세계의 흑설탕 시장 : 예측(2025-2030년)
Global Brown Sugar Market - Forecasts from 2025 to 2030
상품코드 : 1649430
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2025년 01월
페이지 정보 : 영문 146 Pages
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한글목차

흑설탕 시장은 복합 연간 성장률 9.91%를 기록할 전망이며, 2025년 185억 6,000만 달러에서 2030년까지는 297억 7,000만 달러로 성장할 것으로 예측됩니다.

흑설탕은 흰 설탕과 당밀을 혼합하여 제조되며, 색 농도는 혼합물에 포함된 당밀의 양을 나타냅니다. 상백 설탕과 흑설탕의 차이는 첨가하는 당밀의 양의 차이에 있습니다. 흑설탕은 당밀을 포함하기 때문에 백설탕보다 끈기가 있고 풍미가 풍부합니다. 베이커리 제품에서 흑설탕 사용 증가는 예측 기간 동안 시장 성장을 가속할 것으로 예상됩니다. 게다가 식품 및 음료 업계, 특히 가정에서 만들어지는 경우가 많아진 베이커리 제품의 확대가 이 성장에 더욱 기여하고 있습니다. 빠르게 움직이는 소비재(FMCG) 부문의 상승은 향후 수년간 시장 확대를 뒷받침할 것으로 예상됩니다. 박력분은 일반적으로 제빵, 소스, 글레이즈 등에 사용되며, 요리의 외관을 좋게 함으로써 시장 점유율을 늘리고 있습니다. 이와는 대조적으로, 흑설탕은 색과 맛이 강하기 때문에 생강 빵과 같은 단단한 조리법에 선호됩니다. 게다가, 일상의 스트레스나 활동적인 생활 등의 라이프 스타일 요인에 의해 차나 커피 등의 음료를 소비하는 사람이 늘어나고 있어, 이것도 시장의 성장을 지지하는 것으로 예상됩니다.

흑설탕 시장 성장 촉진요인 :

지리적 전망 :

게다가 세계의 많은 지역에서는 음료 소비, 특히 차와 커피의 문화가 뿌리를 내리고 있으며, 이는 앞으로 수년간 시장의 급성장을 가속할 것으로 예상됩니다. 예를 들어, 커피를 마시는 것은 포르투갈 문화에 필수적인 요소이며, 개인은 집이나 카페와 레스토랑에서 커피를 즐길 수 있습니다. 친구끼리 커피를 마시는 사교적인 측면이 예측 기간 동안 시장 확대를 촉진할 것으로 보입니다. 포르투갈에서는 카페와 키오스크와 같은 다양한 시설에서 집 밖에서 커피를 마시는 것을 선호하는 것이 일반적이며 모든 거리에서 카페가 급증하고 있습니다. 이러한 음료 소비 문화의 정착은 향후 시장의 강력한 성장에 크게 기여할 것으로 보입니다.

이 보고서를 구입하는 이유

어떤 용도로 사용됩니까?

업계 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진출 전략, 지리적 확대, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크 및 영향, 신제품 개척, 경쟁의 영향

조사 범위

흑설탕 시장은 다음과 같이 세분화되고 분석됩니다.

제품 유형별

형상별

용도별

유통 채널별

지역별

목차

제1장 서론

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

제5장 세계의 흑설탕 시장 : 제품 유형별

제6장 세계의 흑설탕 시장 : 형상별

제7장 세계의 흑설탕 시장 : 용도별

제8장 세계의 흑설탕 시장 : 유통 채널별

제9장 세계의 흑설탕 시장 : 지역별

제10장 경쟁 환경 및 분석

제11장 기업 프로파일

AJY
영문 목차

영문목차

The global brown sugar market is projected to witness a compounded annual growth rate of 9.91%, growing to US$29.77 billion by 2030 from US$18.56 billion in 2025.

Brown sugar is produced by blending white sugar with molasses, with the depth of color indicating the amount of molasses included in the mixture. The distinction between light and dark brown sugar lies in the varying quantities of molasses added. Brown sugar is stickier and has a richer flavor than white sugar due to its molasses content. The increasing use of brown sugar in bakery products is expected to drive market growth during the forecast period. Additionally, the expanding food and beverage industry, particularly in bakery items that are increasingly made at home, is further contributing to this growth.The rising fast-moving consumer goods (FMCG) sector is also anticipated to boost market expansion in the coming years. Light brown sugar is commonly used in baking, sauces, and glazes, enhancing food presentation and thereby increasing market share. In contrast, dark brown sugar is favored in robust recipes like gingerbread due to its intense color and flavor. Moreover, lifestyle factors such as work-related stress and active living are leading more individuals to consume beverages like tea and coffee, which will also support market growth.

Drivers of the Global Brown Sugar Market:

Geographical Outlook:

Additionally, many regions worldwide have a strong culture of beverage consumption-particularly tea and coffee-which is expected to drive rapid market growth in the coming years. For example, coffee drinking is an integral part of Portuguese culture; individuals enjoy coffee both at home and in cafes or restaurants. This social aspect of coffee consumption among friends is likely to enhance market expansion during the forecast period. In Portugal, it's common for people to prefer drinking coffee outside their homes at various establishments like cafes and kiosks, leading to a proliferation of cafes on every street. This entrenched culture of beverage consumption will significantly contribute to strong market growth moving forward.

Reasons for buying this report:-

What do businesses use our reports for?

Industry and Market Insights, Opportunity Assessment, Product Demand Forecasting, Market Entry Strategy, Geographical Expansion, Capital Investment Decisions, Regulatory Framework & Implications, New Product Development, Competitive Intelligence

Report Coverage:

Global Brown Sugar Market is segmented and analyzed as below:

By Product Type

By Form

By Application

By Distribution Channel

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. EXECUTIVE SUMMARY

4. MARKET DYNAMICS

5. GLOBAL BROWN SUGAR MARKET BY PRODUCT TYPE

6. GLOBAL BROWN SUGAR MARKET BY FORM

7. GLOBAL BROWN SUGAR MARKET BY APPLICATION

8. GLOBAL BROWN SUGAR MARKET BY DISTRIBUTION CHANNEL

9. GLOBAL BROWN SUGAR MARKET BY GEOGRAPHY

10. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

11. COMPANY PROFILES

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