세계의 팽창제 시장 규모, 점유율, 동향 분석 : 용도별, 형태별, 지역별 전망 및 예측(2024-2031년)
Global Leavening Agents Market Size, Share & Trends Analysis Report By Application, By Form (Biological, Chemical, and Other Forms), By Regional Outlook and Forecast, 2024 - 2031
상품코드 : 1593725
리서치사 : KBV Research
발행일 : 2024년 11월
페이지 정보 : 영문 176 Pages
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한글목차

세계 팽창제 시장 규모는 예측 기간 동안 5.5%의 CAGR로 성장하여 2031년까지 66억 달러에 달할 것으로 예상됩니다.

또한, 건강 및 웰빙 운동은 팽창제 기업의 매출을 지속적으로 증가시켜 식품 부문의 혁신의 출발점이 되고 있습니다. 기업들은 빵과 과자 제품에 영양가가 높은 새로운 원료를 사용하여 새로운 제품을 개발하기 위해 노력하고 있습니다. 빵 제조업체들은 밀 단백질과 섬유질을 함유한 저탄수화물 빵에 집중하고 있습니다. 이러한 팽창제 배합의 혁신은 기업들이 새로운 소비자층에 도달하고 시장 점유율을 확대하는 데 도움이 되고 있습니다.

그러나 시중에는 레몬주스, 계란 대체품 등 대체품이 널리 보급되어 있습니다. 팽창제 대체품으로는 버터밀크, 플레인 요구르트, 식초, 타르타르산 크림, 달걀흰자, 당밀, 신 우유, 클럽 소다, 자생 꽃 등이 있습니다. 대부분의 대체품은 팽창제의 기본 특성에 따라 선택됩니다. 따라서 대체품이 계속 시장 점유율을 확보하면 합성제의 수요는 점차 감소 할 수 있습니다.

용도 전망

용도별로 시장은 식품, 개인 건강 관리, 기타로 분류됩니다. 개인 건강 관리 부문은 2023년 시장에서 25%의 매출 점유율을 차지했습니다. 개인 건강 관리 부문은 특정 물질, 특히 베이킹 소다의 다기능 특성, 특히 부드러운 연마 성, 탈취 특성 및 pH 균형 조정 능력으로 인해 널리 사용되는 베이킹 소다의 다기능 특성의 혜택을 누리고 있습니다. 퍼스널케어에서 베이킹소다는 치약, 데오도란트, 스킨케어 제품 등 소비자들이 천연의 효과적인 성분을 찾는 제품에서 중요한 성분입니다.

형태의 전망

형태별로 시장은 생물학적, 화학적, 기타로 나뉩니다. 화학 부문은 2023년 시장에서 21%의 매출 점유율을 기록했습니다. 베이킹 파우더, 베이킹 소다 및 기타 화학 팽창제는 편리하고 일관성이 있으며 대량 생산에 필수적인 구운 식품의 확실한 팽창과 질감을 제공합니다. 이러한 물질의 편리함을 통해 제조업체는 가공 및 포장 식품에서 중요한 효율성과 품질 관리를 유지할 수 있습니다.

지역 전망

지역별로 시장은 북미, 유럽, 아시아태평양, 라틴아메리카, 중동 및 아프리카로 분석되었습니다. 북미 부문은 2023년 시장에서 30%의 매출 점유율을 차지했습니다. 북미 시장의 성장은 활기찬 제빵 산업과 편의 식품의 인기, 그리고 건강 지향적 인 클린 라벨 제품에 대한 강한 경향에 의해 주도되고 있습니다. 미국과 캐나다의 소비자들은 무글루텐, 유전자 변형이 없는 유기농 제품에 점점 더 많은 관심을 보이고 있으며, 제조업체들은 이러한 기호에 맞는 특수 팽창제를 개발하도록 장려하고 있습니다.

