세계의 바이오 유기산 시장 : 예측(2024-2029년)
Bio Organic Acid Market - Forecasts from 2024 to 2029
상품코드 : 1521109
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2024년 06월
페이지 정보 : 영문 142 Pages
 라이선스 & 가격 (부가세 별도)
US $ 3,950 ₩ 5,882,000
PDF (Single User License) help
PDF 보고서를 1명만 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.
US $ 4,550 ₩ 6,776,000
PDF (Multiple User License) help
PDF 보고서를 5명까지 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.
US $ 6,950 ₩ 10,350,000
PDF (Enterprise License) help
PDF 보고서를 동일 기업의 모든 분이 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.


한글목차

바이오 유기산 시장의 예상 연간 복합 성장률(CAGR)은 2024년부터 2029년까지 5.86%으로 전망됩니다.

바이오 유기산은 설탕, 당밀, 과일, 야채와 같은 유기물에서 공급됩니다. 많은 유기산은 모든 감귤류에 포함된 구연산과 같이 식품 소스에 자연적으로 존재합니다. 젖산은 신체에서 에너지 원이되는 탄수화물을 생산하는 데 필요합니다. 바이오 유기산은 세계의 다양한 산업에서 응용되어 수요를 견인하고 있습니다. 코르비온의 식초를 기반으로 한 보존액의 신제법 등 각 업계의 혁신이 성장을 더욱 뒷받침하고 있습니다. 이는 더 큰 병원체 통제를 가능하게 함으로써 안전성을 높이고 식품 폐기물을 줄이는 데 도움이 됩니다. 이 방법으로 Colvion은 식품 보존에 많은 기능적 이점을 제공하는 Verdad opti powder n450 및 n460과 같은 제품을 생산했습니다.

게다가, 기술 에너지는 2022년 8월에 DSM으로부터 바이오삭시늄 기술을 구입했다고 발표했습니다. 이 기술을 최근 개발된 독자적인 바이오폴리머 기술과 결합하여 폴리부틸렌 석시네이트(PBS)를 생산합니다. 바이오 석시늄 기술은 바이오 숙신산을 생산하는 유일한 라이선스 기술입니다.

바이오 유기산 시장 성장 촉진요인 :

세계보건기구(WHO)에 따르면, 비감염성 질환(NCDs)으로 매년 4,100만 명이 사망하고 있습니다. 이 과제는 대기오염과 같은 환경위험요인 증가, 라이프스타일의 변화, 담배나 알코올의 사용량 증가에 의해 높아지고 있습니다. 나이, 지역, 인구 역학에 관계없이 거의 모든 사람들이 비 감염성 질환(NCDs)의 영향을 받습니다. 그 결과 의약품 및 의료기기에 대한 건강 관리 지출이 증가하고 있습니다. OECD 데이터베이스에 따르면 이탈리아 의약품 매출은 2021년부터 2022년까지 9.27% 증가했으며, 마찬가지로 벨기에 증가율은 15.12%, 룩셈부르크 증가율은 8.74%, 스페인 증가율은 9.30%, 스웨덴 증가율은 25.11%, 스위스 증가율은 10.37%를 나타낼 전망입니다.

이 숫자는 다양한 신체적 및 정신적 질환으로 인해 시민의 삶에서 의약품의 필요성이 높아지고 있음을 시사합니다. 의약품의 제조에는 시트르산, 숙신산, 아스코르브산 등 다양한 유형의 유기산이 필요합니다. 유기산의 용도는 산미료, 보존제, 완충제, 안정제, pH 조절제 등 의약품에 따라 달라집니다.

세계 노인 인구 증가로 의약품 수요도 증가하고 있습니다. 유엔에 따르면 2022년에는 10%인 노년 인구 비율이 2050년에는 16%가 될 것으로 추정됩니다. 이러한 노년 인구의 급증은 노년 인구에 대한 건강 관리 수요 전체 증가로 이어지고 있습니다. 노인 인구는 만성 질환에 걸리기 쉽고 정신적 민첩성과인지 기능을 향상시키기 위해 엽산과 같은 더 나은 건강 보조 식품이 필요합니다.

세계의 식품산업은 천연 항균특성과 교미교취를 위한 방부제 등 다양한 기능을 가진 생물유기산을 수용하고 있습니다. 식품 가공에 대한 수요 증가는 식품 보존제와 증강제 수요에 영향을 미치고 있습니다. 미국 식품, 사료, 식음료 수입은 2024년 전년 대비 4.11% 증가했습니다. 마찬가지로 유럽 연합의 농산물, 수산품, 음식 및 식품의 수입은 2022년 1,920억 유로였습니다.

가공 식품에 대한 수요 증가는 원료 소재 산업에 기회를 가져왔습니다. 2022년 EU 동물 및 축산물의 무역 흑자는 약 107억 유로였습니다. EU는 2022년에 약 1,160억 유로의 가공 F&B 제품을 수출하는 반면, 작물 제품 및 관련 식품 원료를 수입합니다. 가공 식품은 EU의 주요 이익 촉진요인입니다.

