Fin Fish Market Report by Fish Type, Environment, Distribution Channel, and Region 2025-2033
상품코드:1702071
리서치사:IMARC
발행일:2025년 04월
페이지 정보:영문 149 Pages
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한글목차
지느러미 물고기 세계 시장 규모는 2024년 2,016억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 이 시장이 2033년까지 2,788억 달러에 달하고, 2025-2033년 3.67%의 연평균 성장률(CAGR)을 보일 것으로 예측했습니다.
지느러미 물고기는 몸에서 튀어나온 뼈의 가시 또는 가시조각이 특징인 연골어류의 일종입니다. 인, 칼슘 외에도 철, 아연, 요오드, 마그네슘, 칼륨 등의 미네랄이 풍부하게 함유되어 있습니다. 도미, 연어, 참치, 참치, 밀크피쉬, 폰파노, 농어, 메기, 메기, 고등어, 틸라피아, 농어 등이 일반적인 지느러미과 어류입니다. 정기적인 섭취는 심혈관 건강, 뇌 기능, 시력, 피부 개선, 갑상선 산화 스트레스 예방, 손상된 조직의 회복에 도움이 됩니다. 지느러미과 어류는 기수, 해수, 민물 등 3가지 환경에서 양식됩니다. 또한 그 생산에는 먹이주기, 정기적인 방류, 수생생물의 보호가 필요합니다.
지느러미 물고기 시장 동향 :
세계적으로 식음료(F&B) 산업이 크게 성장하고 있기 때문에 시장 전망은 밝습니다. 지느러미 어류는 샌드위치, 덮밥, 파스타 등 다양한 요리에 널리 사용되며, 소금 청어, 연어, 연어알 등에도 사용됩니다. 이에 따라 건강에 대한 관심이 높아지고 대중들 사이에서 단백질이 풍부한 식품에 대한 수요가 증가하면서 시장 성장에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 이와는 별도로, 어업과 양식의 복잡성과 노력을 줄이는 데 도움이 되는 어구의 다양한 기술 혁신이 시장 성장에 탄력을 받고 있습니다. 또한, 노동 인구 증가, 바쁜 일정, 바쁜 라이프 스타일로 인해 연어, 참치, 정어리, 고등어가 바로 먹을 수 있는(RTE) 식단에 널리 채택되고 있는 것도 시장 성장에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 기타 해산물 요리에 대한 수요 증가, 소비자의 지출 능력 증가, 어류 양식을 지원하는 다양한 정부 이니셔티브의 시행 등이 시장 성장을 가속할 것으로 예측됩니다.
본 보고서에서 다룬 주요 질문
2024년 세계 지느러미 물고기 시장 규모는?
2025-2033년 세계 지느러미 물고기 시장의 예상 성장률은?
세계 지느러미 물고기 시장을 이끄는 주요 요인은?
코로나19가 세계 지느러미 물고기 시장에 미치는 영향은?
세계 지느러미 물고기(지느러미 생선) 시장의 어종별 비중은?
세계 지느러미 물고기 시장의 환경별 분석은?
세계 지느러미 물고기 시장의 유통 채널별 시장 현황은?
세계 지느러미 물고기 시장의 주요 지역은?
세계 지느러미 물고기 시장의 주요 기업은?
목차
제1장 서문
제2장 조사 범위와 조사 방법
조사 목적
이해관계자
데이터 소스
1차 정보
2차 정보
시장 추정
보텀업 접근
톱다운 접근
조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 서론
개요
주요 업계 동향
제5장 세계의 지느러미 물고기 시장
시장 개요
시장 실적
COVID-19의 영향
시장 예측
제6장 시장 분석 : 물고기 유형별
열대 지느러미 물고기
주요 부문
Pompano
Snappers
Groupers
Salmon
Milkfish
Tuna
Tilapia
Catfish
Seabass
기타
기타
제7장 시장 분석 : 환경별
담수
해수
기수
제8장 시장 분석 : 유통 채널별
슈퍼마켓 및 하이퍼마켓
편의점
전문점
온라인 스토어
기타
제9장 시장 분석 : 지역별
북미
미국
캐나다
아시아태평양
중국
일본
인도
한국
호주
인도네시아
기타
유럽
독일
프랑스
영국
이탈리아
스페인
러시아
기타
라틴아메리카
브라질
멕시코
기타
중동 및 아프리카
시장 내역 : 국가별
제10장 SWOT 분석
개요
강점
약점
기회
위협
제11장 밸류체인 분석
제12장 Porter의 Five Forces 분석
개요
바이어의 교섭력
공급 기업의 교섭력
경쟁 정도
신규 진출업체의 위협
대체품의 위협
제13장 가격 분석
제14장 경쟁 구도
시장 구조
주요 기업
주요 기업 개요
Blue Ridge Aquaculture Inc.
