세계의 바이오포티피케이션(Biofortification) 시장 규모 : 작물별, 대상 영양소별, 지역별 범위 및 예측
Global Biofortification Market Size By Crop (Rice, Corn, Cassava, Wheat), By Target Nutrient (Vitamins, Iron, Zinc, Amino Acids), By Geographic Scope And Forecast
상품코드 : 1845967
리서치사 : Verified Market Research
발행일 : 2025년 09월
페이지 정보 : 영문 202 Pages
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한글목차

바이오포티피케이션 시장 규모와 예측

바이오포티피케이션 시장 규모는 2024년에 1억 981만 달러로 평가되었으며, 2024년부터 2031년까지 CAGR 8.9%로 성장하여 2031년에는 2억 1,721만 달러에 달할 것으로 예측됩니다.

시장 성장을 촉진하는 주요 요인으로는 다양한 신흥국에서 바이오 강화가 광범위하게 시행되고 있다는 점을 들 수 있습니다. 바이오 강화는 주식의 가용성과 저렴한 비용으로 영양 결핍을 극복할 수 있는 비용 효율적인 방법이기 때문입니다. 바이오포티피케이션으로 인한 사망률과 이환율에 대한 통계가 개선되면서 다양한 신흥국들의 관심이 집중되고 있으며, 이 분야의 수요가 급증하고 있습니다. 바이오포티피케이션 세계 시장 보고서는 시장의 전반적인 평가를 제공합니다. 주요 부문, 동향, 시장 촉진요인, 억제요인, 경쟁 상황, 시장에서 중요한 역할을 하는 요인 등을 종합적으로 분석합니다.

세계 바이오포티피케이션 시장의 정의

미량영양소의 결핍은 신체에 돌이킬 수 없는 손상을 일으킬 수 있습니다. 바이오포티피케이션은 식용 식물의 영양 품질을 개선하기 위해 식물의 정상적인 성장 과정에서 식용 식물의 영양 품질을 개선하려는 식물 육종 기술입니다. 바이오포팅은 인체 내 미량영양소의 이용 가능성을 높이기 위한 새로운 접근 방식입니다. 바이오포티피케이션은 기존의 선택적 육종과 유전공학을 통해 실현할 수 있습니다. 바이오포티파이션이 기존 영양강화법과 다른 점은 가공 후 식단에 영양소를 첨가하는 것이 아니라, 식물성 식품이 아직 성장하는 동안 영양가를 높이는 데 중점을 둔다는 점입니다.

바이오 강화는 인간의 영양 상태를 개선하고, 영양실조와 싸우고, 전 세계 사망률과 이환율을 낮추기 위해 도입되었습니다. 또한 특정 비타민과 미량영양소 결핍으로 인한 일부 장애와 질병을 치료하는 것을 목적으로 합니다. 다양한 식물이 아연, 철분, 비타민 등 특정 영양소를 강화하는 능력에 대해 테스트되었습니다. 그 결과, 바이오 포트화는 중저소득 국가의 미량영양소 결핍을 치료할 수 있는 새로운 기술로 주목받고 있습니다. 바이오포티피케이션은 사람들의 건강 전반을 개선하는 데 도움이 됩니다. 이러한 식물은 질병, 해충, 가뭄 및 기타 환경적 요인에 대한 내성이 강하고, 더 높은 수확량을 생산합니다.

철분 보충제를 대체할 수 있는 식품 기반의 지속가능한 저용량 보충제를 제공하고, 사회적 약자와 농부들에게도 도달할 수 있습니다. 시장은 작물에 따라 곡물, 콩류, 채소, 과일로 나뉩니다. 철, 아연, 미네랄, 아미노산 등 대상 영양소가 시장을 세분화하고 있습니다. 또한, 농업과 생명공학의 기술적 진보로 인해 유전자 재조합 공정이 개선되어 보장된 결과를 가진 바이오 강화 작물의 신속한 생산을 지원하기 때문에 시장이 확대되고 있습니다. 바이오 강화 세계 시장의 성장을 저해하는 주요 요인은 강화 작물의 이점을 더 잘 이해해야 할 필요성과 유전자 변형 작물의 개발 및 상업화에 대한 엄격한 규제입니다.

바이오포티피케이션 세계 시장 개요

영양가 높은 식품에 대한 수요가 증가함에 따라 영양 강화 및 바이오 강화 트렌드가 확대되고 있습니다. 바이오 강화 세계 시장은 건강식품, 건강 문제, 영양실조 및 영양 부족에 대한 수요 증가가 원동력이 되고 있습니다. 세계 바이오포티피케이션 시장은 소비자의 건강 인식 증가, 기술적 개선에 따른 이익, 농업 성장에 대한 투자 증가로 인해 가속화될 것으로 예상됩니다. 영양실조 비율이 상승하고, 영양실조로 고통받는 아동의 수가 증가함에 따라 바이오 강화의 필요성은 더욱 커질 것으로 예상됩니다. 수요 증가로 인해 세계 바이오포티피케이션 시장은 향후 몇 년 동안 성장할 것으로 예상됩니다.

