세계의 탠저린 프리저브 시장 규모 : 유형별, 유통 채널별, 용도별, 지역별, 범위 및 예측
Global Tangerine Preserves Market Size By Type (High Sugar Tangerine, Low Sugar Tangerine), By Distribution Channel (Specialty Store, Department Store), By Application (Ice-Cream Industry, Dairy Industry), By Geographic Scope And Forecast
상품코드 : 1622787
리서치사 : Verified Market Research
발행일 : 2024년 11월
페이지 정보 : 영문 202 Pages
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탠저린 프리저브 시장 규모와 예측

탠저린 프리저브 시장 규모는 최근 수년간 대폭적인 성장률로 빠른 페이스로 성장하고 있으며, 시장은 2021-2028년에 대폭 성장할 것으로 추정되고 있습니다.

가처분소득 증가는 생활수준의 향상으로 귤 보존제 수요 증가를 가져오고, 그 결과 귤 보존제 시장의 성장을 가져옵니다. 귤 프리저브 세계 시장 보고서는 시장의 전반적인 평가를 제공합니다. 주요 부문, 동향, 시장 성장 촉진요인, 억제요인, 경쟁 구도 시장에서 중요한 역할을 하는 요인 등을 종합적으로 분석합니다.

세계 귤 프리저브 시장의 정의

귤은 시트러스 귤이라고도 불리며, 귤과 귤의 잡종을 포함한 오렌지색 감귤류입니다. 귤은 4-6m 높이의 가늘고 긴 상록수 열매로, 가시가 많은 가지가 많이 달려 있습니다. 가시가 짧거나 없습니다. 잎은 피침형에서 난형 피침형으로 톱니가 있고 6-8센티미터 정도이며, 귤은 일반 오렌지에 비해 둥글지 않고 작습니다. 맛은 오렌지보다 신맛이 적고 단맛이 강합니다. 특히 소화불량, 천식, 동맥경화 등 다양한 건강 상태에 직면한 사람들이 주로 건강식으로 먹습니다. 영양가가 높기 때문에 소비자들은 디저트, 아침 식사 또는 아침 식단의 주요 식재료로 매일 식단에 포함시키고 있습니다.

귤 그룹의 열매는 비극성 과일이기 때문에 과즙의 양, 당도, 산도, 성숙도에 따라 적절한 시기에 수확해야 합니다. 따라서 시장에 좋은 품질의 과일을 제공하기 위해서는 수확시 각별한 주의를 기울여야 합니다. 이 과일은 건강한 적혈구를 강화하는 엽산의 훌륭한 공급원입니다. 엽산은 임신 중 신경관 선천성 기형을 완화하는 데 도움이 됩니다. 엽산은 새로운 체세포의 생성과 유지에 도움이 됩니다.

칼륨은 임신과 유아기의 빠른 성장과 세포분열에 필수적입니다. 귤은 바나나와 같은 양의 칼륨을 함유하고 있으며, 고혈압과 뇌졸중 발생 가능성을 낮추는 나트륨이 적습니다. 또한 비타민 C, 비타민, 칼슘 등 건강에 도움이 되는 영양소가 풍부해 어린이들에게도 인기가 높습니다. 귤의 영양가는 시장을 주도하는 큰 요인입니다. 구매자는 주로 푸딩, 구운 제품, 아이스크림, 토스트 등에 사용됩니다.

세계 귤 프리저브 시장 개요

가처분 소득 증가는 세계 귤 프리저브 시장의 주요 성장 요인으로 작용할 것입니다. 소셜미디어 활용의 성장과 더 많은 개인들이 귤 애플리케이션에 대한 아이디어를 공유하고 인기를 얻기 위해 플랫폼을 사용하는 유명인 및 기타 사람들이 가입하고 있습니다. 어린이를 위한 건강 레시피 등 최신 레시피가 소개되고 사람들 사이에서 공유되고 있습니다. 이는 귤에 대한 수요를 증가시켜 귤 프리저브 시장의 주요 성장 요인으로 작용하고 있습니다. 귤 프리저브 시장은 유기농 식품 증가 추세와 건강 의식 증가와 같은 몇 가지 과제를 직면하고 있습니다. 식품과 영양가 선택에 대한 소비자의 인식이 높아짐에 따라 귤 프리저브 시장에도 영향을 미칠 것으로 예상됩니다.

