세계의 완두콩 전분 시장 : 용도별, 형태별, 기능별, 등급별, 성질별, 제품 유형별, 원료별, 기술 유형별, 지역별 - 예측(-2029년)
Pea Starch Market by Source (Yellow Peas, and Green Peas), Grade (Food, Feed, and Industrial), Product Type (Native and Modified), Application (Food & Beverages, Industrial, Pet Food, & Feed), Nature, Technology Type and Region - Global Forecast 2029
상품코드 : 1620867
리서치사 : MarketsandMarkets
발행일 : 2024년 12월
페이지 정보 : 영문 497 Pages
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한글목차

완두콩 전분 시장 규모는 2024년 1억 6,580만 달러로 2024년부터 2029년까지 연평균 10.0%로 2029년에는 3억 6,180만 달러에 달할 것으로 예상됩니다.

무글루텐 및 알레르겐 프리 식단의 증가 추세는 완두콩 전분 시장 성장의 주요 원동력이 되고 있습니다. 점점 더 많은 소비자들이 건강, 식품 과민증 및 생활 습관 관련 문제를 피하기 위해 특별한 식단에 의존하고 있습니다. 이에 따라 이러한 식생활에 대응하는 원료에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 소비자의 인식이 높아지고 식품에 대한 규제가 강화됨에 따라 클린 라벨과 비 GMO와 같은 가치 있는 속성은 완두콩 전분을 건강 지향적인 소비자에게 매우 매력적인 원료로 만들고 있습니다. 또한, 완두콩 전분의 가용성과 시장 침투율의 증가는 무글루텐 및 알레르겐 프리 제품에 대한 수요 증가를 충족시키는 중요한 촉진제 역할을 하고 있습니다.

조사 범위
조사 대상 연도 2024-2029년
기준 연도 2023년
예측 기간 2024-2029년
검토 단위 금액(달러)
부문별 용도별, 형태별, 기능별, 등급별, 성질별, 제품 유형별, 원료별, 기술 유형별, 지역별
대상 지역 북미, 유럽, 아시아태평양, 남미, 기타 지역

완두콩 전분 시장의 제품 유형별 부문은 재래식 전분 부문이 우위를 점하고 있습니다. 이는 클린 라벨, 식물 유래, 유전자 변형이 없는 원료에 대한 소비자 수요 증가에 대응할 수 있는 간단하고 투명한 솔루션이기 때문입니다. 전분은 흡수성, 점성, 결합력 등 다양한 기능적 특성을 가지고 있어 식품 가공, 특히 무글루텐, 유제품 프리, 비건 제품 가공에 매우 효율적입니다. 또한, 소화를 돕고 장 건강을 촉진하는 등 다양한 이점이 있어 건강 및 웰니스 분야에서 견인차 역할을 하고 있습니다.

파우더 부문이 완두콩 전분 시장의 형태 부문을 지배하는 이유는 유연한 사용, 적용의 용이성, 다양한 산업 분야에서 폭넓게 사용되고 있기 때문입니다. 완두콩 전분 분말이 가장 일반적으로 사용되며 제조업체들이 선호하는 주요 이유는 취급, 보관 및 배합이 편리하기 때문입니다. 클린 라벨 및 무알러지 제품에 대한 수요가 증가함에 따라 천연, 비GMO, 최소 가공 원료로 판매할 수 있는 완두콩 전분 분말에 대한 수요도 증가하고 있습니다. 소비자와 제조업체가 편의성, 일관성, 기능성을 추구함에 따라 완두콩 전분 분말 유형은 다양한 최종 용도에 편리하고 효과적으로 대응할 수 있는 형태 유형 부문을 지배하게 될 것입니다.

이 보고서는 세계 완두콩 전분 시장을 조사하여 용도별, 형태별, 기능별, 등급별, 성질별, 제품 유형별, 원료별, 기술 유형별, 지역별 동향, 시장 진입 기업 개요 등을 정리했습니다.

목차

제1장 소개

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 주요 인사이트

제5장 시장 개요

제6장 업계 동향

제7장 완두콩 전분 시장, 용도별

제8장 완두콩 전분 시장, 형태별

제9장 완두콩 전분 시장, 기능별

제10장 완두콩 전분 시장, 등급별

제11장 완두콩 전분 시장, 성질별

제12장 완두콩 전분 시장, 제품 유형별

제13장 완두콩 전분 시장, 원료별

제14장 완두콩 전분 시장, 기술 유형별

제15장 완두콩 전분 시장, 지역별

제16장 경쟁 구도

제17장 기업 개요

제18장 인접 시장과 관련 시장

제19장 부록

ksm
영문 목차

영문목차

The pea starch market is estimated at USD 165.8 million in 2024 and is projected to reach USD 361.8 million by 2029, at a CAGR of 10.0% from 2024 to 2029. Increasing trends of gluten-free and allergen-free diets are becoming major drivers in the growth of the market for pea starch. More consumers are relying on specialized diets to avoid problems of health, food sensitivities, or lifestyle-related issues. Ingredients that are meant for such dietary requirements, therefore, are witnessing an increasing demand. As consumer awareness increases and the regulation of foods tightens, high-value attributes such as clean labels and non-GMO make pea starch a highly attractive ingredient for health-conscious consumers. Added to that are factors related to the increasing availability and market penetration of pea starch, making it a key driver in meeting the ever-rising demand for gluten-free and allergen-free products.

