식물성 버터 시장 규모 : 원료, 성질, 향료, 유통 채널 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)
Plant-Based Butter Market Size- By Source, By Nature, By Flavor, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034
상품코드:1664211
리서치사:SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일:2025년 02월
페이지 정보:영문 252 Pages
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세계의 식물성 버터 시장 규모는 CAGR 11.01%로 추이하며, 2034년에는 25억 6,000만 규모로 성장할 것으로 예측됩니다.
식물성 버터는 식물성 오일, 견과류, 씨앗으로 만든 유제품을 함유하지 않은 대체품으로, 기존 버터의 질감과 풍미를 유사하게 만드는 것을 목표로 합니다. 비건, 유당 무함유, 알레르기 대응 제품에 대한 니즈 증가에 대응하고 있습니다. 코코넛 오일, 아몬드 버터, 아보카도, 캐슈넛 등이 일반적인 원료로, 크림 같은 질감과 풍부한 풍미에 기여합니다.
세계의 식물성 버터 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회의 분석, 시장 규모 추이·예측, 각종 구분·지역/주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업의 개요 등을 정리하여 전해드립니다.
목차
제1장 서론
제2장 조사 방법
제3장 개요
제4장 시장 역학
촉진요인, 제약, 기회, 과제 분석
제5장 시장 변수와 전망
SWOT 분석
PESTEL 분석
Porter's Five Forces 분석
히트맵 분석
제6장 경쟁 구도
제조 기반 분포·판매 에어리어·제품 유형
M&A·제휴·제품 발매·협력
제7장 세계의 식물성 버터 시장 : 원료별
아몬드
귀리
대두
코코넛
제8장 식물성 버터 세계 시장 : 성질별
유기농
기존
제9장 세계의 식물성 버터 시장 : 향료별
플레이버드 버터
논플레이버드 버터
제10장 세계의 식물성 버터 시장 : 유통 채널별
B2B
B2C
하이퍼마켓과 슈퍼마켓
전문점
온라인
제11장 세계의 식물성 버터 시장
세계의 식물성 버터 시장 규모와 시장 점유율
제12장 세계의 식물성 버터 시장 : 지역별
아시아태평양
호주
중국
인도
일본
한국
기타
유럽
프랑스
독일
이탈리아
스페인
영국
기타
중동 및 아프리카
사우디아라비아
UAE
카타르
남아프리카공화국
이집트
모로코
나이지리아
기타
북미
캐나다
멕시코
미국
라틴아메리카
아르헨티나
브라질
기타
제13장 기업 개요
Califia Farms, LLC
Conagra, Inc
Elmhurst Buttered Direct, LLC
Fora Foods
Kite Hill
Milkadamia
Miyokos Creamery
Naturli Foods A/S
Ripple Foods, PBC
Upfield
기타
제14장 결론
제15장 약어 리스트
제16장 참고 링크
KSA
영문 목차
영문목차
Plant-Based Butter Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Plant-Based Butter Market Size- By Source, By Nature, By Flavor, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Plant-Based Butter Market is predicted to reach 2.56 billion by 2034 with a CAGR of 11.01%.
Plant-based butter is a dairy-free replacement prepared from plant oils, nuts, or seeds that is intended to resemble the texture and flavor of traditional butter. It meets the growing need for vegan, lactose-free, and allergy-friendly products. Coconut oil, almond butter, avocado, and cashews are common ingredients that contribute to a creamy texture and rich flavor.
Restraints: One key difficulty is that plant-based options are more expensive than typical dairy butter, making them less accessible to price-sensitive consumers. Limited availability in specific locations, as well as lesser distribution networks, further limit market penetration, especially in developing countries. Furthermore, while plant-based butter meets an increasing need for dairy-free goods, some consumers continue to prefer the taste and texture of classic butter.
Scope of the Report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Source, By Nature, By Flavor, By Distribution Channel.
Regions covered
North America, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa and Europe.