식물성 버터 시장 규모 : 원료, 성질, 향료, 유통 채널 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)
Plant-Based Butter Market Size- By Source, By Nature, By Flavor, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034
상품코드 : 1664211
리서치사 : SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일 : 2025년 02월
페이지 정보 : 영문 252 Pages
 라이선스 & 가격 (부가세 별도)
US $ 4,250 ₩ 6,140,000
Unprintable PDF (Single User License) help
PDF 보고서를 1명만 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 불가능하며 인용 시에는 출처를 명시해 주시기 바랍니다
US $ 5,650 ₩ 8,163,000
PDF (Group License) help
PDF 보고서를 동일 사업장에서 5명까지 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄는 5회까지 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다. 인용 시에는 출처를 명시해 주시기 바랍니다.
US $ 7,450 ₩ 10,763,000
PDF (Company License) help
PDF 및 Excel 보고서를 동일 기업의 모든 분이 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다. 인용 시에는 출처를 명시해 주시기 바랍니다.


한글목차

세계의 식물성 버터 시장 규모는 CAGR 11.01%로 추이하며, 2034년에는 25억 6,000만 규모로 성장할 것으로 예측됩니다.

식물성 버터는 식물성 오일, 견과류, 씨앗으로 만든 유제품을 함유하지 않은 대체품으로, 기존 버터의 질감과 풍미를 유사하게 만드는 것을 목표로 합니다. 비건, 유당 무함유, 알레르기 대응 제품에 대한 니즈 증가에 대응하고 있습니다. 코코넛 오일, 아몬드 버터, 아보카도, 캐슈넛 등이 일반적인 원료로, 크림 같은 질감과 풍부한 풍미에 기여합니다.

세계의 식물성 버터 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회의 분석, 시장 규모 추이·예측, 각종 구분·지역/주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업의 개요 등을 정리하여 전해드립니다.

목차

제1장 서론

제2장 조사 방법

제3장 개요

제4장 시장 역학

제5장 시장 변수와 전망

제6장 경쟁 구도

제7장 세계의 식물성 버터 시장 : 원료별

제8장 식물성 버터 세계 시장 : 성질별

제9장 세계의 식물성 버터 시장 : 향료별

제10장 세계의 식물성 버터 시장 : 유통 채널별

제11장 세계의 식물성 버터 시장

제12장 세계의 식물성 버터 시장 : 지역별

제13장 기업 개요

제14장 결론

제15장 약어 리스트

제16장 참고 링크

KSA
영문 목차

영문목차

Plant-Based Butter Market Introduction and Overview

According to SPER market research, 'Global Plant-Based Butter Market Size- By Source, By Nature, By Flavor, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Plant-Based Butter Market is predicted to reach 2.56 billion by 2034 with a CAGR of 11.01%.

Plant-based butter is a dairy-free replacement prepared from plant oils, nuts, or seeds that is intended to resemble the texture and flavor of traditional butter. It meets the growing need for vegan, lactose-free, and allergy-friendly products. Coconut oil, almond butter, avocado, and cashews are common ingredients that contribute to a creamy texture and rich flavor.

Restraints: One key difficulty is that plant-based options are more expensive than typical dairy butter, making them less accessible to price-sensitive consumers. Limited availability in specific locations, as well as lesser distribution networks, further limit market penetration, especially in developing countries. Furthermore, while plant-based butter meets an increasing need for dairy-free goods, some consumers continue to prefer the taste and texture of classic butter.

Scope of the Report:

Report Metric Details

Market size available for years 2021-2034

Base year considered 2024

Forecast period 2025-2034

Segments covered By Source, By Nature, By Flavor, By Distribution Channel.

Regions covered

North America, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa and Europe.

Companies Covered

Califia Farms, LLC, Conagra, Inc, Elmhurst Buttered Direct, LLC, Fora Foods, Kite Hill, Milkadamia, Miyokos Creamery, Naturli' Foods A/S, Ripple Foods, PBC, Upfield.

Plant-Based Butter Market Segmentation:

By Source: Based on the Source, Global Plant-Based Butter Market is segmented as; Almond, Oat, Soy, Coconut.

By Nature: Based on the Nature, Global Plant-Based Butter Market is segmented as; Organic, Conventional.

By Flavor: Based on the Flavor, Global Plant-Based Butter Market is segmented as; Flavored Butter, Non-Flavored Butter.

By Distribution Channel: Based on the Distribution Channel, Global Plant-Based Butter Market is segmented as; B2B, B2C.

By Region: This research also includes data for North America, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa and Europe.

Table of Contents

1. Introduction

2. Research Methodology

3. Executive Summary

4. Market Dynamics

5. Market variable and outlook

6. Competitive Landscape

7. Global Plant-Based Butter Market, By Source (USD Million) 2021-2034

8. Global Plant-Based Butter Market, By Nature (USD Million) 2021-2034

9. Global Plant-Based Butter Market, By Flavor (USD Million) 2021-2034

10. Global Plant-Based Butter Market, By Distribution Channel (USD Million) 2021-2034

11. Global Plant-Based Butter Market, (USD Million) 2021-2034

12. Global Plant-Based Butter Market, By Region, (USD Million) 2021-2034

13. Company Profile

14. Conclusion

15. List of Abbreviations

16. Reference Links

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 kr-info@giikorea.co.kr
ⓒ Copyright Global Information, Inc. All rights reserved.
PC버전 보기