목차

제1장 시장 범위와 조사 방법

제2장 시장 요람

제3장 시장 개요

제4장 세계의 팽창제 시장 : 용도별

제5장 세계의 팽창제 시장 : 형태별

제6장 세계의 팽창제 시장 : 지역별

제7장 기업 개요

제8장 팽창제 시장 성공 필수 조건

ksm
영문 목차

영문목차

The Global Leavening Agents Market size is expected to reach $6.6 billion by 2031, rising at a market growth of 5.5% CAGR during the forecast period.

The Europe segment witnessed 34% revenue share in the market in 2023. European consumers strongly prefer clean-label, organic, and gluten-free products, which has led to a rising demand for specialized agents in baked goods. The demand for high-quality and dependable agents is consistently increased by the region's established bakery sector and a growing preference for premium and artisanal products.

The food service sector is experiencing rapid expansion as lifestyles become busier and consumer preferences shift toward convenient dining options. More people are choosing to dine out or order food for delivery rather than preparing meals at home, driving growth in restaurants, fast-food outlets, bakeries, cafes, and other food service establishments. This trend is particularly apparent in urban areas, where individuals frequently seek out fast, accessible meal options that accommodate their on-the-go lifestyles. Hence, the demand for high-quality, reliable agents continues to grow within this sector, fueling further market expansion.

Additionally, The health and wellness movement continues to fuel sales for leavening agent companies and provide a launching pad for food sector innovations. Companies are working on creating new products with new ingredients that have superior nutritional value for bakery and confectionery items. Bread manufacturers are concentrating on low-carbohydrate loaves with wheat protein and fiber. Thus, these innovations in leavening agent formulations are helping companies reach new consumer segments and expand their market share.

However, The market is witnessing substitutes such as lemon juice and egg alternatives becoming more widely available. Some leavening agent substitutes include buttermilk, plain yogurt, vinegar, cream of tartar, whipped egg whites, molasses, sour milk, club soda, and self-rising flour. Most alternatives are chosen based on the leavening agent's basic characteristics. Hence, as alternatives continue to capture market share, synthetic agents may face a gradual decline in demand.

Application Outlook

Based on application, the market is classified into food, personal & health care, and others. The personal & health care segment procured 25% revenue share in the market in 2023. The personal & health care segment benefits from the multifunctional properties of certain agents, especially baking soda, which is widely used for its gentle abrasiveness, deodorizing qualities, and pH-balancing abilities. In personal care, baking soda is a key ingredient in products like toothpaste, deodorants, and skincare items, where consumers seek natural, effective ingredients.

Form Outlook

On the basis of form, the market is divided into biological, chemical, and others. The chemical segment recorded 21% revenue share in the market in 2023. Baking powder, baking soda, and other chemical leaveners are convenient and consistent, offering reliable rise and texture in baked goods, essential for large-scale production. The convenience of these agents allows manufacturers to maintain efficiency and quality control, which are critical in processed and packaged foods.

Regional Outlook

Region-wise, the market is analyzed across North America, Europe, Asia Pacific, and LAMEA. The North America segment garnered 30% revenue share in the market in 2023. In North America, growth in this market is driven by a thriving baking industry and the popularity of convenience foods, alongside a strong trend toward health-conscious and clean-label products. Consumers in the U.S. and Canada are increasingly interested in gluten-free, non-GMO, and organic options, encouraging manufacturers to develop specialty leavening agents that align with these preferences.

List of Key Companies Profiled

Global Leavening Agents Market Report Segmentation

By Application

By Form

By Geography

Table of Contents

Chapter 1. Market Scope & Methodology

Chapter 2. Market at a Glance

Chapter 3. Market Overview

Chapter 4. Global Leavening Agents Market by Application

Chapter 5. Global Leavening Agents Market by Form

Chapter 6. Global Leavening Agents Market by Region

Chapter 7. Company Profiles

Chapter 8. Winning Imperatives of Leavening Agents Market

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