세계의 발효 성분 시장 규모, 점유율, 동향, 업계 분석 : 제품 종류별, 형상별, 프로세스별, 용도별, 지역별 - 시장 예측(2025-2034년)
Fermented Ingredients Market Size, Share, Trends, Industry Analysis Report: By Product Type, Form, Process, Application, and Region - Market Forecast, 2025-2034
상품코드 : 1671145
리서치사 : Polaris Market Research
발행일 : 2025년 02월
페이지 정보 : 영문 125 Pages
 라이선스 & 가격 (부가세 별도)
US $ 4,250 ₩ 6,146,000
PDF (Single User License) help
PDF 보고서를 1명만 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.
US $ 5,250 ₩ 7,593,000
PDF (Multi User License) help
PDF 보고서를 동일 기업 20명까지 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.
US $ 6,250 ₩ 9,039,000
PDF (Enterprise License) help
PDF 보고서를 동일 기업의 모든 분이 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.


한글목차

Polaris Market Research의 최신 조사에 따르면, 세계 발효 성분 시장 규모는 2034년까지 1,073억 달러에 달할 것으로 예상됩니다. 이 보고서는 현재 시장 역학에 대한 자세한 인사이트와 향후 시장 성장에 대한 분석을 제공합니다.

발효 성분은 효모나 박테리아에 의해 분해된 식재료를 말합니다. 이러한 원료는 식품에 자연적으로 함유되어 있을 수도 있고, 가공 과정에서 첨가될 수도 있습니다. 치즈, 템페, 맥주, 와인, 요구르트 등이 발효 성분의 대표적인 예입니다.

발효 성분 시장은 기술 혁신, 특히 바이오리액터 설계 및 자동화를 통해 달성되고 있는 발효 공정의 발전으로 인해 성장할 것으로 예상됩니다. 제품의 품질은 정밀한 모니터링과 규제를 통해 개선되고 있으며, 이는 새로운 시장 진입자들의 진입을 촉진하고 있습니다. 자동화를 통해 숙련된 노동자에 대한 의존도를 줄이고 운영 비용을 크게 낮추며 생산 효율성을 높이고 있습니다. 높은 수준을 유지하면서 용량을 확대함으로써 발효 공정이 더욱 친숙해져 시장 확대에 더욱 박차를 가하고 있습니다.

발효 성분 시장은 장내 환경 개선, 면역력 향상 등 발효 제품의 건강상의 이점에 대한 소비자의 인식이 높아지면서 크게 성장하고 있습니다. 이러한 인식은 프로바이오틱스와 프리바이오틱스를 포함한 기능성 식품에 대한 수요를 촉진하고 있습니다. 이에 따라 제조업체들은 발효 성분의 영양학적 이점을 강조하는 혁신적인 제품을 개발하고 있으며, 이는 시장 성장의 원동력이 되고 있습니다.

식품 제조에 대한 투자 증가는 발효 성분 시장 개척을 촉진하고 있습니다. 예를 들어, 인도에서는 2000년 4월부터 2022년 3월까지 식품 가공 부문에 총 110억 8,000만 달러의 직접 투자가 이루어졌습니다. 이러한 투자를 통해 기업들은 고도의 발효 기술을 개발하여 건강을 중시하는 소비자의 수요에 부응하는 다양하고 고품질의 제품을 생산하고 있습니다.

발효 성분 시장 : 분석 개요

형태별로는 액체 분야가 세계 시장에서 상당한 CAGR 성장을 이룰 것으로 예상됩니다. 이러한 성장은 프로바이오틱스 음료 및 기능성 음료와 같은 액체 발효 제품에 대한 소비자 수요 증가에 기인합니다.

용도별로는 건강 지향적 제품에 대한 소비자 수요 증가에 따른 음료 및 식품 산업의 성장으로 음료 및 식품 부문이 예측 기간 동안 시장을 주도할 것으로 예상됩니다.

2024년에는 가처분 소득의 증가와 개인 건강 관리 제품에 대한 소비 지출 증가로 인해 북미가 세계 시장을 장악할 것으로 예상됩니다.

독일 발효 성분 시장은 이 지역의 제약 산업 확대로 인해 큰 폭의 성장이 예상됩니다.

