곤약 시장, 점유율, 규모, 동향, 산업 분석 리포트 : 종류별, 최종 용도 산업별, 유통 채널별, 지역별, 부문 예측(2023-2032년)
Konjac Market Share, Size, Trends, Industry Analysis Report, By Nature (Gum, Flour, Dietary Fiber, Sponge); By End Use Industry (Food & Beverages, Pharmaceutical, Cosmetics); By Distribution Channel; By Region; Segment Forecast, 2023- 2032
상품코드 : 1421635
리서치사 : Polaris Market Research
발행일 : 2023년 11월
페이지 정보 : 영문 118 Pages
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한글목차

Polaris Market Research의 최신 조사에 따르면 세계의 곤약 시장 규모는 2032년까지 20억 4,000만 달러에 달할 전망입니다. 이 리포트는 현재의 시장 역학에 관한 상세 인사이트와 향후 시장 성장에 관한 분석을 제공하고 있습니다.

곤약은 아시아 지역에서 재배되는 주요 뿌리입니다. 지하에서 자라는 괴경과 같은 줄기의 성분인 전분 구근으로 잘 알려져 있습니다. 수용성 식이 섬유의 귀중한 공급원인 글루코만난은 구근에서 생산됩니다. 글루코만난은 전통적으로 의료용 제제에 사용되어 왔으며, 식품 업계에서는 국수나 스낵을 만드는 데에도 사용됩니다. 곤약 스펀지 컴퍼니는 곤약이 1,500년 이상 전부터 식품, 음료, 미용 제품으로 사용되어 왔다고 주장합니다. 건강 보조 식품으로 판매될 뿐만 아니라 식품의 유화제 및 증점제로도 활용되고 있습니다. 액체를 흡수하는 능력으로 인해 체중 감량 보조제로도 활용되고 있습니다.

남녀 3,356명을 대상으로 한 라이프 익스텐션의 고객 설문조사에 따르면 응답자의 30%가 매 끼니마다 식이섬유를 섭취한다고 답했으며, 거의 절반(49%)이 적어도 하루에 한 번은 섭취한다고 답했습니다. 그러나 응답자의 3분의 2 이상(67%)은 미국 농무부가 권장하는 식이섬유를 매일 충분히 섭취하고 있지 않다고 답했습니다. 이는 곤약으로 섭취할 수 있는 건강한 식이섬유 섭취에 대한 소비자의 욕구를 보여줍니다.

곤약 제품의 매출은 최근 수년간 눈에 띄게 증가하여 시장 확대의 여지가 크며, Yizhi의 2022년 상반기 매출의 85% 이상이 주요 제품인 곤약 가루에서 발생했습니다. 이 회사의 안내서에 따르면 곤약을 원료로 한 식품은 기업 매출의 12%, 화장품은 2.2%에 불과합니다. 곤약은 감자와 같은 뿌리채소로 영양가가 높고 저칼로리 식품을 생산하는 데 사용되지만, 곤약으로 생산할 수 있는 제품의 수가 제한적이기 때문에 다양한 기업이 이 유망한 산업에 진출하여 경쟁을 촉진하고 있습니다.

곤약 시장 보고서 하이라이트

목차

제1장 서론

제2장 주요 요약

제3장 조사 방법

제4장 세계의 곤약 시장 인사이트

제5장 세계의 곤약 시장, 종류별

제6장 세계의 곤약 시장, 최종 용도 산업별

제7장 세계의 곤약 시장, 유통 채널별

제8장 세계의 곤약 시장, 지역별

제9장 경쟁 구도

제10장 기업 개요

KSA
영문 목차

영문목차

The global konjac market size is expected to reach USD 2.04 billion by 2032, according to a new study by Polaris Market Research. The report "Konjac Market Share, Size, Trends, Industry Analysis Report, By Nature (Gum, Flour, Dietary Fiber, Sponge); By End Use Industry (Food & Beverages, Pharmaceutical, Cosmetics); By Distribution Channel; By Region; Segment Forecast, 2024- 2032" gives a detailed insight into current market dynamics and provides analysis on future market growth.

Konjac is the primary root grown in the Asian region. It is well known for its starchy corm, a stem component that looks like a tuber that grows underground. Glucomannan, a valuable source of soluble dietary fiber, is produced from the corm. It is traditionally used in medical formulations and is also used in the food industry to produce noodles and snacks. The Konjac Sponge Company claims that it has been used as a food, beverage, and beauty product for more than 1,500 years. In addition to being marketed as a dietary supplement, it is also utilized as an emulsifier and thickener in food. Its ability to absorb liquid is fueling its use in weight-reduction supplements.

According to a recent Life Extension customer study of 3,356 men and women, 30 percent of respondents said they consume fiber at every meal, and nearly half (49%) said they consume it at least once a day. However, more than two-thirds (67%) claimed they do not get enough fibre daily, as recommended by the US Department of Agriculture. This demonstrates the need for healthy fibers, which can be provided by the consumption of konjac by consumers.

Growing sales of konjac products have increased significantly in recent years, and there is significant room for market expansion. Over 85% of Yizhi's income in the first half of 2022 came from its principal product, konjac powder. According to its offering prospectus, foods made from konjac contributed 12 percent of company revenue, while cosmetics only accounted for 2.2 percent. The restricted number of goods that can be produced using konjac, a root vegetable like a potato that is used to produce foods that are highly nutritious and low in calories, has also boosted competition by attracting various companies to this promising industry.

Konjac Market Report Highlights

Polaris Market Research has segmented the konjac market report based on nature, end use industry, distribution channel and region:

Konjac, Nature Outlook (Revenue - USD Billion, 2019 - 2032)

Konjac, End Use Industry Outlook (Revenue - USD Billion, 2019 - 2032)

Konjac, Distribution Channel Outlook (Revenue - USD Billion, 2019 - 2032)

Konjac, Regional Outlook (Revenue - USD Billion, 2019 - 2032)

Table of Contents

1. Introduction

2. Executive Summary

3. Research Methodology

4. Global Konjac Market Insights

5. Global Konjac Market, by Nature

6. Global Konjac Market, by End Use Industry

7. Global Konjac Market, by Distribution Channel

8. Global Konjac Market, by Geography

9. Competitive Landscape

10. Company Profiles

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