세계의 아가베 시럽 시장 : 예측(2025-2030년)
Global Agave Syrup Market - Forecasts from 2025 to 2030
상품코드 : 1627675
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2024년 12월
페이지 정보 : 영문 134 Pages
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한글목차

아가베 시럽 세계 시장은 2025년 1억 1,949만 4,000달러로 연평균 3.50% 성장하여 2030년까지 1억 4,193만 6,000달러에 달할 것으로 예상됩니다.

아가베 시럽 시장은 향후 몇 년 동안 안정적으로 성장할 것입니다. 시럽은 용설란의 꿀에서 자연적으로 얻어지는 감미료로 감미료 역할을 합니다. 또한 다양한 종류의 용설란에서 상업적으로 생산됩니다. 이 시럽은 단순한 일반 설탕보다 과당 함량이 높습니다. 인체에 더 건강하고 영양가 있는 많은 이점이 있습니다. 설탕 대신 사용되는 유기농 감미료입니다. 이 시럽은 1테이블스푼당 78칼로리이며 비타민B와 비타민 C가 풍부하고 망간, 칼슘, 칼륨 등 영양소도 풍부합니다. 꿀과 비슷합니다. 용설란은 주로 멕시코와 남아프리카에서 재배됩니다.

세계 아가베 시럽 시장 촉진요인:

소비자 소득이 증가하고 전 세계적으로 건강을 중시하는 사람들이 크게 증가함에 따라 아가베 시럽에 대한 수요는 앞으로도 급증할 것입니다. 높은 가격대에도 불구하고 아가베 시럽의 인기는 소비자들 사이에서 계속 급증할 것으로 보입니다. 소비자들은 가공식품과 정제식품에서 벗어나고 있습니다. 인공 방부제, 향료, 색소의 유해한 영향에 대한 소비자의 지식과 인식이 크게 높아졌습니다.

소비자는 식음료 제품 구매에 대한 선택의 폭이 넓어지고 있습니다. 기술은 소비자의 인식과 지식을 높이는 데 필수적인 역할을 하고 있습니다. 소비자들은 제품의 안전성을 보장하기 위해 식품의 출처를 식별할 수 있게 되었습니다. 소비자의 요구와 선호도는 시대에 따라 끊임없이 변화하고 있습니다. 많은 사람들이 각종 유해한 질병을 앓고 있으며 인공감미료를 좋아하지 않습니다. 따라서 천연 감미료인 아가베 시럽에 대한 수요가 급증하고 있습니다.

또한, 주요 시장 기업들은 새로운 아가베 제품의 연구개발에 많은 자본을 투자하고 있습니다. 아가베 시럽은 항염증 및 항산화 감미료로 작용합니다. 다른 감미료보다 혈당 수치가 낮아 인슐린 저항성 및 대사 증후군과 같은 문제를 예방합니다.

세계 아가베 시럽 시장은 세계 5 개 지역으로 분류됩니다:

아시아태평양이 큰 비중을 차지하고 있습니다. 멕시코는 용설란과 꽃꿀의 주요 수출국이며 남아프리카공화국이 그 뒤를 잇고 있습니다. 중국은 용설란 시럽 시장에서 상당한 점유율을 차지하고 있습니다. 이는 아시아태평양에서 건강을 중시하는 소비자가 급증하고 있기 때문입니다. 미국은 당뇨병과 비만율이 높고 소비자 선호도가 변화함에 따라 아가베 시럽 제품에 대한 수요가 급증하고 있습니다. 북미는 전 세계적으로 큰 점유율을 차지할 것으로 보입니다. 유럽도 소비자 선호도 변화로 인해 큰 폭의 성장을 기록할 것으로 예상됩니다.

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어떤 용도로 사용되는가?

산업 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진입 전략, 지리적 확장, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크 및 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향

조사 범위

아가베 시럽 시장은 다음과 같이 세분화 및 분석됩니다:

유형별

산업별

유통 채널별

지역별

목차

제1장 소개

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

제5장 아가베 시럽 세계 시장 : 유형별

제6장 아가베 시럽 세계 시장 : 업계별

제7장 아가베 시럽 세계 시장 : 유통 채널별

제8장 아가베 시럽 세계 시장 : 지역별

제9장 경쟁 환경과 분석

제10장 기업 개요

ksm
영문 목차

영문목차

The global agave syrup market was evaluated at US$119.494 million for 2025, growing at a CAGR of 3.50%, reaching the market size of US$141.936 million by 2030.

The agave syrup market will grow steadily in the coming years. The syrup is obtained naturally from the nectar of the agave plant, which acts as a sweetener. It is also commercially manufactured from various agave species. The syrup has a higher amount of fructose than simple plain sugar. It has many healthier and more nutritional benefits for the human body. It is an organic sweetener that is being used to replace sugar. The syrup provides 78 calories per tablespoon and is a rich source of vitamins B and vitamin C. It is also a richer source of nutrients like manganese, calcium, and potassium. It is similar to and resembles honey. The agave plant is primarily grown in Mexico and South Africa.

Global agave syrup market drivers:

Due to the rise in income among consumers and the substantial rise in the number of health-conscious people worldwide, the demand for Agave syrup will continue to surge. Despite its higher price range, Agave syrup's popularity will continue to soar among consumers. Consumers are shifting away from processed and refined food products. There has been a substantial increase in the knowledge and awareness of consumers regarding the harmful effects of artificial preservatives, flavors, and colors.

Consumers are diversifying their purchasing options for food and beverage products. Technology has been playing an imperative role in enhancing awareness and knowledge among consumers. A consumer can now locate the source of the food to ensure the product's safety. Their demands and preferences have constantly been changing with time. Many people suffer from various harmful diseases and are not comfortable with artificial sweeteners. This has led to a surge in demand for agave syrup, a natural sweetener.

Furthermore, the key market players invest substantial capital into researching and developing new agave products. Agave syrup acts as an anti-inflammatory and antioxidant sweetener. It has a lower glycemic value than other sweeteners and prevents problems like insulin resistance and metabolic syndrome.

The global agave syrup market is segmented into five regions worldwide:

The Asia-Pacific holds a significant market share. Mexico is the major exporter of agave plants and nectar, followed by South Africa. China has a substantial share in the agave syrup market. This is because of the surge in the number of health-conscious consumers in the Asia Pacific. The USA has a higher diabetes and obesity rate, which is surging the demand for agave syrup products because of changing consumer preferences. North America will register a major share globally. Europe will also register substantial growth because of the changing consumer preferences.

Reasons for buying this report:-

What do businesses use our reports for?

Industry and Market Insights, Opportunity Assessment, Product Demand Forecasting, Market Entry Strategy, Geographical Expansion, Capital Investment Decisions, Regulatory Framework & Implications, New Product Development, Competitive Intelligence

Report Coverage:

The Global Agave Syrup Market is segmented and analyzed as below:

By Type

By Industry

By Distribution Channel

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. EXECUTIVE SUMMARY

4. MARKET DYNAMICS

5. GLOBAL AGAVE SYRUP MARKET BY TYPE

6. GLOBAL AGAVE SYRUP MARKET BY INDUSTRY

7. GLOBAL AGAVE SYRUP MARKET BY DISTRIBUTION CHANNEL

8. GLOBAL AGAVE SYRUP MARKET BY GEOGRAPHY

9. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

10. COMPANY PROFILES

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