세계의 유기농 효모 시장 성장, 규모, 동향 분석 : 유형별, 용도별, 종별 - 지역 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)
Global Organic Yeast Market Growth, Size, Trends Analysis - By Type, By Application, By Species - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034
상품코드:1819842
리서치사:SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일:2025년 08월
페이지 정보:영문 247 Pages
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세계 유기농 효모 시장 규모는 2034년까지 10.93%의 CAGR로 성장하여 15억 3,056만 달러에 달할 것으로 예상됩니다.
유기농 효모는 유기농 기준에 따라 생산 및 가공됩니다. 이 효모는 설탕과 전분을 이산화탄소 기포와 알코올로 전환하기 때문에 빵, 맥주, 와인 제조에 적합합니다. 유기농 효모는 일정 시간 내에 식품의 발효를 도와 풍미와 제품 품질 향상에 기여하는 특성을 가지고 있습니다.
제약요인 : 유기농 인증에 따른 추가 비용과 지속가능한 농법, 수율의 제약 가능성, 가격에 민감한 소비자를 기피하는 요인으로 작용할 수 있습니다. 유기농 효모 생산자에게는 수익성과 경쟁력 있는 가격 사이의 균형을 맞추는 것이 더 많은 소비자를 끌어들이는 데 중요합니다. 또한, 경제 상황의 변동은 구매 습관에 영향을 미칠 수 있으며, 가격에 민감한 시장 환경에서 안정적인 수요를 유지하는 것은 생산자에게 큰 도전이 될 수 있습니다.
세계의 유기농 효모 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회 분석, 시장 규모 추정과 예측, 각종 부문별·지역별·주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업 개요 등의 정보를 정리하여 전해드립니다.
목차
제1장 소개
제2장 조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 시장 역학
성장 촉진요인, 제약요인, 기회요인, 과제 분석
제5장 시장 변수와 전망
SWOT 분석
PESTEL 분석
Porter's Five Forces 분석
히트맵 분석
제6장 경쟁 구도
제조 거점 분포·판매 지역·제품 유형
M&A·제휴·제품 발매·협력
제7장 세계의 유기농 효모 시장 : 유형별
효모 추출물
효모 유래물
불활성 건조 효모
영양 효모
기타
제8장 세계의 유기농 효모 시장 : 용도별
영양
식품
음료
사료
기타
제9장 세계의 유기농 효모 시장 : 종별
사카로마이세스
칸디다
클루이베로마이세스
기타
제10장 세계의 유기농 효모 시장
세계의 시장 규모·시장 점유율
제11장 세계의 유기농 효모 시장 : 지역별
아시아태평양
호주
중국
인도
일본
한국
기타
유럽
프랑스
독일
이탈리아
스페인
영국
기타
중동 및 아프리카
사우디아라비아
아랍에미리트
카타르
남아프리카공화국
이집트
모로코
나이지리아
기타
북미
캐나다
멕시코
미국
라틴아메리카
아르헨티나
브라질
기타
제12장 기업 개요
Angel Yeast Co., Ltd
Associated British Foods plc(ABF)
Bio Realizations Inc
Bio Springer
DSM Nutritional Products
Kemin Industries
Kerry Group
Koninklijke DSM N.V(Royal DSM)
Lallemand Inc
Leiber GmbH
기타
제13장 결론
제14장 약어 리스트
제15장 참고 링크
KSM
영문 목차
영문목차
Organic Yeast Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Organic Yeast Market Size- By Type, By Application, By Species - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Organic Yeast Market is predicted to reach 1530.56 million by 2034 with a CAGR of 10.93%.
Organic yeast is produced and processed in accordance with organic farming standards. This yeast converts sugar and starch into carbon dioxide bubbles and alcohol, making it suitable for baking bread, beer, and wine. Organic yeast has properties that aid in the fermentation of food within a set timeframe, improving both flavour and product quality.
Restraints: The additional cost linked to organic certification, sustainable agricultural methods, and the possible limitations in yield can dissuade consumers who are sensitive to price. It is vital for organic yeast producers to find a balance between profitability and competitive pricing to attract a wider range of consumers. Moreover, economic variations may influence purchasing habits, posing challenges for producers to maintain consistent demand in a cost-sensitive environment.
Scope of the report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Type, By Application, By Species
Regions covered North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa
Companies Covered
Angel Yeast Co., Ltd, Associated British Foods plc (ABF), Bio Realizations Inc, Bio Springer, DSM Nutritional Products, Kemin Industries, Kerry Group, Koninklijke DSM N.V (Royal DSM), Lallemand Inc, Leiber GmbH.
Global Organic Yeast Market Segmentation:
By Type: Based on the Type, Global Organic Yeast Market is segmented as; Yeast Extract, Yeast Derivatives, Inactive Dry Yeast, Nutritional Yeast, Others.
By Application: Based on the Application, Global Organic Yeast Market is segmented as; Nutrition, Food, Beverages, Feed, Others.
By Species: Based on the Species, Global Organic Yeast Market is segmented as; Saccharomyces, Candida, Kluyveromyces, Others.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.
Table of Contents
1. Introduction
1.1. Scope of the report
1.2. Market segment analysis
2. Research Methodology
2.1. Research data source
2.1.1. Secondary Data
2.1.2. Primary Data
2.1.3. SPERs internal database
2.1.4. Premium insight from KOLs
2.2. Market size estimation
2.2.1. Top-down and Bottom-up approach
2.3. Data triangulation
3. Executive Summary
4. Market Dynamics
4.1. Driver, Restraint, Opportunity and Challenges analysis
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunities
4.1.4. Challenges
5. Market variable and outlook
5.1. SWOT Analysis
5.1.1. Strengths
5.1.2. Weaknesses
5.1.3. Opportunities
5.1.4. Threats
5.2. PESTEL Analysis
5.2.1. Political Landscape
5.2.2. Economic Landscape
5.2.3. Social Landscape
5.2.4. Technological Landscape
5.2.5. Environmental Landscape
5.2.6. Legal Landscape
5.3. PORTERs Five Forces
5.3.1. Bargaining power of suppliers
5.3.2. Bargaining power of buyers
5.3.3. Threat of Substitute
5.3.4. Threat of new entrant
5.3.5. Competitive rivalry
5.4. Heat Map Analysis
6. Competitive Landscape
6.1. Global Organic Yeast Market Manufacturing Base Distribution, Sales Area, Product Type
6.2. Mergers & Acquisitions, Partnerships, Product Launch, and Collaboration in Global Organic Yeast Market
7. Global Organic Yeast Market, By Type (USD Million) 2021-2034
7.1. Yeast extract
7.2. Yeast derivatives
7.3. Inactive dry Yeast
7.4. Nutritional yeast
7.5. Others
8. Global Organic Yeast Market, By Application (USD Million) 2021-2034
8.1. Nutrition
8.2. Food
8.3. Beverages
8.4. Feed
8.5. Others
9. Global Organic Yeast Market, By Species (USD Million) 2021-2034
9.1. Saccharomyces
9.2. Candida
9.3. Kluyveromyces
9.4. Others
10. Global Organic Yeast Market, (USD Million) 2021-2034
10.1. Global Organic Yeast Market Size and Market Share
11. Global Organic Yeast Market, By Region, (USD Million) 2021-2034