세계의 브로멜라인 시장 성장, 규모, 동향 분석 : 형태별, 용도별 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)
Bromelain Market Size- By Form, By Application- Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034
상품코드:1778495
리서치사:SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일:2025년 06월
페이지 정보:영문 240 Pages
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한글목차
'세계의 브로멜라인 시장 성장, 규모, 동향 분석 : 형태별, 용도별 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)'에 따르면, 세계 브로멜라인 시장 규모는 2034년까지 5,624만 달러에 달할 것으로 예상되며, 6.94%의 CAGR을 기록할 것으로 예측됩니다.
브로멜라인은 파인애플의 줄기와 열매에 함유된 천연 유래 효소입니다. 단백질 분해를 도와 고기를 부드럽게 하고, 소화를 돕고, 염증을 억제하는 데 효과적입니다. 브로멜라인은 약효와 기능성이 있어 건강보조식품, 의약품, 화장품, 식품 및 음료 산업에서 널리 사용되고 있습니다.
억제요인 : 이용이 확대되고 있음에도 불구하고, 브로멜라인 시장은 몇 가지 도전에 직면해 있습니다. 브로멜라인은 파인애플에서 채취하는데, 파인애플은 계절과 환경적 요인에 따라 공급과 가격 결정이 불안정합니다. 또한, 브로멜라인의 추출 및 정제 공정은 시간과 비용이 많이 들기 때문에 중소기업의 생산 확장성이 제한됩니다.
조사 범위
보고서 지표 상세
시장 규모 : 2021-2034년
기준 연도 : 2024년
예측 기간 : 2025-2034년
대상 부문 : 형태별, 용도별
대상 지역 : 북미, 라틴아메리카, 아시아태평양, 유럽, 중동 및 아프리카
대상 기업 : Advanced Enzymes, Biozyme Laboratories, Creative Enzymes, Digestive Enzymes International, Enzybel International, Enzyme Development, Hong Mao Biochemicals, Integrative Therapeutics, Mountain Fresh, Nanning Doing-Higher Bio-Tech, Nanning Pangbo Biological Engineering
세계 브로멜라인 시장 세분화:
형태별 : 세계 브로멜라인 시장은 형태에 따라 분말, 액체 및 기타로 분류됩니다.
용도별 : 세계 브로멜라인 시장은 용도별로 식음료, 뉴트라슈티컬, 의약품, 화장품 및 퍼스널케어, 기타로 분류됩니다.
지역별 : 이 조사에는 북미, 라틴아메리카, 아시아태평양, 유럽, 중동 및 아프리카의 데이터도 포함되어 있습니다.
목차
제1장 소개
제2장 조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 시장 역학
성장 촉진요인, 억제요인, 기회 요인, 과제 분석
제5장 시장 변수와 전망
SWOT 분석
PESTEL 분석
Porter's Five Forces 분석
히트맵 분석
제6장 경쟁 구도
세계의 브로멜라인 시장 제조 거점 분포, 판매 지역, 제품 유형
세계의 브로멜라인 시장 인수합병, 제휴, 제품 발매, 협업
제7장 세계의 브로멜라인 시장, 형태별(100만 달러) 2021-2034년
분말
액체
기타
제8장 세계의 브로멜라인 시장, 용도별(100만 달러) 2021-2034년
식품 및 음료
뉴트라슈티컬
의약품
화장품·퍼스널케어
기타
제9장 세계의 브로멜라인 시장(100만 달러) 2021-2034년
세계의 브로멜라인 시장 규모와 시장 점유율
제10장 세계의 브로멜라인 시장, 지역별(100만 달러) 2021-2034년
아시아태평양
호주
중국
인도
일본
한국
기타
유럽
프랑스
독일
이탈리아
스페인
영국
기타
중동 및 아프리카
사우디아라비아
아랍에미리트
카타르
남아프리카공화국
이집트
모로코
나이지리아
기타
북미
캐나다
멕시코
미국
라틴아메리카
아르헨티나
브라질
기타
제11장 기업 개요
Advanced Enzymes
Biozyme Laboratories
Creative Enzymes
Digestive Enzymes International
Enzyme Development
Hong Mao Biochemicals
Integrative Therapeutics
Mountain Fresh
Nanning Doing-Higher Bio-Tech
기타
제12장 결론
제13장 약어 리스트
제14장 참고 링크
ksm
영문 목차
영문목차
Bromelain Market Introduction and Overview
According to SPER Market Research, 'Global Bromelain Market Size- By Form, By Application- Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' the Global Bromelain Market is estimated to reach USD 56.24 million by 2034 with a CAGR of 6.94%.
Bromelain is a naturally occurring enzyme found in pineapple stems and fruits. It aids in protein breakdown, making it effective for purposes such as meat tenderisation, digestive support, and inflammation reduction. Because of its medicinal and functional properties, bromelain is widely utilised in supplements, pharmaceuticals, cosmetic products, and the food and beverage industry.
Restraints: Despite its growing use, the bromelain market faces several challenges. The primary issue is that bromelain is sourced from pineapples, which are affected by seasonal and environmental factors, leading to unstable supply and pricing. The process of extracting and purifying bromelain is also time-consuming and expensive, limiting production scalability for smaller companies.
Scope of the report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Form, By Application
Regions covered North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa
By Form: Based on the Form, Global Bromelain Market is segmented as; Powder, Liquid, Others
By Application: Based on the Application, Global Bromelain Market is segmented as; Food & beverages, Nutraceuticals, Pharmaceuticals, Cosmetics & personal care, Others
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.
Table of Contents
1. Introduction
1.1. Scope of the report
1.2. Market segment analysis
2. Research Methodology
2.1. Research data source
2.1.1. Secondary Data
2.1.2. Primary Data
2.1.3. SPERs internal database
2.1.4. Premium insight from KOLs
2.2. Market size estimation
2.2.1. Top-down and Bottom-up approach
2.3. Data triangulation
3. Executive Summary
4. Market Dynamics
4.1. Driver, Restraint, Opportunity and Challenges analysis
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunities
4.1.4. Challenges
5. Market variable and outlook
5.1. SWOT Analysis
5.1.1. Strengths
5.1.2. Weaknesses
5.1.3. Opportunities
5.1.4. Threats
5.2. PESTEL Analysis
5.2.1. Political Landscape
5.2.2. Economic Landscape
5.2.3. Social Landscape
5.2.4. Technological Landscape
5.2.5. Environmental Landscape
5.2.6. Legal Landscape
5.3. PORTERs Five Forces
5.3.1. Bargaining power of suppliers
5.3.2. Bargaining power of buyers
5.3.3. Threat of Substitute
5.3.4. Threat of new entrant
5.3.5. Competitive rivalry
5.4. Heat Map Analysis
6. Competitive Landscape
6.1. Global Bromelain Market Manufacturing Base Distribution, Sales Area, Product Type
6.2. Mergers & Acquisitions, Partnerships, Product Launch, and Collaboration in Global Bromelain Market
7. Global Bromelain Market, By Form (USD Million) 2021-2034
7.1. Powder
7.2. Liquid
7.3. Others
8. Global Bromelain Market, By Application (USD Million) 2021-2034
8.1. Food & beverages
8.2. Nutraceuticals
8.3. Pharmaceuticals
8.4. Cosmetics & personal care
8.5. Others
9. Global Bromelain Market, (USD Million) 2021-2034
9.1. Global Bromelain Market Size and Market Share
10. Global Bromelain Market, By Region, (USD Million) 2021-2034