세계의 식품 카르보히드라아제 시장 규모 : 제품별, 용도별, 지역별, 범위 및 예측
Global Food Carbohydrase Market Size By Product (Amylase, Cellulase), By Application (Beverages, Processed foods), By Geographic Scope And Forecast
상품코드 : 1622573
리서치사 : Verified Market Research
발행일 : 2024년 07월
페이지 정보 : 영문 202 Pages
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한글목차

식품 카르보히드라아제 시장 규모 및 예측

식품 카르보히드라아제 시장 규모는 2024년 28억 3,000만 달러로 평가되며, 2024-2031년 예측 기간 동안 연평균 6.3% 성장하여 2031년까지 47억 달러에 달할 것으로 예상됩니다. 급성장하는 음료 및 식품 산업에서 식품 카르보히드라아제의 사용, 세계 제약 산업의 성장, 다양한 응용 분야에서 식품 카르보히드라아제에 대한 수요 증가는 향후 몇 년 동안 시장을 주도할 것으로 예상됩니다. 세계 식품 탄수화물 효소 시장 보고서는 시장의 전반적인 평가를 제공합니다. 주요 부문, 동향, 시장 촉진요인, 억제요인, 경쟁 상황, 시장에서 중요한 역할을 하는 요인 등을 포괄적으로 분석합니다.

세계 식품 카르보히드라아제 시장의 정의

식품 카르보히드라아제는 탄수화물을 당으로 분해하는 촉매 역할을 하는 효소입니다. 불용성이고 큰 식품 성분을 인간의 소화기관에 필수적인 수용성이고 작은 분자로 분해하는 데 매우 중요한 역할을 합니다. 소화관은 이러한 작은 용해성 분자를 쉽게 흡수할 수 있습니다. 식품 카르보히드라아제는 아밀라아제, 셀룰라아제, 락타아제, 펙티나아제 및 기타를 포함하는 제품에 따라 분류됩니다. 이들은 음료, 가공식품, 유제품, 베이커리 제품, 제과류, 기타 등 다양한 용도로 사용됩니다.

식품 카르보히드라아제 세계 시장 개요

음료 및 식품 산업에서 빠르게 성장하고 있는 식품 카르보히드라아제의 사용은 향후 몇 년 동안 시장을 주도할 것으로 예상됩니다. 또한, 베이커리 및 제과, 유제품, 가공식품 등의 분야에서 식품 카르보히드라아제에 대한 수요가 증가하면서 향후 몇 년 동안 시장을 견인할 것으로 예상됩니다. 또한, 효소 공학의 기술 발전과 세계 제약 산업의 성장은 향후 몇 년 동안 식품 카르보히드라아제 시장을 촉진할 것으로 예상됩니다. 시장 성장을 저해하는 특정 억제요인과 과제도 존재합니다. 생산 비용 상승과 높은 pH에서 낮은 작용 효율과 같은 요인이 시장 억제요인으로 작용할 가능성이 높습니다.

목차

제1장 세계의 식품 카르보히드라아제 시장 : 소개

제2장 주요 요약

제3장 VERIFIED MARKET RESEARCH 조사 방법

제4장 식품 카르보히드라아제 세계 시장 전망

제5장 식품 카르보히드라아제 세계 시장 : 제품별

제6장 식품 카르보히드라아제 세계 시장 : 용도별

제7장 식품 카르보히드라아제 세계 시장 : 지역별

제8장 세계의 식품 카르보히드라아제 시장 : 경쟁 구도

제9장 기업 개요

제10장 부록

ksm
영문 목차

영문목차

Food Carbohydrase Market Size And Forecast

Food Carbohydrase Market size was valued at USD 2.83 Billion in 2024 and is projected to reach USD 4.7 Billion by 2031, growing at a CAGR of 6.3% during the forecast period 2024-2031. Usage of food carbohydrate enzymes in a rapidly growing food & beverage industry, growth of the global pharmaceutical industry, and rising demand for food carbohydrase in various applications are expected to drive the market over the predicted years. The Global Food Carbohydrase Market report provides a holistic evaluation of the market. The report offers a comprehensive analysis of key segments, trends, drivers, restraints, competitive landscape, and factors that are playing a substantial role in the market.

Global Food Carbohydrase Market Definition

Food carbohydrate is an enzyme that catalyzes the breakdown of carbohydrates into sugar. They play a very important role in breaking insoluble & large food components into soluble & small molecules that are essential in the human digestive system. The digestive tract can easily absorb these small soluble molecules. Food carbohydrate is classified based on the product including Amylase, Cellulase, Lactase, Pectinase, and Others. They are used in various applications such as Beverages, Processed foods, Dairy products, Bakery products, Confectionery Products, and Others.

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Global Food Carbohydrase Market Overview

Usage of food carbohydrate enzymes in a rapidly growing food & beverage industry is expected to drive the market over the predicted years. Also, the rising demand for food carbohydrase in applications such as bakery & confectionery, dairy products, and processed food expects a boost to the market in the coming years. Additionally, technological advancements in enzyme engineering and the growth of the global pharmaceutical industry are predicted to fuel the Food Carbohydrase Market during the forecasted years. There are certain restraints and challenges faced which can hinder market growth. Factors such as higher production cost and inefficiency in terms of action at a high pH are likely to act as market restraints.

Global Food Carbohydrase Market: Segmentation Analysis

The Global Food Carbohydrase Market is segmented on the basis of Product, Application, And Geography.

Food Carbohydrase Market, By Product

Based on Product, The market is bifurcated into Amylase, Cellulase, Lactase, Pectinase, and Others. The Lactase segment is expected to hold the largest market share. The factors can be attributed to the growing population suffering from lactose intolerance all over the globe.

Food Carbohydrase Market, By Application

Based on Application, The market is bifurcated into Beverages, Processed foods, Dairy products, Bakery products, Confectionery products, and Others. The Bakery products segment is anticipated to have the highest CAGR in the forecasted period due to an upsurge in the consumption of Bakery products.

Food Carbohydrase Market, By Geography

Key Players

Key Developments

TABLE OF CONTENTS

1. Introduction of Global Food Carbohydrase Market

2. Executive Summary

3. Research Methodology of Verified Market Research

4. Global Food Carbohydrase Market Outlook

5. Global Food Carbohydrase Market, By Product

6. Global Food Carbohydrase Market, By Application

7. Global Food Carbohydrase Market, By Geography

8. Global Food Carbohydrase Market Competitive Landscape

9. Company Profiles

10. Appendix

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 kr-info@giikorea.co.kr
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