영양가 높은 식품에 대한 수요 증가와 농학에 대한 투자 증가가 바이오 강화 산업을 주도하고 있습니다. 또한, 민간 농업 연구 기관, 정부 기관, 농업 회사들은 영양이 부족한 사람들에게 강화 식품을 제공하는 공중 보건 프로그램에 참여하여 전체 바이오 강화 식품에 대한 수요를 증가시키고 있습니다. 또한, 농업 부문의 대폭적인 개선과 콩, 밀, 고구마, 쌀, 옥수수, 콩과 같은 작물에서 바이오포테이션의 적용 증가는 세계 바이오포테이션 시장의 중요한 촉진요인으로 작용하고 있습니다. 또한, 토마토, 바나나, 사탕수수, 보리 등의 작물은 영양가가 높아지면서 바이오포티피케이션 시장의 성장에 박차를 가하고 있습니다.

바이오포티피케이션은 또한 저렴하고, 바이오포티피케이션 식품의 재배 비용도 낮습니다. 또한 주식의 대영양소 비율을 개선하고 인구의 미량영양소 결핍을 감소시켜 시장 성장에 큰 영향을 미칩니다. 그러나 바이오 강화 작물의 장점에 대한 이해가 부족하다는 점이 바이오포티피케이션 시장 확대를 억제할 것으로 예상됩니다. 한편, 유전자 변형 작물에서 유래한 작물에는 많은 제한이 부과되고 있어, 바이오 포트화 시장의 성장을 저해할 가능성이 있습니다. 또한, 바이오포티피케이션에 대한 접근이 용이한 환경과 신흥국에서의 큰 시장 잠재력이 바이오포티피케이션 산업을 확대할 것으로 보입니다.

목차

제1장 세계의 바이오포티피케이션 시장 소개

제2장 주요 요약

제3장 VERIFIED MARKET RESEARCH 조사 방법

제4장 세계의 바이오포티피케이션 시장 전망

제5장 세계의 바이오포티피케이션 시장, 작물별

제6장 바이오포티피케이션 세계 시장, 대상 영양소별

제7장 바이오 강화 세계 시장, 지역별

제8장 세계의 바이오포티피케이션 시장 경쟁 구도

제9장 기업 개요

제10장 주요 발전

제11장 부록

KSM
영문 목차

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Biofortification Market Size And Forecast

Biofortification Market size was valued at USD 109.81 Million in 2024 and is projected to reach USD 217.21 Million by 2031, growing at a CAGR of 8.9% from 2024 to 2031.

Major factors driving the market growth include the widely implemented biofortification in various developing countries, as it is a cost-effective way to overcome malnutrition due to the availability and low cost of staple foods. Better statistics on mortality and morbidity due to biofortification have attracted interest from various emerging countries, leading to a surge in demand in these areas. The Global Biofortification Market report provides a holistic evaluation of the market. The report offers a comprehensive analysis of key segments, trends, drivers, restraints, competitive landscape, and factors that are playing a substantial role in the market.

Global Biofortification Market Definition

Micronutrient deficiencies can cause irreversible damage to the body. Biofortification is a plant breeding technique that seeks to improve the nutritional quality of edible plants during normal plant growth. Biofortification is a novel approach to enhancing the availability of micronutrients in humans. Either traditional selective breeding or genetic engineering can achieve this. Biofortification differs from conventional fortification in that it focuses on increasing nutritional value while plant foods are still growing rather than adding nutrients to the diet after it has been processed.

Biofortification was introduced to improve human nutrition, thus combating malnutrition and reducing mortality and morbidity worldwide. It is also intended to treat several disorders or diseases caused by deficiencies of specific vitamins or micronutrients. Various plants have been tested for their ability to fortify certain nutrients such as zinc, iron, and vitamins. As a result, biofortification is seen as a new technology to treat micronutrient deficiencies in low- and middle-income countries. Biofortification helps improve people's overall health. Such plants are more resistant to diseases, pests, drought, and other environmental factors and produce higher yields.

It offers a food-based, sustained, low-dose alternative to iron supplementation, reaching the most vulnerable members of society and farmers. The market is divided into cereals, legumes, vegetables, and fruits, according to the crop. Targeted nutrients such as iron, zinc, minerals, and amino acids segment the market. Moreover, technological advances in agriculture and biotechnology are expanding the market as improved transgenic processes support the rapid production of bio-enhanced crops with guaranteed results. The major factors hindering the growth of the Global Biofortification Market are the need to understand better the benefits of fortified crops and strict regulations regarding developing and commercializing genetically modified crops.