Scope of the Report
Years Considered for the Study2024-2029
Base Year2023
Forecast Period2024-2029
Units ConsideredValue (USD)
SegmentsBy Source, Nature, Grade, Product Type, Application, Technology Type, Function, Form and By Region
Regions coveredNorth America, Europe, Asia Pacific, South America, and RoW

"The native starch segment dominated the product type segment of the pea starch market."

The native starch segment dominated the product type segment of the pea starch market. As it is the simple, transparent solution to meet growing consumer demand for clean-label, plant-based, and non-GMO ingredients. With various functional properties, such as water absorption, viscosity, and binding capability, it is highly efficient in food processing, particularly in gluten-free, dairy-free, and vegan products. Additionally, it is gaining more traction in the health and wellness sector due to benefits such as aiding digestion and promoting gut health.

"The powder segment dominated the form segment of the pea starch market."

The powder segment dominated the form segment of the pea starch market because of its flexibility of use, ease of application, and wide use in various industries. Pea starch powder is used most commonly and preferred by manufacturers primarily due to its convenience in handling, storage, and inclusion in formulations. As demand grows for clean-label and allergen-free products, it is also increasing because it can be marketed as a natural, non-GMO, and minimally processed ingredient. As consumers and manufacturers move towards convenience, consistency, and functionality, the powdered form of pea starch stands to dominate the form-type segment, addressing different end-use applications conveniently and effectively.

During the forecast period, Europe within the region segment is estimated to witness a significant CAGR in the pea starch market.

Europe within the region segment is estimated to witness a significant CAGR in the pea starch market. Increased emphasis on sustainability also supports such growth, as peas require fewer resources and generate lower environmental impacts compared to most starch crops. Besides, the clean label movement, which emphasizes natural ingredients and minimal processing, has more or less made pea starch an attractive choice for manufacturers to comply with consumer demands for labeling transparency and simplicity.

In-depth interviews have been conducted with chief executive officers (CEOs), Directors, and other executives from various key organizations operating in the pea starch market:

Prominent companies in the market include Ingredion (US), Roquette Freres (France), Yantai Shuangta Food Co., Ltd (China), Ebro Foods, S.A. (Spain), Puris (US), Dsm-firmenich (Netherlands), AGT Food and Ingredients (Canada), Emsland-Starke Gesellschaft (Germany), Cosucra (Belgium), Agrocorp International Pte Ltd (Singapore), Yantai Oriental Protein Tech Co., Ltd. (China), AM Nutrition (Norway), ADM (US), Meelunie B.V. (Netherlands), P&H Milling, Inc. (Canada), The Scoular Company (US), Axiom Foods Inc. (US), American Key Food Products (US), Nutri-Pea (Canada), Organicway Food Ingredients Inc. (China).

Other players include Yosin Biotechnology (Yantai) Co., Ltd. (China), The Shandong Jianyuan Group (China), Aminola (Netherlands), Sinofi Ingredients (China), Stdm Food And Beverages Private Limited (India)

Research Coverage:

This research report categorizes the pea starch market by source (yellow peas, green peas, field peas, marrowfat peas, others), nature (organic and conventional), grade (food, feed, industrial), product type (native starch, modified starch), application (food & beverages, industrial, pet food, feed), by technology type (dry milling, wet milling, centrifugation, membrane filtration (ultrafiltration), enzymatic treatment, decantation and filtration, others) function (binding and thickening, gelling, texturizing, film forming, other functions) form (powder and liquid) and region and region (North America, Europe, Asia Pacific, South America, and Rest of the World). The scope of the report covers detailed information regarding the major factors, such as drivers, restraints, challenges, and opportunities, influencing the growth of pea starch. A detailed analysis of the key industry players has been done to provide insights into their business overview, services, key strategies, contracts, partnerships, agreements, new service launches, mergers and acquisitions, and recent developments associated with the pea starch market. Competitive analysis of upcoming startups in the pea starch market ecosystem is covered in this report. Furthermore, industry-specific trends such as technology analysis, ecosystem and market mapping, and patent, and regulatory landscape, among others, are also covered in the study.

Reasons to buy this report:

The report will help the market leaders/new entrants in this market with information on the closest approximations of the revenue numbers for the overall pea starch and the subsegments. This report will help stakeholders understand the competitive landscape and gain more insights to position their businesses better and plan suitable go-to-market strategies. The report also helps stakeholders understand the pulse of the market and provides them with information on key market drivers, restraints, challenges, and opportunities.

The report provides insights on the following pointers:

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 PREMIUM INSIGHTS

5 MARKET OVERVIEW

6 INDUSTRY TRENDS

7 PEA STARCH MARKET, BY APPLICATION

8 PEA STARCH MARKET, BY FORM

9 PEA STARCH MARKET, BY FUNCTION

10 PEA STARCH MARKET, BY GRADE

11 PEA STARCH MARKET, BY NATURE

12 PEA STARCH MARKET, BY PRODUCT TYPE

13 PEA STARCH MARKET, BY SOURCE

14 PEA STARCH MARKET, BY TECHNOLOGY TYPE

15 PEA STARCH MARKET, BY REGION

16 COMPETITIVE LANDSCAPE

17 COMPANY PROFILES

18 ADJACENT AND RELATED MARKETS

19 APPENDIX

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 kr-info@giikorea.co.kr
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