또한, 코르비온과 같은 혁신적인 용도는 어머니와 아기에게 도움이 되는 엽산을 많이 함유한 콘토르티야를 만들고 있습니다. 미국 식품의약국(FDA)에 따르면 임신 초기에 엽산을 섭취함으로써 신경관 결손증의 위험을 낮출 수 있다고 합니다. 엽산을 강화한 이 제품은 고객에게 더 큰 가치를 제공하고 엽산 갭을 메우면 영양가가 높은 제품의 기회를 잡는 데 도움이 될 것입니다.

세계에서 예상되는 식육 소비량은 증가의 길을 따라가고 있으며, 축산과 가축 사육 증가로 이어지고 있습니다. OECD의 데이터에 따르면 쇠고기와 송아지 고기 소비는 2023년에서 2027년까지 3.39% 증가하고, 2027년부터 2032년까지 4.36% 증가합니다.

마찬가지로 닭고기 소비량은 2023년에서 2027년에 걸쳐 5.18%, 2027년에서 2032년에 걸쳐 6.34% 증가합니다. 이러한 증가는 DSM에 의한 장 건강을 지원하기 위한 사료 첨가물인 유바이오틱스와 같은 시장 전체에서 혁신적이고 더 나은 사료의 선택과 관련될 수 있습니다. 유기산, 프로바이오틱스, 프리바이오틱스 등의 성분이 포함되어 있습니다.

또한 LAFEED는 Corbion 사가 개발한 젖산 기반 사료 첨가제로 소 소화기계의 건강을 개선합니다. 원유 수요 증가는 더 나은 사료에 대한 수요를 더욱 확대하고 있습니다. 원유 생산량은 2023년에는 91만 964톤 pw이며, 2032년에는 103만 9,320톤 pw가 될 것으로 예상됩니다.

중국, 일본, 인도, 한국 등 주요 경제국이 아시아태평양을 지배하고 있습니다. 급성장하고 있는 신흥국 중 일부는 ASEAN 국가 등 이 지역인 곳도 있습니다. 인도와 중국은 세계 최대의 경제 성장국입니다. IBEF에 따르면 인도의 국내 식품 시장은 2022년과 2027년 사이에 47% 성장합니다. 인도의 식품가공산업은 정부와 산업계의 지원으로 변모를 이루고 있습니다. 식품 가공 시장에서는 PM Formalisation of Micro Food Processing Enterprises Scheme, Pradhan Mantri Kisan Sampada Yojana(PMKSY), Production Linked Incentive Scheme for Food Processing Industry(PLISFPI) 등 여러 계획이 시작되었습니다.

시장 전체의 성장은 보존, 준비, 포장, 농축, 강화, 가공 보조제와 같은 식품 가공의 다양한 수단에 의해 야기됩니다. 식품의 발효 및 보존을 촉진하기 위해 산과 효소를 사용하는 것과 같은 이러한 모든 단계는 다양한 용도로 유기산이 필요합니다. 이것이 지역의 바이오 유기산 시장 성장의 원동력이 됩니다.

바이오 유기산 시장 성장 억제요인 :

바이오 유기산 시장의 주요 발전 :

바이오 유기산 시장은 다음과 같이 분류되고 분석됩니다.

최종 사용자 산업별

제품 유형별

원료별

지역별

목차

제1장 서론

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

제5장 바이오 유기산 시장 : 최종 사용자 업계별

제6장 바이오 유기산 시장 : 제품 유형별

제7장 바이오 유기산 시장 : 원재료별

제8장 바이오 유기산 시장 : 지역별

제9장 경쟁 환경 및 분석

제10장 기업 프로파일

AJY
영문 목차

영문목차

The expected compound annual growth rate (CAGR) of the bio-organic acid market is 5.86% between 2024 and 2029.

Bio-organic acid is sourced from organic matter such as sugar, molasses, fruits, or vegetables. Many organic acids are naturally present in food sources, such as Citric acid, which is present in all citrus fruits. Lactic acid is needed in the body to produce carbohydrates for energy. The bio-organic acids are finding application in various industries worldwide, driving their demand. Innovations across industries are further driving growth, such as Corbion's new method for producing vinegar-based preservation solutions. This helps to enhance safety and reduce food waste by enabling greater pathogen control. By this method, Corbion created products such as Verdad opti powder n450 and n460 for many functional benefits for food preservation.

Additionally, Technip Energies announced the purchase of Biosuccinium technology from DSM in August 2022. Combining this technology with recently developed proprietary bio-polymer technologies would produce polybutylene succinate (PBS). Biosuccinium technology would be the only licensed technology for producing bio-based succinic acid.

