ㅁ Add-on 가능: 고객의 요청에 따라 일정한 범위 내에서 Customization이 가능합니다. 자세한 사항은 문의해 주시기 바랍니다.
한글목차
무글루텐 피자 크러스트 시장은 2023년부터 2028년에 걸쳐 24억 3,070만 달러 확대되고, 예측 기간 중 연평균 복합 성장률(CAGR)은 10.87%를 나타낼 전망입니다.
무글루텐 피자 크러스트 시장에 대한 전체적인 분석, 시장 규모와 예측, 동향, 성장 촉진요인, 과제, 약 25개 벤더를 대상으로 한 벤더 분석 등의 정보를 게재했습니다.
현재의 시장 시나리오, 최신 동향과 촉진요인, 시장 환경 전체에 관한 최신 분석을 제공합니다. 무글루텐 식품에 대한 수요 증가, 제품 발매 증가, 무글루텐 피자 크러스트를 제공하는 소매점 확대 등이 시장 성장을 촉진하고 있습니다.
시장 범위
기준년
2024년
종료년
2028년
예측 기간
2024-2028년
성장 모멘텀
가속
YOY 2024
9.53%
CAGR
10.87%
증분액
24억 3,070만 달러
본 조사에서는 향후 몇 년간 무글루텐 피자 크러스트 시장 성장을 가속하는 주요인 중 하나로서 비건 피자에 대한 소비자 지향 증가를 들고 있습니다. 또한 오가닉 무글루텐 피자 크러스트에 수요 증가나 자체브랜드의 부상도 시장의 큰 수요로 연결될 것입니다.
목차
제1장 주요 요약
시장 개요
제2장 시장 구도
시장 생태계
시장 특징
밸류체인 분석
제3장 시장 규모 평가
시장의 정의
시장 부문 분석
시장 규모(2023년)
시장 전망(2023-2028년)
제4장 시장 규모 실적
세계의 무글루텐 피자 크러스트 시장(2018-2022년)
제품별 부문 분석(2018-2022년)
유통 채널별 부문 분석(2018-2022년)
지역별 부문 분석(2018-2022년)
국가별 부문 분석(2018-2022년)
제5장 Five Forces 분석
Five Forces 요약
바이어의 교섭력
공급 기업의 교섭력
신규 진출업체의 위협
대체품의 위협
경쟁 위협
시장 현황
제6장 시장 세분화 : 제품별
시장 세분화
비교 : 제품별
기존 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
오가닉 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
시장 기회 : 제품별
제7장 시장 세분화 : 유통 채널별
시장 세분화
비교 : 유통 채널별
오프라인 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
온라인 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
시장 기회 : 유통 채널별
제8장 고객 상황
고객 상황 개요
제9장 지역별 상황
지역별 세분화
지역별 비교
북미 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
유럽 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
아시아태평양 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
남미 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
중동 및 아프리카 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
미국 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
이탈리아 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
캐나다 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
영국 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
독일 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
시장 기회 : 지역 상황별
제10장 성장 촉진요인, 과제, 기회 및 억제요인
시장 성장 촉진요인
시장이 해결해야 할 과제
성장 촉진요인과 과제의 영향
시장 기회 및 성장 억제요인
제11장 경쟁 구도
개요
경쟁 구도
혼란 상황
업계 리스크
제12장 경쟁 분석
기업 개요
기업의 시장 포지셔닝
Amys Kitchen Inc.
Authentic Foods
BFree Foods USA Inc.
Bobs Red Mill Natural Foods Inc.
Califlour Foods
Conagra Brands Inc.
DeIorios Foods Inc.
GGZ srl
KSKT Agro Mart Pvt. Ltd.
MrJims. Pizza
Nestle SA
Rich Products Corp.
The Essentials Baking Co.
TULI HOUSE
US Foods Holding Corp.
