Water for Food & Beverage: Market Trends and Forecasts, 2024-2030
상품코드:1455819
리서치사:Bluefield Research
발행일:2024년 03월
페이지 정보:영문 25+ Pages
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고도로 세분화된 식음료 제조 산업은 주요 시장의 인구 증가, 식물성 식품과 같은 소비자 선호도 변화, 지속가능성에 대한 관심 증가로 인해 빠르게 성장하고 있습니다. 물 및 폐수 관리는 이러한 변화의 영향을 받고 있으며, 물 솔루션 제공업체와 다국적 기업들은 이러한 변화에 대응하기 위해 경쟁하고 있습니다.
기업들은 물 사용량을 줄이고 자원을 회수하는 등 지속 가능한 관행을 채택해야 한다는 고객의 압력을 받고 있습니다. 이러한 기업의 지속가능성에 대한 관심은 특히 고객 대응 브랜드에게 경쟁 우위가 될 수 있습니다.
이 보고서는 세계 식음료 용수 시장을 조사 분석하여 산업 동향, 인플레이션 압력, 시설 수준의 사용량, 정책적 인센티브를 고려하여 2024-2030년 세계 식음료 산업의 자본 지출과 영업 지출에 대한 예측을 제공합니다.
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이 분석의 일환으로 물 전문가들은 Data Navigator 플랫폼의 관련 데이터 대시보드를 업데이트했습니다.
목차
제1장 - 시장 성장 촉진요인과 동향
식품 및 음료 용수 시장 성장 촉진요인과 억제요인
인구 증가가 식품 생산과 가공을 촉진
식품 및 음료 공급망
물 부족이 주요 식품 및 음료 생산 핫스팟에 리스크 를 가져온다
물은 식품 및 음료 상품 가격에 영향
미국의 식품 제조 시설 규모가 시장 단편화를 명시
제2장 - 식품 및 음료용 물관리
식품 및 음료 용수 순환
물 사용 프로세스 내역
물 지속가능성 목표가 운영 효율을 높인다
식품 및 음료 폐수 처리 동향
식품 및 음료 폐수 추가 요금이 온사이트 솔루션을 촉진
제3장 - 시장 전망
예측 방법
F&B 시설의 CAPEX와 OPEX 내역
전년대비 물 사용량 : 지역별
세계의 식품 및 음료 제조에 대한 물 관리 지출
식품 및 음료 물사용량 : 입력 카테고리별
다양한 지표가 물 프로바이더의 기회에 영향
식품 및 음료 생산 용수 개요 : 국가별
제4장 - 사례 연구
Lagunitas Brewing Co. - Petaluma Brewery(2015년)
Smithfield Foods - Sioux Falls, South Dakota(2023년)
LSH
영문 목차
영문목차
The highly fragmented food and beverage manufacturing industry is rapidly growing due to population expansion in key markets, evolving consumer preferences (e.g., plant-based foods), and a heightened focus on sustainability. Given that water and wastewater management are impacted by these shifts, water solutions providers and multinationals are racing to address the opportunities ahead.
Companies are facing increasing pressure from customers to adopt sustainable practices, such as reducing water usage and recovering resources. This focus on corporate sustainability can be a competitive advantage, particularly for customer-facing brands.
This Insight Report provides a 2024-2030 global forecast of capital and operating expenditures for the food & beverage industry considering industry trends, inflationary pressures, facility-level usage, and policy incentives.
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As part of this analysis, our water experts have updated a relevant data dashboard in our Data Navigator platform.
Table of Contents
Section 1 - Market Drivers & Trends
1.1. Water for Food & Beverage Drivers & Inhibitors
1.2. Population Increases Drive Food Production and Processing
1.3. The Food & Beverage Supply Chain
1.4. Water Scarcity Poses Risks for Key Food & Beverage Production Hot Spots
1.5. Water Impacts Food & Beverage Commodity Prices
1.6. U.S. Food Manufacturing Facility Size Highlights Market Fragmentation
Section 2 - Water Management for Food & Beverage
2.1. Food & Beverage Water Cycle
2.2. Water Usage Process Breakdown
2.3. Water Sustainability Goals Set to Enhance Operational Efficiency