Cermaq Group AS(Mitsubishi Corporation)
Eastern Fish Company
Leroy Seafood Group ASA(Austevoll Seafood ASA)
Mowi ASA
P/F Bakkafrost
Stehr Group Pty Ltd.
Tassal Group Limited
Thai Union Group PCL
Wanchese Fish Company(Cooke Inc.)
LSH
영문 목차
영문목차
The global fin fish market size reached USD 201.6 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 278.8 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.67% during 2025-2033.
Fin fish refers to a species of cartilaginous fish characterized by bony spines or rays protruding from the body. They are a rich source of phosphorus, calcium, and other minerals, such as iron, zinc, iodine, magnesium, and potassium. Snappers, salmon, tuna, milkfish, pompano, seabass, catfish, groupers, tilapia, and sea bass are some common fin fish types. Their regular consumption aids in improving cardiovascular health, brain function, eyesight, and skin, preventing oxidative stress to the thyroid gland, and repairing damaged tissues. Fin fish are cultivated in three types of environments, which include brackish, marine water, and freshwater. Their production also involves feeding, regular stocking, and conservation of aquatic life.
Fin Fish Market Trends:
The significant growth in the food and beverage (F&B) industry across the globe is creating a positive outlook for the market. Fin fish is widely used for preparing various dishes, such as sandwiches, rice dishes, and pasta and are also used in salt herring, salmon, and salmon eggs. In line with this, the rising health consciousness and the increasing demand for protein-rich food among the masses is favoring the market growth. Apart from this, various technological innovations in fishing equipment that helps decrease the complexities and endeavors in fishing and aquafarming are providing an impetus to the market growth. Moreover, the widespread adoption of salmon, tuna, Maine sardines, and mackerel in ready-to-eat (RTE) meals due to the increasing working population, hectic schedules, and busy lifestyles is positively influencing the market growth. Other factors, including the rising demand for seafood cuisines, increasing expenditure capacities of consumers, and the implementation of various government initiatives supporting fish farming, are anticipated to drive the market toward growth.
Key Market Segmentation:
Breakup by Fish Type:
Tropical Fin Fish
Pompano
Snappers
Groupers
Salmon
Milkfish
Tuna
Tilapia
Catfish
Seabass
Others
Breakup by Environment:
Freshwater
Marine Water
Brackish Water
Breakup by Distribution Channel:
Supermarkets and Hypermarkets
Convenience Stores
Specialty Stores
Online Stores
Others
Breakup by Region:
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
Competitive Landscape:
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Blue Ridge Aquaculture Inc., Cermaq Group AS (Mitsubishi Corporation), Eastern Fish Company, Leroy Seafood Group ASA (Austevoll Seafood ASA), Mowi ASA, P/F Bakkafrost, Stehr Group Pty Ltd., Tassal Group Limited, Thai Union Group PCL and Wanchese Fish Company (Cooke Inc.).
Key Questions Answered in This Report
1.What was the size of the global fin fish market in 2024?
2.What is the expected growth rate of the global fin fish market during 2025-2033?
3.What are the key factors driving the global fin fish market?
4.What has been the impact of COVID-19 on the global fin fish market?
5.What is the breakup of the global fin fish market based on the fish type?
6.What is the breakup of the global fin fish market based on the environment?
7.What is the breakup of the global fin fish market based on the distribution channel?
