세계의 산업용 초콜릿 시장 : 제품 유형별, 용도별, 지역별(2025-2033년)
Industrial Chocolate Market by Product Type (Cocoa Powder, Cocoa Liquor, Cocoa Butter, Compound Chocolate), Application (Bakery Products, Confectionery, Bakery Premixes, Beverages, Frozen Desserts and Ice Creams, and Others), and Region 2025-2033
상품코드 : 1675606
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 03월
페이지 정보 : 영문 137 Pages
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한글목차

산업용 초콜릿 시장 세계 시장 규모는 2024년 84억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 2033년까지 시장 규모가 119억 달러에 달하고, 2025년부터 2033년까지 3.81%의 연평균 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 예상하고 있습니다. 무설탕 초콜릿과 유기농 초콜릿에 대한 수요 급증, 고급 다크 초콜릿의 인기 상승, 베이커리 및 제과 업계에서 제품 사용 확대 등이 시장을 이끄는 주요 요인입니다.

산업용 초콜릿은 제빵, 제과류, 음료 등의 상업적 목적으로 대량 생산되는 초콜릿 제품입니다. 코코아 원두를 코코아 리커로 가공하고 설탕, 분유, 식물성 기름 등 다양한 원료를 조합하여 제조됩니다. 대규모의 기계화 된 가공 방법을 수반하며, 효율적이고 비용 효율적인 생산을 위해 전문 시설에서 이루어집니다. 산업용 초콜릿은 캔디바, 초콜릿 코팅 스낵, 베이킹 믹스, 핫 초콜릿 믹스 등 다양한 식품에 사용됩니다. 또한 디저트, 페이스트리, 음료 등 외식산업에도 폭넓게 사용되고 있습니다.

산업용 초콜릿 시장 동향 :

건강을 중시하는 소비자들이 기존 초콜릿보다 무설탕, 저칼로리, 유기농 초콜릿을 선호하는 경향이 시장 성장을 가속하는 주요 요인으로 작용하고 있습니다. 이와 더불어, 고품질의 고급 초콜릿에 대한 수요 증가, 코코아 버터 대체품에 대한 수요 증가, 다크 초콜릿 섭취로 인한 다양한 건강상의 이점에 대한 소비자의 인식이 높아짐에 따라 시장에 대한 유리한 전망을 창출하고 있습니다. 또한, 캔디바 및 초콜릿 코팅 스낵을 생산하기 위해 제과 산업에서 산업용 초콜릿에 대한 대규모 수요와 화장품, 의약품 및 건강 보조 식품 산업에서 광범위한 제품 사용이 시장 확장을 촉진하고 있습니다. 이와 더불어, 특히 외출이 잦은 밀레니얼 세대와 젊은이들 사이에서 초콜릿을 기반으로 한 디저트, 스낵바, 음료에 대한 수요가 증가하면서 시장에 유익한 성장 기회를 가져다주고 있습니다. 이와 함께, 지속적인 제품 혁신, 초콜릿 선물의 대중화 추세, 초콜릿 케이크, 페이스트리, 도넛, 컵케이크와 같은 구운 식품의 인기 증가는 시장 성장에 기여하고 있습니다. 또한, 외식 산업의 성장 촉진, 개인의 가처분 소득 증가, 다수의 온-오프라인 소매점을 통한 혁신적인 제품 변형의 쉬운 접근성 등이 시장 성장에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다.

본 보고서에서 다룬 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 서론

제5장 세계의 산업용 초콜릿 시장

제6장 시장 분석 : 제품 유형별

제7장 시장 분석 : 용도별

제8장 시장 분석 : 지역별

제9장 성장 촉진요인 및 억제요인과 기회

제10장 밸류체인 분석

제11장 Porter의 Five Forces 분석

제12장 가격 분석

제13장 경쟁 구도

LSH
영문 목차

영문목차

The global industrial chocolate market size reached USD 8.4 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 11.9 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.81% during 2025-2033. The surging demand for sugar-free and organic chocolates, the rising popularity of premium dark chocolates, and the growing product usage in the bakery and confectionery industry represent some of the key factors driving the market.

Industrial chocolates are mass-produced chocolate products made for commercial purposes, such as baking, confectionery, and beverages. It is produced by processing cocoa beans into cocoa liquor and combining various other ingredients such as sugar, milk powder, and vegetable oil. It involves large-scale, mechanized processing methods and is carried out in specialized facilities for efficient and cost-effective production. Industrial chocolate is used in various food products, such as candy bars, chocolate-coated snacks, baking mixes, and hot chocolate mixes. In addition to this, it finds numerous applications across the food service industry in making desserts, pastries, and beverages.

Industrial Chocolate Market Trends:

The shifting preference for sugar-free, low-calorie, and organic chocolates over traditional chocolates among the rising health-conscious consumers represents the prime factor driving the market growth. Besides this, the surging need for high-quality, premium chocolates, the growing demand for cocoa butter substitutes, and the escalating consumer awareness about the numerous health benefits of consuming dark chocolate are creating a favorable outlook for the market. Moreover, the largescale demand for industrial chocolates from the thriving confectionery industry for producing candy bars and chocolate-coated snacks, combined with extensive product utilization in the cosmetics, pharmaceutical, and nutraceutical industries, are aiding in market expansion. In addition to this, expanding demand for chocolate-based desserts, snack bars, and beverages, especially among on-the-go millennials and youngsters, is presenting remunerative growth opportunities for the market. Concurrent with this, ongoing product innovations, the widespread trend of gifting chocolates, and the increasing popularity of baked products, such as chocolate cakes, pastries, donuts, and cupcakes, are contributing to the market growth. Furthermore, the bolstering growth of the food service industry, the inflating disposable income of individuals, and the easy availability of innovative product variants through numerous online and offline retail stores are positively impacting the market growth.

Key Market Segmentation:

Product Type Insights:

Application Insights:

Regional Insights:

Competitive Landscape:

Key Questions Answered in This Report:

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Industrial Chocolate Market

6 Market Breakup by Product Type

7 Market Breakup by Application

8 Market Breakup by Region

9 Drivers, Restraints, and Opportunities

10 Value Chain Analysis

11 Porters Five Forces Analysis

12 Price Analysis

13 Competitive Landscape

Kindly note that this only represents a partial list of companies, and the complete list has been provided in the report.

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