BIO-ORGANIC ACID MARKET DRIVERS:

According to the World Health Organization, noncommunicable diseases (NCDs) result in the deaths of 41 million people each year. This challenge is rising due to increasing environmental risk factors such as air pollution, changing lifestyles, and increased use of tobacco and alcohol. Almost all people of ages, regions, and demographics are affected by noncommunicable diseases (NCDs). This resulted in increased healthcare spending on pharmaceuticals and medical devices. The pharmaceutical sales of many major European Union countries are showing an increase such as Italy's pharmaceutical sales have risen by 9.27% from 2021 to 2022, similarly for Belgium's increase was 15.12%, Luxembourg's 8.74%, Spain's 9.30%, Sweden's staggering increase of 25.11%, and Switzerland's 10.37%, according to OECD database.

The number suggests the growing need for pharmaceuticals in the citizens' lives for various physical and mental ailments. Different types of organic acids are needed in the manufacturing of medicines, such as citric acid, succinic acid, ascorbic acid, etc. Organic acids' purpose could differ for different medicines, such as acidulants, preservatives, buffering agents, stabilizing agents, pH adjusters, etc.

The demand for pharmaceuticals is also increasing due to the increasing geriatric population worldwide. According to the United Nations, the proportion of the old age population, which is 10% in 2022, is estimated to be 16% by 2050. This sharp rise in the geriatric population also led to the overall healthcare demand for this population. The geriatric population is prone to more chronic disease ailments and needs better health supplements such as folic acid for better mental agility and cognitive function.

The food industry worldwide is accommodating bio-organic acids in their various functions, such as preservatives for natural antimicrobial properties and taste enhancers. The growing demand for food processing has impacted the demand for food preservatives and enhancers. The US imports of foods, feeds, and beverages increased 4.11% year-on-year in 2024. Similarly, the European Union's imports of agricultural, fisheries, and food and beverage products were €192 billion in 2022.

The growing demand for processed food has created an opportunity for the raw material ingredients industry. In 2022, the European Union had a trade surplus for animals and animal products of about €10.7 billion. They exported processed F&B products for about €116.0 billion in 2022, while importing crop products and related raw food materials. Processed food is the primary profit driver for the European Union.

Further, innovative applications such as Corbion are making corn tortillas with more folic acid, which can be helpful for mothers and their babies. According to the U.S. Food & Drug Administration (FDA), consuming folic acid during the first weeks of pregnancy helps lower the risk of neural tube defects. This product enriched with folic acid would deliver greater value to their customer and help seize the opportunity for nutritious products by bridging the folic acid gap.

The expected meat consumption around the world is continuously increasing, leading to increased livestock and animal keeping. The data by OECD shows the increase of beef and veal meat consumption to be 3.39% from 2023 to 2027, further, an increase of 4.36% from 2027 to 2032.

Similarly, poultry meat consumption will increase to 5.18% from 2023 to 2027 and 6.34% from 2027 to 2032. This increase can be related to innovative and better feed choices across the market such as, Eubiotics are the feed additives by DSM for supporting gut health. It has ingredients such as organic acids, probiotics, and prebiotics.

Further, LAFEED was developed by Corbion, a lactic acid-based feed-grade additive to improve the digestive health of the cattle. The growing milk demand further exponentiates the demand for better feeds. The milk production was 910,964 kt pw in 2023 and is expected to be 1,039,320 kt pw in 2032.

The major economies like China, Japan, India, and South Korea dominate the Asia-Pacific region. Some of the fastest-growing emerging economies are from this region, such as ASEAN countries. India and China are the world's largest growing economies. According to IBEF, India's domestic food market will grow 47% between 2022 and 2027. The food processing industry in India is going through a transformation through government and industrial support. Multiple schemes were launched in the food processing market, such as the PM Formalisation of Micro Food Processing Enterprises Scheme, Pradhan Mantri Kisan Sampada Yojana (PMKSY), Production Linked Incentive Scheme for Food Processing Industry (PLISFPI), etc.

The overall growth of the market is driven by various measures for food processing, such as preservation, preparation, packaging, enrichment, fortification, processing aids, etc. All these steps require organic acids in various applications, such as the use of acids or enzymes to enhance the fermentation of foods or preservation. This will drive the regional bio-organic acid market growth.

Bio-organic acid market restraints:

Bio-organic acid market key developments:

The Bio-organic acid market is segmented and analyzed as follows:

By End User Industry

By Product Type

By Raw Material

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. EXECUTIVE SUMMARY

4. MARKET DYNAMICS

5. BIO ORGANIC ACID MARKET BY END-USER INDUSTRY

6. BIO ORGANIC ACID MARKET BY PRODUCT TYPE

7. BIO ORGANIC ACID MARKET BY RAW MATERIAL

8. BIO ORGANIC ACID MARKET BY GEOGRAPHY

9. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

10. COMPANY PROFILES

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 kr-info@giikorea.co.kr
ⓒ Copyright Global Information, Inc. All rights reserved.
PC버전 보기