제13장 부록
LSH
영문 목차
영문목차
The gluten free pizza crust market is forecasted to grow by USD 2430.7 mn during 2023-2028, accelerating at a CAGR of 10.87% during the forecast period. The report on the gluten free pizza crust market provides a holistic analysis, market size and forecast, trends, growth drivers, and challenges, as well as vendor analysis covering around 25 vendors.
The report offers an up-to-date analysis regarding the current market scenario, the latest trends and drivers, and the overall market environment. The market is driven by growing demand for gluten free food products, increasing product launches, and expansion of retail stores offering gluten free pizza crust.
Technavio's gluten free pizza crust market is segmented as below:
Market Scope
Base Year
2024
End Year
2028
Series Year
2024-2028
Growth Momentum
Accelerate
YOY 2024
9.53%
CAGR
10.87%
Incremental Value
$2430.7mn
By Product
Conventional
Organic
By Distribution Channel
Offline
Online
By Geographical Landscape
North America
Europe
APAC
South America
Middle East and Africa
This study identifies the growing consumer inclination for vegan pizza as one of the prime reasons driving the gluten free pizza crust market growth during the next few years. Also, growing demand for organic gluten free pizza crust and increasing prominence of private-label brands will lead to sizable demand in the market.
The report on the gluten free pizza crust market covers the following areas:
Gluten free pizza crust market sizing
Gluten free pizza crust market forecast
Gluten free pizza crust market industry analysis
The robust vendor analysis is designed to help clients improve their market position, and in line with this, this report provides a detailed analysis of several leading gluten free pizza crust market vendors that include Amys Kitchen Inc., Authentic Foods, BFree Foods USA Inc., Bobs Red Mill Natural Foods Inc., Califlour Foods, Chebe, Conagra Brands Inc., DeIorios Foods Inc., Dr. Schar, GGZ srl, Ittella International LLC, KSKT Agro Mart Pvt. Ltd., MrJims. Pizza, Namaste Foods LLC, Nestle SA, OGGI FOODS Inc., Rich Products Corp., The Essentials Baking Co., TULI HOUSE, and US Foods Holding Corp.. Also, the gluten free pizza crust market analysis report includes information on upcoming trends and challenges that will influence market growth. This is to help companies strategize and leverage all forthcoming growth opportunities.
The study was conducted using an objective combination of primary and secondary information including inputs from key participants in the industry. The report contains a comprehensive market and vendor landscape in addition to an analysis of the key vendors.
The publisher presents a detailed picture of the market by the way of study, synthesis, and summation of data from multiple sources by an analysis of key parameters such as profit, pricing, competition, and promotions. It presents various market facets by identifying the key industry influencers. The data presented is comprehensive, reliable, and a result of extensive research - both primary and secondary. The market research reports provide a complete competitive landscape and an in-depth vendor selection methodology and analysis using qualitative and quantitative research to forecast the accurate market growth.
Table of Contents
1 Executive Summary
1.1 Market overview
Executive Summary - Chart on Market Overview
Executive Summary - Data Table on Market Overview
Executive Summary - Chart on Global Market Characteristics
Executive Summary - Chart on Market By Geographical Landscape
Executive Summary - Chart on Market Segmentation by Product
Executive Summary - Chart on Market Segmentation by Distribution Channel
Executive Summary - Chart on Incremental Growth
Executive Summary - Data Table on Incremental Growth
Executive Summary - Chart on Company Market Positioning
2 Market Landscape
2.1 Market ecosystem
Parent Market
Data Table on - Parent Market
2.2 Market characteristics
Market characteristics analysis
2.3 Value chain analysis
Value Chain Analysis
3 Market Sizing
3.1 Market definition
Offerings of companies included in the market definition
3.2 Market segment analysis
Market segments
3.3 Market size 2023
3.4 Market outlook: Forecast for 2023-2028
Chart on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ million)
Data Table on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ million)
Chart on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
Data Table on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
4 Historic Market Size
4.1 Global Gluten Free Pizza Crust Market 2018 - 2022
Historic Market Size - Data Table on Global Gluten Free Pizza Crust Market 2018 - 2022 ($ million)