굴소스 시장 성장, 규모, 동향 분석 - 용도, 유통 채널별 예측, 지역적 전망, 경쟁 전략(-2033년)
Oyster Sauce Market Growth, Size, Trends Analysis- By Application, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2033
상품코드:1634614
리서치사:SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일:2024년 12월
페이지 정보:영문 247 Pages
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한글목차
세계 굴소스 시장 규모는 CAGR 4.95%로 성장하여 2033년에는 101억 4,000만 달러에 달할 것으로 예상됩니다.
굴소스는 아시아 요리, 특히 중국 요리에 널리 사용되는 풍미가 풍부한 조미료입니다. 굴소스는 굴을 조리하여 만든 여러 가지 소스를 말합니다. 굴 추출물, 간장, 설탕 및 기타 재료를 사용하여 감칠맛이 나는 진한 짠맛과 단맛을 제공합니다. 그 독특한 맛은 볶음, 마리네이드, 디핑 소스에 깊이와 복잡성을 더하여 전체 식사의 맛을 향상시킵니다. 굴소스의 맛은 중국 요리, 특히 볶음 요리에 인기가 있습니다. 굴소스를 사용하는 또 다른 레시피는 아시아식 드레싱입니다.
COVID-19 사태는 굴소스 시장에 긍정적인 면과 부정적인 면을 동시에 가져왔습니다. 처음에는 식당 폐쇄, 식사 옵션 감소, 공급망 혼란 등으로 인해 수요가 감소했습니다. 그러나 봉쇄 기간 동안 사람들이 집에서 요리를 하게 되면서 굴소스 및 기타 아시아 요리에 대한 수요가 증가했습니다. 가정 요리사들이 좋아하는 레스토랑 스타일의 요리를 재현하려고 노력한 결과, 소매점을 통한 굴소스의 판매량이 증가했습니다. 팬데믹은 또한 많은 소비자들이 새로운 맛과 아시아 요리에 도전하는 계기가 되어 시장을 더욱 활성화시켰습니다.
세계의 굴소스 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회 분석, 시장 규모 추정과 예측, 각종 부문별·지역별·주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업 개요 등의 정보를 정리하여 전해드립니다.
목차
제1장 소개
제2장 조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 시장 역학
성장 촉진요인, 억제요인, 기회, 과제 분석
COVID-19의 시장에 대한 영향
제5장 시장 변수와 전망
SWOT 분석
PESTEL 분석
Porter's Five Forces 분석
히트맵 분석
제6장 경쟁 구도
제조 거점 분포·판매 지역·제품 유형
M&A·제휴·제품 발매·협력
제7장 세계의 굴소스 시장 : 용도별
세계 시장 규모, 점유율, 예측
가정용
상업용
제8장 세계의 굴소스 시장 : 유통 채널별
세계 시장 규모, 점유율, 예측
슈퍼마켓/하이퍼마켓
편의점
온라인
제9장 세계의 굴소스 시장 예측
시장 규모·시장 점유율
제10장 세계의 굴소스 시장 : 지역별
시장 규모·시장 점유율 추정과 예측
아시아태평양
호주
중국
인도
일본
한국
기타
유럽
프랑스
독일
이탈리아
스페인
영국
기타
중동 및 아프리카
사우디아라비아
UEA
카타르
남아프리카공화국
이집트
모로코
나이지리아
기타
북미
캐나다
멕시코
미국
라틴아메리카
아르헨티나
브라질
기타
제11장 기업 개요
Lee Kum Kee
Foshan Haitan Flavoring & Food Co
Kikkoman Corp
NestlA(C) Maggi
Ajinomoto Co., Inc
Kakusan Foods Co. Ltd
Bachun Food
Yuen Chun Industries
Thai Preeda Group
Foodex Manufacturer Co. Ltd
기타
제12장 결론
제13장 약어 리스트
제14장 참고 링크
KSM
영문 목차
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Oyster Sauce Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Oyster Sauce Market Size- By Application, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2033' state that the Global Oyster Sauce Market is predicted to reach 10.14 billion by 2033 with a CAGR of 4.95%.
