렌틸콩 단백질 시장 : 예측(2025-2030년)
Lentil Protein Market - Forecasts from 2025 to 2030
상품코드 : 1649427
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2025년 01월
페이지 정보 : 영문 140 Pages
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한글목차

렌틸콩 단백질 시장의 2025년 시장 규모는 1억 5,136만 3,000달러이고, 2030년에는 1억 9,039만 4,000달러로 성장할 것으로 예측되며, CAGR은 4.70%입니다.

건강 지향 식품 및 음료에 대한 소비자의 관심의 높아짐, 축산이 환경에 미치는 영향에 대한 의식의 높아짐, 동물 복지에 대한 우려, 식물성 단백질원에의 기호의 고조등이, 렌틸콩 단백질 시장의 세계적 확대에 기여하고 있습니다. 또한 고기와 생선을 대체하는 식물 기반 대체 식품의 출현은 질병, 화학 물질 및 고농도 오염 물질이없는 깨끗한 소비 식품에 대한 수요에 대한 대응이기도 합니다. 동물사료에 사용되는 화학물질과 관련된 잠재적인 건강 위험에 대한 정보의 보급이 진행되고 있는 것도 식물성 단백질 원료를 동물사료에 통합하는 것을 뒷받침하고 있습니다. 게다가 지속가능성과 건강을 촉진하는 가치관과의 연계를 강화하고 있는 밀레니얼 세대가 이 동향을 뒷받침하고 있습니다. 규모의 경제를 달성하기 위해 식품 가공 회사는 렌틸콩 단백질과 같은 식물성 단백질을 이용한 제품 혁신에 투자하고 있습니다. 이러한 전략적 이니셔티브는 제품 포트폴리오의 확대를 가능하게 할 뿐만 아니라 지역적 존재를 높여 향후 수년간 렌틸콩 단백질 시장의 성장을 더욱 촉진할 것입니다.

렌틸콩 단백질 시장의 지역별 전망 : 렌틸콩 단백질 시장은 지역별로 아메리카와 유럽, 중동, 아프리카로 구분됩니다.

또한 렌틸콩 단백질의 기능성과 범용성 향상을 목표로 하는 연구개발에 대한 많은 투자가 아시아태평양에 이익을 가져왔습니다. 식물 기반 식생활과 지속 가능한 농업 관행을 촉진하는 정부의 이니셔티브는 시장 성장에 더욱 기여하고 있습니다. 현지의 기호에 맞춘 렌틸콩 단백질 기반 제품을 도입하는 다국적 식품 기업의 존재감이 높아지고 있는 것도 시장 확대를 뒷받침하는 중요한 요인이 되고 있습니다. 렌틸콩 단백질을 도입한 편리한 조리된 식품에 대한 수요가 높아짐에 따라, 아시아태평양은 향후 수년간 세계의 렌틸콩 단백질 시장의 주요 지역이 될 것으로 예상됩니다.

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어떤 용도로 사용됩니까?

업계 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진출 전략, 지리적 확대, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크과 영향, 신제품 개척, 경쟁의 영향

조사 범위

렌틸콩 단백질 시장은 다음과 같은 부문으로 나뉩니다.

형태별

유형별

용도별

지역별

목차

제1장 서론

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

제5장 렌틸콩 단백질 시장 : 형태별

제6장 렌틸콩 단백질 시장 : 유형별

제7장 렌틸콩 단백질 시장 : 용도별

제8장 렌틸콩 단백질 시장 : 지역별

제9장 경쟁 환경과 분석

제10장 기업 프로파일

KTH
영문 목차

영문목차

The lentil protein market is valued at US$151.363 million in 2025, which is expected to grow to US$190.394 million in 2030, with a CAGR of 4.70%.

The growing consumer interest in health-oriented food and beverage choices, increased awareness of the environmental impact of livestock farming, concerns regarding animal welfare, and a rising preference for plant-based protein sources are all contributing to the expansion of the lentil protein market globally. Additionally, the emergence of plant-based alternatives to meat and fish is a response to the demand for clean consumption-food products that are free from diseases, chemicals, and high levels of pollutants. The increasing dissemination of information about potential health risks associated with chemicals used in animal feed also encourages the incorporation of plant-based protein ingredients into animal feed. Furthermore, millennials, who are increasingly aligned with values that promote sustainability and health, are driving this trend.To achieve economies of scale, food processing companies are investing in product innovations that utilize plant-based proteins like lentil protein. These strategic initiatives not only allow for an expanded product portfolio but also enhance regional presence, further propelling the growth of the lentil protein market in the coming years.

Geographic Outlook of the Lentil Protein Market:The lentil protein market is segmented by geography into the Americas and Europe, the Middle East, and Africa (EMEA).

Moreover, substantial investments in research and development aimed at enhancing the functionality and versatility of lentil protein are benefiting the APAC region. Government initiatives promoting plant-based diets and sustainable agricultural practices further contribute to market growth. The increasing presence of multinational food companies introducing lentil protein-based products tailored to local tastes is another crucial factor driving this market expansion. As demand for convenient ready-to-eat meals that incorporate lentil protein rises, Asia Pacific is poised to become a leading region in the global lentil protein market in the coming years.

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Industry and Market Insights, Opportunity Assessment, Product Demand Forecasting, Market Entry Strategy, Geographical Expansion, Capital Investment Decisions, Regulatory Framework & Implications, New Product Development, Competitive Intelligence

Report Coverage:

The Lentil Protein Market has been segmented as following:

By Form

By Type

By Application

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. EXECUTIVE SUMMARY

4. MARKET DYNAMICS

5. LENTIL PROTEIN MARKET BY FORM

6. LENTIL PROTEIN MARKET BY TYPE

7. LENTIL PROTEIN MARKET BY APPLICATION

8. LENTIL PROTEIN MARKET BY GEOGRAPHY

9. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

10. COMPANY PROFILES

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