생산자들은 현재 인공 색소나 향료 없이 고과당 시럽이나 진짜 과일 성분과 같은 천연 감미료와 귤 프리저브 생산에 초점을 맞추었습니다. 또한 귤은 여러 가지 건강상의 이점이 있으며, 소비자들은 많은 품목에서 귤을 채택하고 있습니다. 예를 들어 어린이를 포함한 소비자는 귤을 아침 식사 또는 아침 식사 애플리케이션에서 귤을 소비하고 있으며, 이는 귤 보존 시장의 주요 촉진요인으로 작용합니다. 귤 보존 시장의 주요 억제요인은 귤을 대량으로 먹어야 한다는 것입니다. 귤을 다량으로 섭취하면 특히 어린이에게 좋은 것보다 해를 끼칠 수 있습니다. 귤은 알레르기 반응을 일으키거나 피부에 염증과 발진을 일으킬 수 있습니다. 그러나 당신은 그것을 통제된 방식으로 그것을 소비해야하며, 이것은 귤 보존 시장의 성장을 억제할 것입니다.

목차

제1장 세계의 탠저린 프리저브 시장 : 서론

제2장 개요

제3장 VERIFIED MARKET RESEARCH의 조사 방법

제4장 세계의 탠저린 프리저브 시장 전망

제5장 세계의 탠저린 프리저브 시장 : 유형별

제6장 세계의 탠저린 프리저브 시장 : 유통 채널별

제7장 세계의 탠저린 프리저브 시장 : 용도별

제8장 세계의 탠저린 프리저브 시장 : 지역별

제9장 세계의 탠저린 프리저브 시장 : 경쟁 구도

제10장 기업 개요

제11장 부록

KSA
영문 목차

영문목차

Tangerine Preserves Market Size And Forecast

Tangerine Preserves Market size is growing at a faster pace with substantial growth rates over the last few years and is estimated that the market will grow significantly in the year 2021-2028.

A rise in disposable income, which gives way to improved standards of living, has resulted in an upswing in the demand for tangerine preserves, the consequence of which is the growth of the Tangerine Preserves Market. The Global Tangerine Preserves Market report provides a holistic evaluation of the market. The report offers a comprehensive analysis of key segments, trends, drivers, restraints, competitive landscape, and factors that are playing a substantial role in the market.

Global Tangerine Preserves Market Definition

The tangerine also called citrus tangerine, is a group of orange-colored citrus fruit containing hybrids of mandarin orange. Tangerine is the fruit from a slender evergreen tree that grows from 4 to 6 meters tall with numerous spiny branchlets. The spines are short or absent. Leaves are lanceolate to ovate-lanceolate, serrate measuring 6 to 8 cm. Tangerines are less rounded and smaller as compared to the common oranges. The taste of the fruit is less sour, as well as sweeter, and stronger than an orange. They are majorly eat-up as the healthy diet, especially by those people who face several health conditions such as indigestion, asthma, and clogged arteries. Owing to the many nutritious values, the consumers are adding it to their daily diet including as dessert, breakfast, or as the key ingredient in breakfast or any other food arrangement.

The fruits from the tangerine group are measured to be non-climacteric, which means they need to be harvested at an appropriate stage in terms of the juice volume, sugar and acid content, and maturation. Therefore, in order to offer fine quality fruit to the market, particular care is necessary during the harvest. This fruit is a great source of folate that strengthens healthy red blood cells. Folate helps to reduce neural tube birth defects during pregnancy. Folate assists in the production and maintaining new somatic cells.