Oyster sauce is a flavorful seasoning widely used in Asian cooking, especially in Chinese dishes. Oyster sauce refers to a number of sauces made by cooking oysters. It is created using oyster extracts, soy sauce, sugar, and, on occasion, other ingredients to provide a rich, salty-sweet flavor with a hint of umami. Its distinct flavor profile adds depth and complexity to stir-fries, marinades, and dipping sauces, enhancing overall meal flavor. The flavor of oyster sauce has made it popular in Chinese cuisine, particularly stir-fries. Another recipe that calls for oyster sauce is Asian-style salad dressing.
The Covid-19 pandemic had both beneficial and negative consequences for the oyster sauce market. Initially, demand fell due to restaurant closures, fewer dining options, and disrupted supply chains. However, as people began cooking at home during lockdowns, demand for oyster sauce and other Asian items increased. Home cooks attempted to replicate their favorite restaurant-style dishes, resulting in increasing sales of oyster sauce through retail outlets. The pandemic also led many consumers to try new flavors and Asian cuisine, which boosted the market even further.
Scope of the report:
Report Metric Details
Market size available for years 2020-2033
Base year considered 2023
Forecast period 2024-2033
Segments covered By Application, By Distribution Channel
Regions covered
North America, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa and Europe
By Application: Based on the Application, Global Oyster Sauce Market is segmented as; Household, Commercial.
By Distribution Channel: Based on the Distribution Channel, Global Oyster Sauce Market is segmented as; Supermarkets/Hypermarkets, Convenience Stores, Online.
By Region: This research also includes data for North America, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa and Europe.
Table of Contents
1. Introduction
1.1. Scope of the report
1.2. Market segment analysis
2. Research Methodology
2.1. Research data source
2.1.1. Secondary Data
2.1.2. Primary Data
2.1.3. SPER's internal database
2.1.4. Premium insight from KOL's
2.2. Market size estimation
2.2.1. Top-down and Bottom-up approach
2.3. Data triangulation
3. Executive Summary
4. Market Dynamics
4.1. Driver, Restraint, Opportunity and Challenges analysis
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunities
4.1.4. Challenges
4.2. COVID-19 Impacts of the Global Oyster Sauce Market.
5. Market variable and outlook
5.1. SWOT Analysis
5.1.1. Strengths
5.1.2. Weaknesses
5.1.3. Opportunities
5.1.4. Threats
5.2. PESTEL Analysis
5.2.1. Political Landscape
5.2.2. Economic Landscape
5.2.3. Social Landscape
5.2.4. Technological Landscape
5.2.5. Environmental Landscape
5.2.6. Legal Landscape
5.3. PORTER's Five Forces
5.3.1. Bargaining power of suppliers
5.3.2. Bargaining power of buyers
5.3.3. Threat of Substitute
5.3.4. Threat of new entrant
5.3.5. Competitive rivalry
5.4. Heat Map Analysis
6. Competitive Landscape
6.1. Global Oyster Sauce Market Manufacturing Base Distribution, Sales Area, Product Type
6.2. Mergers & Acquisitions, Partnerships, Product Launch, and Collaboration in Global Oyster Sauce Market
7. Global Oyster Sauce Market, By Application (USD Million) 2020-2033
7.1. Global Oyster Sauce Market Size, Share and Forecast, By Application, 2020-2026
7.2. Global Oyster Sauce Market Size, Share and Forecast, By Application, 2027-2033
7.3. Household
7.4. Commercial
8. Global Oyster Sauce Market, By Distribution Channel (USD Million) 2020-2033
8.1. Global Oyster Sauce Market Size, Share and Forecast, By Distribution Channel, 2020-2026
8.2. Global Oyster Sauce Market Size, Share and Forecast, By Distribution Channel, 2027-2033
8.3. Supermarkets/Hypermarkets
8.4. Convenience Stores
8.5. Online
9. Global Oyster Sauce Market Forecast, 2020-2033 (USD Million)
9.1. Global Oyster Sauce Market Size and Market Share
10. Global Oyster Sauce Market, By Region, 2020-2033 (USD Million)
10.1. Global Oyster Sauce Market Size and Market Share By Region (2020-2026)
10.2. Global Oyster Sauce Market Size and Market Share By Region (2027-2033)