세계 식물성 유제품 시장(2024년판) : 제품 카테고리별, 유통 채널별, 지역별, 국가별 분석 : 시장 인사이트, 예측(2024년-2029년)
Global Plant-Based Dairy Products Market (2024 Edition) - Analysis By Product Category (Milk, Desserts, Cream, Cheese, Others), Distribution Channel (Online, Offline), By Region, By Country: Market Insights and Forecast (2024-2029)
상품코드 : 1420113
리서치사 : Azoth Analytics
발행일 : 2024년 02월
페이지 정보 : 영문 200 Pages
 라이선스 & 가격 (부가세 별도)
US $ 2,450 ₩ 3,648,000
PDF (Single User License) help
PDF 보고서를 1명만 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.
US $ 2,950 ₩ 4,393,000
PDF (Enterprise License) help
PDF 보고서를 동일 기업의 모든 분이 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.


한글목차

세계 식물성 유제품 시장 규모는 2022년에 246억 달러에 이르렀으며 2019년부터 2022년까지 2.33%의 성장을 보였습니다. 식물성 제품은 식품 산업을 변화시키고 있으며, 여러 요인이 소비자의 의사 결정에서 이러한 변화를 촉진하고 있습니다. 식물성 유제품의 가용성에 대한 의식이 높아짐에 따라 자신과 지구의 건강에 대한 올바른 결정을 내리려는 소비자가 늘고 있습니다. 게다가 유당 불내증 소비자가 계속 증가하고 있으며 건강상의 이익을 중시하기 위해 식품의 맛을 타협하는 선호가 높아지고 있는 것도 성장을 뒷받침하고 있습니다.

가장 작은 제품 카테고리인 식물성 계란은 더 많은 제품이 출시됨에 따라 빠른 두 자리 성장을 보여줍니다. 예를 들어, PURIS는 AcreMade 브랜드로 완두콩 단백질을 사용한 식물성 계란의 신제품을 출시하고 “식물성식의 가능성의 세계를 해방하고, 맛있고 사용하기 쉽고 영양가가 높은 상위 9개의 알레르겐을 포함하지 않는다 제품에 의한 식물성 계란의 새로운 시대 "라고 말합니다.

이 보고서는 세계 식물성 유제품 시장을 조사했으며, 시장 규모와 예측, 지역 및 부문 분석, 주요 동향과 기회 등의 정보를 제공합니다.

목차

제1장 시장 배경

제2장 전략적 권장 사항

제3장 세계 식물성 유제품 시장 : 실적과 예측(2019년-2029년)

제4장 세계 식물성 유제품 시장, 지역 분석

제5장 북미의 식물성 유제품 시장 : 실적과 예측(2019년-2029년)

제6장 유럽의 식물성 유제품 시장 : 실적과 예측(2019년-2029년)

제7장 아시아태평양의 식물성 유제품 시장 : 실적과 예측(2019년-2029년)

제8장 기타 지역의 식물성 유제품 시장 : 실적과 예측

제9장 시장 역학

제10장 산업 생태계 분석

제11장 경쟁 구도

BJH
영문 목차

영문목차

Executive Summary

Azoth Analytics has released a research report titled "Global Plant-Based Dairy Products Market (2024 Edition)" which provides a complete analysis of the Global Plant-Based Dairy Products industry in terms of market segmentation By Product Category (Milk, Desserts, Cream, Cheese, Others), By Distribution Channel (Online/E-commerce, Offline), By Region and By Country for the historical period of 2019-2022, the estimates of 2023 and the forecast period of 2024-2029.

The research report covers a detailed analysis of the global market, the regions (North America, Europe, Asia Pacific, and Rest of the World) and 10 countries (United States, Canada, United Kingdom, Germany, France, Italy, China, India, Japan, and South Korea). Additionally, the research report presents data including market size, yearly growth and potential analysis, the competitive study of market players, investment opportunities and demand forecast. The research report also assesses growth indicators, restraints, supply and demand risk, and other important statistics, as well as a full assessment of current and future market trends that are relevant to the market evolution.

Global Plant Based Dairy Products Market attained a market value of USD 24.6 Billion in 2022 witnessing a growth of 2.33% during 2019-2022. Plant-based products are changing the food industry, and several factors are driving this shift in consumer decision-making. The increasing number of consumers are willing to make the right decisions for their health and the health of their planet based on their increasing awareness of the availability of plant-based dairy products. Additionally, an ever-increasing number of consumers with lactose intolerance and a growing preference for compromising the taste of food to focus on health benefits has been propelling the growth.

The smallest product category, plant-based eggs, is experiencing much faster double-digit growth as more products are launched. For example, PURIS released a new plant-based egg product made with pea protein under the AcreMade brand, citing "a new era of plant-based eggs with delicious, easy-to-use, nutritious products free from the top nine allergens, unlocking a world of potential within plant-based eating."

Scope of the Report

Table of Contents

1. Market Background

2. Strategic Recommendations

3. Global Plant-Based Dairy Products Market: Historic and Forecast (2019-2029)

4. Global Plant Based Dairy Products Market, Regional Analysis

5. North America Plant Based Dairy Products Market: Historic and Forecast (2019-2029)

6. Europe Plant Based Dairy Products Market: Historic and Forecast (2019-2029)

7. Asia Pacific Plant-Based Dairy Products Market: Historic and Forecast (2019-2029)

8. Rest of the World Plant Based Dairy Products Market: Historic and Forecast

9. Market Dynamics

10. Industry Ecosystem Analysis

11. Competitive Landscape

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 kr-info@giikorea.co.kr
ⓒ Copyright Global Information, Inc. All rights reserved.
PC버전 보기