수소화 식물성 기름 시장 규모, 점유율, 동향, 산업 분석 보고서 : 등급별, 최종 용도별, 지역별 - 시장 예측(2025-2034년)
Hydrogenated Vegetable Oil Market Size, Share, Trends, & Industry Analysis Report By Grade (Unfractionated, Fractionated, and Others), By End Use, By Region - Market Forecast, 2025-2034
상품코드:1766414
리서치사:Polaris Market Research
발행일:2025년 06월
페이지 정보:영문 128 Pages
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한글목차
Polaris Market Research의 최신 조사에 따르면, 세계 수소화 식물성 기름 시장은 2034년까지 684억 9,000만 달러에 달할 것으로 예상됩니다. 이 보고서는 현재 시장 역학에 대한 자세한 인사이트와 향후 시장 성장에 대한 분석을 제공합니다.
수소화 식물성 기름 산업은 수소화라는 공정으로 화학적으로 변형된 식물성 기름의 생산과 사용을 중심으로 합니다. 이 공정은 오일의 분자 구조에 수소 원자를 추가하여 액체 오일을 반고체 또는 고체 오일과 지방으로 변화시킵니다. 이러한 변화를 통해 안정성이 향상되고, 유통기한이 길어지고, 식감 특성이 변화하여 다양한 산업 분야에서 폭넓게 적용될 수 있습니다.
전체 수소화 식물성 기름 시장은 광범위한 최종 용도와 진화하는 산업 동향에 힘입어 수요가 지속적으로 증가하고 있습니다. 주요 시장 역학 중 하나는 식음료 부문의 수요가 강세를 보이고 있으며, 이 오일은 제품의 안정성을 높이고 신선도를 연장하는 데 도움이 되는 것으로 평가받고 있습니다. 또한, 재생에너지 솔루션을 향한 전 세계적인 움직임은 재생 가능 연료로서 수소화 식물성 기름의 사용을 크게 촉진하고 있습니다. 이러한 요인들이 종합적으로 업계의 지속적인 발전과 확장에 영향을 미치고 있습니다.
보고서 하이라이트
등급별로는 미분획 부문이 다양한 식품 및 퍼스널케어 응용 분야에서 광범위하게 사용되어 2024년 약 45%의 가장 큰 점유율을 차지했습니다.
최종 용도별로는 식음료 부문이 수소화 식물성 기름의 주요 소비자로, 2024년에는 항상 50% 이상의 가장 큰 점유율을 차지했습니다.
아시아태평양의 수소화 식물성 기름 시장은 2024년 전 세계 시장 점유율의 35% 이상을 차지하며 지배적인 위치를 차지했습니다. 이 지역의 시장 확대의 원동력은 이 지역의 식품 가공 산업이 빠르게 성장하고 있으며, 인구 증가와 도시화 추세가 편리하고 포장된 식품에 대한 수요를 촉진하고 있기 때문입니다.
목차
제1장 소개
제2장 주요 요약
제3장 조사 방법
제4장 세계의 수소화 식물성 기름 시장 인사이트
시장 현황
수소화 식물성 기름 시장 역학
성장 촉진요인과 기회
식품 및 음료 업계로부터의 수요 확대
지속가능한 바이오연료로서의 채용 확대
성장 억제요인과 과제
건강에 대한 우려와 규제 압력
PESTEL 분석
수소화 식물성 기름 시장 동향
밸류체인 분석
COVID-19의 영향 분석
제5장 세계의 수소화 식물성 기름 시장 : 등급별
주요 조사 결과
소개
미분화
분화
기타
제6장 세계의 수소화 식물성 기름 시장 : 최종 용도별
주요 조사 결과
소개
식품 및 음료
퍼스널케어와 화장품
산업
기타
제7장 세계의 수소화 식물성 기름 시장 : 지역별
주요 조사 결과
소개
수소화 식물성 기름 시장 분석 : 지역별, 2020-2034년
북미
북미 : 등급별, 2020-2034년
북미 : 최종 용도별, 2020-2034년
미국
캐나다
유럽
유럽 : 등급별, 2020-2034년
유럽 : 최종 용도별, 2020-2034년
영국
프랑스
독일
이탈리아
스페인
네덜란드
러시아
기타 유럽
아시아태평양
아시아태평양 : 등급별, 2020-2034년
아시아태평양 : 최종 용도별, 2020-2034년
중국
인도
말레이시아
일본
인도네시아
한국
호주
기타 아시아태평양
중동 및 아프리카
중동 및 아프리카 : 등급별, 2020-2034년
중동 및 아프리카 : 최종 용도별, 2020-2034년
사우디아라비아
아랍에미리트
이스라엘
남아프리카공화국
기타 중동 및 아프리카
라틴아메리카
라틴아메리카 : 등급별, 2020-2034년
라틴아메리카 : 최종 용도별, 2020-2034년
멕시코
브라질
아르헨티나
기타 라틴아메리카
제8장 경쟁 구도
확대와 인수 분석
확대
인수
제휴/협업/합의/공개
제9장 기업 개요
AAK
Archer Daniels Midland Company(ADM)
Bunge Loders Croklaan(Bunge Limited)
Cargill
Fuji Oil Holdings
IOI Group
Louis Dreyfus Company
Mitsui & Co.
