Share by Type of End User

Based on type of end user, the biomass fermentation market is segmented into agricultural, energy, food & beverage, and industrial. According to our estimates, currently, food & beverage industry captures the majority share of the market. This growth can be attributed to the increasing need for alternative proteins like meat and dairy substitutes, fueled by a growing focus on sustainable and ethical dietary choices. However, the energy sector is expected to grow at a higher compound annual growth rate (CAGR) during the forecast period.

Market Share by Geographical Regions

Based on geographical regions, the biomass fermentation market is segmented into North America, Europe, Asia, Latin America, Middle East and North Africa, and the rest of the world. According to our estimates, currently, North America captures the majority share of the market. This can be attributed to a rising preference for alternative protein sources and a growing need for biofuels and renewable energy in the area. However, market in Europe is expected to grow at a higher compound annual growth rate (CAGR) during the forecast period.

Example Players in Biomass Fermentation Market

BIOMASS FERMENTATION MARKET: RESEARCH COVERAGE

The report on the biomass fermentation market features insights on various sections, including:

KEY QUESTIONS ANSWERED IN THIS REPORT

REASONS TO BUY THIS REPORT

ADDITIONAL BENEFITS

TABLE OF CONTENTS

1. PREFACE

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. ECONOMIC AND OTHER PROJECT SPECIFIC CONSIDERATIONS

4. MACRO-ECONOMIC INDICATORS

4.2.2. Currency Coverage

5. EXECUTIVE SUMMARY

6. INTRODUCTION

7. COMPETITIVE LANDSCAPE

8. COMPANY PROFILES

9. VALUE CHAIN ANALYSIS

10. SWOT ANALYSIS

11. GLOBAL BIOMASS FERMENTATION MARKET

12. MARKET OPPORTUNITIES BASED ON TYPE OF MICROBE

13. MARKET OPPORTUNITIES BASED ON TYPE OF FEEDSTOCK

14. MARKET OPPORTUNITIES BASED ON TYPE OF APPLICATION

15. MARKET OPPORTUNITIES BASED ON TYPE OF END USER

16. MARKET OPPORTUNITIES FOR BIOMASS FERMENTATION IN NORTH AMERICA

17. MARKET OPPORTUNITIES FOR BIOMASS FERMENTATION IN EUROPE

18. MARKET OPPORTUNITIES FOR BIOMASS FERMENTATION IN ASIA

19. MARKET OPPORTUNITIES FOR BIOMASS FERMENTATION IN MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA (MENA)

20. MARKET OPPORTUNITIES FOR BIOMASS FERMENTATION IN LATIN AMERICA

21. MARKET OPPORTUNITIES FOR BIOMASS FERMENTATION IN REST OF THE WORLD

22. TABULATED DATA

23. LIST OF COMPANIES AND ORGANIZATIONS

24. CUSTOMIZATION OPPORTUNITIES

25. ROOTS SUBSCRIPTION SERVICES

26. AUTHOR DETAILS

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