Global Biofortification Market Overview

As the demand for nutritious foods increases, the trend towards fortification and bio-enrichment is expanding. The global bio-enhanced market is driven by increasing demand for healthy foods, health problems, and malnutrition and undernutrition. The global bio-enhanced market is expected to accelerate due to the growing health consciousness of consumers-the benefits from technological improvements and increased investment in agricultural growth. The need for biofortification is expected to grow in response to rising rates of undernourishment and the number of children suffering from malnutrition. Due to increasing demand, the global bio-enhanced market is projected to grow in the coming years.

Increasing demand for nutritious foods and increased investment in agronomics are driving the biofortification industry. Additionally, private agricultural research institutes, government agencies, and agricultural companies are participating in public health programs to provide fortified foods to malnourished populations, boosting the overall demand for biofortification. In addition, significant improvements in the agricultural sector and increasing implementation of biofortification in crops such as beans, wheat, sweet potato, rice, maize, and pearl millet are significant drivers of the Global Biofortification Market. Additionally, crops such as tomatoes, bananas, sorghum, and barley are becoming more nutritious, fueling the growth of the Biofortification Market.

Biofortification is also cheap, and the cost of growing biofortified foods is low. It also improves the macronutrient ratio of staple foods and reduces micronutrient deficiencies in the population, significantly impacting market growth. However, the lack of understanding of the benefits of bio-enhanced crops is expected to restrain the expansion of the Biofortification Market. In contrast, many restrictions imposed on crops derived from genetically modified crops will control the growth of the Biofortification Market. There is a possibility. Moreover, the accessible environment for biofortification and the great market potential in emerging countries will expand the biofortification industry.

Global Biofortification Market Segmentation Analysis

The Global Biofortification Market is segmented on the basis of Crop, Target Nutrient, And Geography.

Biofortification Market, By Crop

Rice

Corn

Cassava

Wheat

Beans

Others

Based on Crop, the market is segmented into Rice, Corn, Cassava, Wheat, Beans, and Others. The sweet potato segment holds a large share of the market because the advances in technology to increase nutritional content are driving a surge in demand for bio-fortified foods such as sweet potato and cassava, especially sweet potato orange pulp (OFSP). Due to their high carbohydrate content, sweet potatoes have been an essential energy source in the human diet for generations. However, vitamin A content, derived from carotenes, was only discovered in the last century. Sweet potato production in Africa focuses on increasing yields, enhancing flavor, and maximizing dry matter content, with biofortification increasing carotene concentrations.

Biofortification Market, By Target Nutrient

Vitamins

Iron

Zinc

Amino Acids

Based on Target Nutrient, the market is segmented into Vitamins, Iron, Zinc, and Amino Acids. The iron segment holds a large share in the market because of iron is a micronutrient that plants require in smaller amounts than primary or secondary micronutrients. It is a component of some enzymes and some pigments and supports the reduction of nitrates and sulfates in plants and energy production.

Biofortification Market By Geography

North America

Europe

Asia Pacific

Rest of the world

On the basis of Geography, the Global Biofortification Market is classified into North America, Europe, Asia Pacific, and the Rest of the world. Asia-Pacific region holds a large market share because of the strong growth potential in agriculture and improves food's nutrient content. Countries like India and China are farming, increasing the use and potential for bio-enhancement. Also, Africa is expected to be the fastest growing market during the study period due to rising disposable income, increasing need for healthy food, and developing technology base, expanding the demand for bio-enrichment in this region. When it comes to cultivated plants, Africa has a diverse range. The introduction of many innovative technologies in agriculture results from the introduction and implementation of agricultural innovations across Africa.

Key Players

The "Global Biofortification Market" study report will provide valuable insight with an emphasis on the global market. The major players in the market are Syngenta, DowDuPont, Bayer, BASF, Monsanto, Charles River, LemnaTec, Intertek, and Agro BioSciences Inc.

Our market analysis also entails a section solely dedicated to such major players wherein our analysts provide an insight into the financial statements of all the major players, along with its product benchmarking and SWOT analysis.

Key Developments

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION OF GLOBAL BIOFORTIFICATION MARKET

2 EXECUTIVE SUMMARY

3 RESEARCH METHODOLOGY OF VERIFIED MARKET RESEARCH

4 GLOBAL BIOFORTIFICATION MARKET OUTLOOK

5 GLOBAL BIOFORTIFICATION MARKET, BY CROP

6 GLOBAL BIOFORTIFICATION MARKET, BY TARGET NUTRIENT

7 GLOBAL BIOFORTIFICATION MARKET, BY GEOGRAPHY

8 GLOBAL BIOFORTIFICATION MARKET COMPETITIVE LANDSCAPE

9 COMPANY PROFILES

10 KEY DEVELOPMENTS

11 Appendix

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