Musim Mas
Oleo-Fats Incorporated
Wilmar International
ksm
영문 목차
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The global hydrogenated vegetable oil market is expected to reach USD 68.49 billion by 2034, according to a new study by Polaris Market Research. The report "Hydrogenated Vegetable Oil Market Size, Share, Trends, & Industry Analysis Report By Grade (Unfractionated, Fractionated, and Others), By End Use, By Region - Market Forecast, 2025-2034" gives a detailed insight into current market dynamics and provides analysis on future market growth.
The hydrogenated vegetable oil industry centers around the production and use of vegetable oils that have been chemically modified through a process called hydrogenation. This process adds hydrogen atoms to the oil's molecular structure, transforming liquid oils into semi-solid or solid fats. This alteration enhances their stability, increases their shelf life, and modifies their textural properties, making them suitable for a wide range of applications in various industries.
The overall hydrogenated vegetable oil market continues to experience increased demand, largely driven by its extensive end-use applications and evolving industry trends. Key market dynamics include persistent demand from the food and beverage sector, where these oils are valued for enhancing product consistency and extending freshness. Furthermore, the growing global movement toward renewable energy solutions is significantly boosting the use of hydrogenated vegetable oil as a renewable fuel. These factors collectively influence the ongoing development and expansion of the industry.
Report Highlights:
By grade, the unfractionated segment held the largest share of approximately 45% in 2024 due to its extensive use in various food and personal care applications.
By end use, the food & beverage segment is the primary consumer of hydrogenated vegetable oil, consistently holding the largest share of more than 50% in 2024.
The Asia Pacific hydrogenated vegetable oil market held a dominant position globally in 2024, accounting for more than 35% of the market share. The regional market expansion is driven by the region's rapidly expanding food processing industry, coupled with increasing population and urbanization trends that fuel demand for convenience and packaged food products.
A few key players in the industry include Archer Daniels Midland Company (ADM), Cargill, Bunge Loders Croklaan (Bunge Limited), Wilmar International, Louis Dreyfus Company, IOI Group, AAK, Musim Mas, Oleo-Fats Incorporated, Fuji Oil Holdings, and Mitsui & Co.
Polaris Market Research has segmented the hydrogenated vegetable oil market report on the basis of grade, end use, and region:
By Grade Outlook (Revenue - USD Billion, 2020-2034)
Unfractionated
Fractionated
Others
By End Use Outlook (Revenue - USD Billion, 2020-2034)
Food & Beverage
Personal Care and Cosmetics
Industrial
Others
By Regional Outlook (Revenue - USD Billion, 2020-2034)
North America
US
Canada
Europe
Germany
France
UK
Italy
Spain
Netherlands
Russia
Rest of Europe
Asia Pacific
China
Japan
India
Malaysia
South Korea
Indonesia
Australia
Vietnam
Rest of Asia Pacific
Middle East & Africa
Saudi Arabia
UAE
Israel
South Africa
Rest of Middle East & Africa
Latin America
Mexico
Brazil
Argentina
Rest of Latin America
Table of Contents
1. Introduction
1.1. Report Description
1.1.1. Objectives of the Study
1.1.2. Market Scope
1.1.3. Assumptions
1.2. Stakeholders
2. Executive Summary
2.1. Market Highlights
3. Research Methodology
3.1. Overview
3.1.1. Data Mining
3.2. Data Sources
3.2.1. Primary Sources
3.2.2. Secondary Sources
4. Global Hydrogenated Vegetable Oil Market Insights