8.What are the key regions in the global fin fish market?
9.Who are the key players/companies in the global fin fish market?
Table of Contents
1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Fin Fish Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Market Forecast
6 Market Breakup by Fish Type
6.1 Tropical Fin Fish
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Key Segments
6.1.2.1 Pompano
6.1.2.2 Snappers
6.1.2.3 Groupers
6.1.2.4 Salmon
6.1.2.5 Milkfish
6.1.2.6 Tuna
6.1.2.7 Tilapia
6.1.2.8 Catfish
6.1.2.9 Seabass
6.1.2.10 Others
6.1.3 Market Forecast
6.2 Others
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Environment
7.1 Freshwater
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Marine Water
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Brackish Water
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Distribution Channel
8.1 Supermarkets and Hypermarkets
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Convenience Stores
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Specialty Stores
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Online Stores
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
8.5 Others
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Forecast
9 Market Breakup by Region
9.1 North America
9.1.1 United States
9.1.1.1 Market Trends
9.1.1.2 Market Forecast
9.1.2 Canada
9.1.2.1 Market Trends
9.1.2.2 Market Forecast
9.2 Asia-Pacific
9.2.1 China
9.2.1.1 Market Trends
9.2.1.2 Market Forecast
9.2.2 Japan
9.2.2.1 Market Trends
9.2.2.2 Market Forecast
9.2.3 India
9.2.3.1 Market Trends
9.2.3.2 Market Forecast
9.2.4 South Korea
9.2.4.1 Market Trends
9.2.4.2 Market Forecast
9.2.5 Australia
9.2.5.1 Market Trends
9.2.5.2 Market Forecast
9.2.6 Indonesia
9.2.6.1 Market Trends
9.2.6.2 Market Forecast
9.2.7 Others
9.2.7.1 Market Trends
9.2.7.2 Market Forecast
9.3 Europe
9.3.1 Germany
9.3.1.1 Market Trends
9.3.1.2 Market Forecast
9.3.2 France
9.3.2.1 Market Trends
9.3.2.2 Market Forecast
9.3.3 United Kingdom
9.3.3.1 Market Trends
9.3.3.2 Market Forecast
9.3.4 Italy
9.3.4.1 Market Trends
9.3.4.2 Market Forecast
9.3.5 Spain
9.3.5.1 Market Trends
9.3.5.2 Market Forecast
9.3.6 Russia
9.3.6.1 Market Trends
9.3.6.2 Market Forecast
9.3.7 Others
9.3.7.1 Market Trends
9.3.7.2 Market Forecast
9.4 Latin America
9.4.1 Brazil
9.4.1.1 Market Trends
9.4.1.2 Market Forecast
9.4.2 Mexico
9.4.2.1 Market Trends
9.4.2.2 Market Forecast
9.4.3 Others
9.4.3.1 Market Trends
9.4.3.2 Market Forecast
9.5 Middle East and Africa
9.5.1 Market Trends
9.5.2 Market Breakup by Country
9.5.3 Market Forecast
10 SWOT Analysis
10.1 Overview
10.2 Strengths
10.3 Weaknesses
10.4 Opportunities
10.5 Threats
11 Value Chain Analysis
12 Porters Five Forces Analysis
12.1 Overview
12.2 Bargaining Power of Buyers
12.3 Bargaining Power of Suppliers
12.4 Degree of Competition
12.5 Threat of New Entrants
12.6 Threat of Substitutes
13 Price Analysis
14 Competitive Landscape
14.1 Market Structure
14.2 Key Players
14.3 Profiles of Key Players
14.3.1 Blue Ridge Aquaculture Inc.
14.3.1.1 Company Overview
14.3.1.2 Product Portfolio
14.3.2 Cermaq Group AS (Mitsubishi Corporation)
14.3.2.1 Company Overview
14.3.2.2 Product Portfolio
14.3.2.3 SWOT Analysis
14.3.3 Eastern Fish Company
14.3.3.1 Company Overview
14.3.3.2 Product Portfolio
14.3.4 Leroy Seafood Group ASA (Austevoll Seafood ASA)