It is essential during rapid growth and cell division during pregnancy and infancy. Tangerine contains the same content of potassium as in bananas and is also low in sodium which could lower the chances of high blood pressure and stroke. Also, it is the source of Vitamin C, Vitamin, calcium among other nutrition that offers health benefits, and cause of this, it is in great demand among children. The nutritional value of tangerine is the huge element that is driving the market. The purchaser is majorly using as on puddings, baked products, ice cream, toast, etc.

Global Tangerine Preserves Market Overview

The rise in disposable income acts as a primary growth driver in the Global Tangerine Preserves Market. The growth in the utilization of social media and more individuals are signing up for it have led to celebrities and others using the platform to share the ideas for the application of tangerine and gaining popularity. The latest recipes are being introduced and shared among people including healthy recipes for children. These are increasing the demand for tangerine which acts as the key growth driver of the Tangerine Preserves Market. The Tangerine Preserves Market is appearance several challenges, for instance, the increasing trend of organic food and rising health awareness. The growth in the awareness among the consumers in the choice of food and its nutritional value is predicted to impact the Tangerine Preserves Market.

The producers are presently focusing on manufacturing tangerine preserves with natural sweeteners like high fructose syrup and real fruit ingredients without artificial colors and flavors. Besides, tangerine has several health benefits, consumers are adopting tangerine in many items. For instance, the consumers including the children are consuming tangerine in their breakfast or breakfast applications which acts as the key driver of the Tangerine Preserves Market. The major restraining factor for the Tangerine Preserves Market is that you should eat it in a large quantity. When you consume tangerines in large quantities, it can cause more harm than good, especially for children. Tangerine may cause allergic reactions or may cause irritation or rashes on the skin. However, you should consume it in a controlled manner and this restrains break the growth of the Tangerine Preserves Market.

Global Tangerine Preserves Market Segmentation Analysis

The Global Tangerine Preserves Market is segmented on the basis of Type, Distribution Channel, Application, and Geography.

Tangerine Preserves Market, By Type

Based on Type, the market is segmented into High sugar tangerine and Low sugar tangerine. The Low Sugar Tangerine segment holds a big market share. This is anticipated to grow substantially in the coming years due to the rising health consciousness among consumers. Besides, tangerine has several health benefits, consumers are adopting tangerine in several products.

Tangerine Preserves Market, By Distribution Channel

Based on Distribution Channel, the market is segmented into Supermarket and Hypermarket, Specialty Store, Department Store, E-Commerce and others. The Supermarket segment holds the big market share there is a wide availability of different varieties and is easily accessible. On the contrary, the online segment is seeing a rise in the demand for the tangerine, this is due to heavy discounts and the Covid-19 pandemic forced everyone to stay home where online was the only source to order foods and other supplies.

Tangerine Preserves Market, By Application

Based on Application, the market is segmented into Ice-cream industry, Dairy industry, Baked product industry, and Others. The dairy industry segment has a major market presence and is expected to continue its large share during the forecast period. This has been largely due to the increase in disposable income in the population which has increased the attractiveness of the Tangerine Preserves Market.

Tangerine Preserves Market, By Geography

Key Players

Our market analysis also entails a section solely dedicated for such major players wherein our analysts provide an insight to the financial statements of all the major players, along with its product benchmarking and SWOT analysis. The competitive landscape section also includes key development strategies, market share and market ranking analysis of the above-mentioned players globally.

Key Developments

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION OF GLOBAL TANGERINE PRESERVES MARKET

2 EXECUTIVE SUMMARY

3 RESEARCH METHODOLOGY OF VERIFIED MARKET RESEARCH

4 GLOBAL TANGERINE PRESERVES MARKET OUTLOOK

5 GLOBAL TANGERINE PRESERVES MARKET, BY TYPE

6 GLOBAL TANGERINE PRESERVES MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL

7 GLOBAL TANGERINE PRESERVES MARKET, BY APPLICATION

8 GLOBAL TANGERINE PRESERVES MARKET, BY GEOGRAPHY

9 GLOBAL TANGERINE PRESERVES MARKET COMPETITIVE LANDSCAPE

10 COMPANY PROFILES

11 Appendix

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