세계의 주요 시장 기업은 Ajinomoto Corporation Inc, Allied Bakeries, Angel Yeast Co., Ltd., Associated British Food (ABF), Bakels, BASF SE, Cargill Incorporated, CHR. Hansen A/S, CSK Food Enrichment, Dawn Food Products 등이 있습니다.

목차

제1장 소개

제2장 주요 요약

제3장 분석 방법

제4장 발효 성분 시장 인사이트

제5장 세계의 발효 성분 시장 : 제품 종류별

제6장 세계의 발효 성분 시장 : 형상별

제7장 세계의 발효 성분 시장 : 프로세스별

제8장 세계의 발효 성분 시장 : 용도별

제9장 세계의 발효 성분 시장 : 지역별

제10장 경쟁 구도

제11장 기업 개요

ksm
영문 목차

영문목차

The global fermented ingredients market size is expected to reach USD 107.30 billion by 2034, according to a new study by Polaris Market Research. The report "Fermented Ingredients Market Size, Share, Trends, Industry Analysis Report: By Product Type, Form (Liquid and Dry), Process, Application, and Region (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and Middle East & Africa) - Market Forecast, 2025-2034" gives a detailed insight into current market dynamics and provides analysis on future market growth.

Fermented ingredients are ingredients that have been broken down by yeast or bacteria. These ingredients can be naturally presented in the food or added during processing. Cheese, tempeh, beer, wine, and yogurt are some common examples of fermented ingredients.

The fermented ingredients market is expected to grow due to advancements in fermentation processes that are being achieved through technological innovation, particularly in the design of bioreactors and automation. Product quality is being improved through precise monitoring and regulation, which encourages the entry of new market participants. Reliance on skilled labor is being reduced by automation, significantly lowering operational costs and enhancing production efficiency. As capabilities are scaled up while maintaining high standards, the fermentation process is becoming more accessible, further fueling the market expansion.

The fermented ingredients market is experiencing significant growth due to increasing consumer awareness of the health benefits of fermented products, such as improved gut health and immunity. This awareness drives demand for functional foods containing probiotics and prebiotics. In response, manufacturers are developing innovative products that emphasize the nutritional advantages of fermented ingredients, thereby driving market growth.

Increased investments in food manufacturing are driving the fermented ingredients market development. For instance, India recorded a total FDI of USD 11.08 billion in the food processing sector from April 2000 to March 2022. These investments are enabling companies to develop advanced fermentation technologies to create diverse, high-quality products that cater to the demands of health-conscious consumers.

Fermented Ingredients Market Report Highlights

Based on form, the liquid segment is anticipated to experience substantial growth with a significant CAGR in the global market. This growth is attributed to increasing consumer demand for liquid fermented products, such as probiotic beverages and functional drinks.

Based on application, the food & beverage segment is expected to lead the market during the forecast period due to growth in the food and beverage industries, driven by increasing consumer demand for health-oriented products.

In 2024, North America dominated the global market, driven by rise in disposable income and an increase in consumer spending on personal healthcare products.

The fermented ingredients market in Germany is projected for substantial growth due to the expansion of the pharmaceutical industry in the region.

A few of the global key market players are Ajinomoto Corporation Inc; Allied Bakeries; Angel Yeast Co., Ltd.; Associated British Food (ABF); Bakels; BASF SE; Cargill Incorporated; CHR. Hansen A/S; CSK Food Enrichment; and Dawn Food Products

Polaris Market Research has segmented the fermented ingredients market research report on the basis of product type, form, process, application, and region:

By Product Type Outlook (Revenue-USD Billion, 2020-2034)

By Form Outlook (Revenue-USD Billion, 2020-2034)

By Process Outlook (Revenue-USD Billion, 2020-2034)

By Application Outlook (Revenue-USD Billion, 2020-2034)

By Regional Outlook (Revenue-USD Billion, 2020-2034)

Table of Contents

1. Introduction

2. Executive Summary

3. Research Methodology

4. Global Fermented Ingredients Market Insights

5. Global Fermented Ingredients Market, by Product Type

6. Global Fermented Ingredients Market, by Form

7. Global Fermented Ingredients Market, by Process

8. Global Fermented Ingredients Market, by Application

9. Global Fermented Ingredients Market, by Geography

10. Competitive Landscape

11. Company Profiles

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 kr-info@giikorea.co.kr
ⓒ Copyright Global Information, Inc. All rights reserved.
PC버전 보기