세계의 팜슈가 시장 성장, 규모, 동향 분석 : 유형, 형태, 최종사용자별 - 지역 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)
Global Palm Sugar Market Growth, Size, Trends Analysis - By Type, By Form, By End User - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034
상품코드:1866238
리서치사:SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일:2025년 10월
페이지 정보:영문 244 Pages
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한글목차
세계의 팜슈가 시장 규모는 CAGR 3.13%로 추이하며, 2034년에는 26억 달러 규모에 달할 것으로 예측됩니다.
사탕수수, 대추야자, 코코야자 등 다양한 야자수 수액으로 만들어지는 팜슈가는 천연 감미료입니다. 수액을 채취하여 끓여서 수분을 증발시켜 농축 시럽을 만들고, 이것이 결정체, 블록 또는 페이스트 형태로 굳어집니다. 팜슈가는 진하고 캐러멜 같은 풍미와 낮은 GI 수치가 특징이며, 전통 요리부터 현대 요리까지 정제된 설탕의 대체품으로 널리 사용되고 있습니다. 중동, 아시아, 아프리카에서는 음료, 디저트, 소스 등의 단맛을 내기 위해 일반적으로 사용됩니다.
제약 요인: 많은 장점이 있는 반면, 팜슈가 시장에는 성장을 저해하는 몇 가지 과제가 있습니다. 주요 과제 중 하나는 야자수 공급 부족과 생산 지역이 일부 지역에 집중되어 있다는 점입니다. 동남아시아 국가들이 팜설탕의 주요 공급지이기 때문에 이러한 지역적 집중은 공급망의 취약성을 높이고 있습니다. 또한 원자재 시장의 변동은 팜슈가 가격에도 영향을 미칩니다. 또한 팜슈가 제조는 노동집약적인 공정으로 고비용의 원인이 되고 있습니다.
세계의 팜슈가 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회 분석, 시장 규모 추이·예측, 각종 구분·지역/주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업의 개요 등을 정리하여 전해드립니다.
목차
제1장 서론
제2장 조사 방법
제3장 개요
제4장 시장 역학
촉진요인, 제약 요인, 기회 요인, 과제의 분석
제5장 시장 변수와 전망
SWOT 분석
PESTEL 분석
PORTERs Five Forces
히트맵 분석
제6장 경쟁 구도
제조 기반 분포·판매 에어리어·제품 유형
M&A·제휴·제품 발매·협력
제7장 세계의 팜슈가 시장 : 유형별
기존품
유기품
제8장 세계의 팜슈가 시장 : 형태별
분말
액체
결정
제9장 세계의 팜슈가 시장 : 최종사용자별
식품 및 음료
빵·제과
디저트·감미료
건강·웰니스 제품
기타
가정용품/소매
Horeca
화장품·퍼스널케어
기타
제10장 세계의 팜슈가 시장
세계 시장 규모·시장 점유율
제11장 세계의 팜슈가 시장 : 지역별
아시아태평양
호주
중국
인도
일본
한국
기타
유럽
프랑스
독일
이탈리아
스페인
영국
기타
중동 및 아프리카
사우디아라비아
아랍에미리트
카타르
남아프리카공화국
이집트
모로코
나이지리아
기타
북미
캐나다
멕시코
미국
라틴아메리카
아르헨티나
브라질
기타
제12장 기업 개요
Agro-Productos del TrA3pico
Cocoasia Philippines
Cocowell Farm
El Guapo
Farm Organic
Jaggery Works
La Blanquita
La Palma Organics
Mitr Phol Sugar Corporation
Palm Organix
기타
제13장 결론
제14장 약어 리스트
제15장 참고 링크
KSA
영문 목차
영문목차
Palm Sugar Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Palm Sugar Market Size- By Type, By Form, By End User- Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' states that the Global Palm Sugar Market is predicted to reach 2.6 billion by 2034 with a CAGR of 3.13%.
The sap of various palm tree species, such as the sugar palm, date palm, and coconut palm, is used to make palm sugar, a natural sweetener. The sap is collected, boiled, and evaporated to produce concentrated syrup, which solidifies into crystals, blocks, or paste-like structures. Because of its rich, caramel-like flavor and lower glycemic index, it is frequently used as a refined sugar substitute in both traditional and modern cuisines. Palm sugar is widely used in Middle Eastern, Asian, and African cooking to sweeten beverages, desserts, and sauces.
Restraints: Despite its many advantages, the market for palm sugar faces several challenges that could restrict its growth. Two of the primary challenges are the lack of palm trees and the concentration of palm sugar production in some location. Southeast Asian countries are the main suppliers of palm sugar, and this geographic concentration could make the supply chain vulnerable. Changes in the raw material market can also affect the price of palm sugar. Additionally, the labor-intensive nature of palm sugar production contributes to its high cost.
Scope of the report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Type, By Form, By End User
Regions covered
North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa
Companies Covered
Agro-Productos del TrA3pico, Cocoasia Philippines, Cocowell Farm, El Guapo, Farm Organic, Jaggery Works, La Blanquita, La Palma Organics, Mitr Phol Sugar Corporation, Palm Organix.
Global Palm Sugar Market Segmentation:
By Type: Based on the Type, Global Palm Sugar Market is segmented as; Conventional, Organic.
By Form: Based on the Form, Global Palm Sugar Market is segmented as; Powder, Liquid, Crystal.
By End User: Based on the End User ,Global Palm Sugar Market is segmented as; Food & beverages, Household/retail, Horeca, Cosmetics & personal care.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.
Table of Contents
1.Introduction
1.1.Scope of the report
1.2.Market segment analysis
2.Research Methodology
2.1.Research data source
2.1.1.Secondary Data
2.1.2.Primary Data
2.1.3.SPERs internal database
2.1.4.Premium insight from KOLs
2.2.Market size estimation
2.2.1.Top-down and Bottom-up approach
2.3.Data triangulation
3.Executive Summary
4.Market Dynamics
4.1.Driver, Restraint, Opportunity and Challenges analysis
4.1.1.Drivers
4.1.2.Restraints
4.1.3.Opportunities
4.1.4.Challenges
5.Market variable and outlook
5.1.SWOT Analysis
5.1.1.Strengths
5.1.2.Weaknesses
5.1.3.Opportunities
5.1.4.Threats
5.2.PESTEL Analysis
5.2.1.Political Landscape
5.2.2.Economic Landscape
5.2.3.Social Landscape
5.2.4.Technological Landscape
5.2.5.Environmental Landscape
5.2.6.Legal Landscape
5.3.PORTERs Five Forces
5.3.1.Bargaining power of suppliers
5.3.2.Bargaining power of buyers
5.3.3.Threat of Substitute
5.3.4.Threat of new entrant
5.3.5.Competitive rivalry
5.4.Heat Map Analysis
6.Competitive Landscape
6.1.Global Palm Sugar Market Manufacturing Base Distribution, Sales Area, Product Type
6.2.Mergers & Acquisitions, Partnerships, Product Launch, and Collaboration in Global Palm Sugar Market
7.Global Palm Sugar Market, By Type (USD Million) 2021-2034
7.1.Conventional
7.2.Organic
8.Global Palm Sugar Market, By Form (USD Million) 2021-2034
8.1.Powder
8.2.Liquid
8.3.Crystal
9.Global Palm Sugar Market, By End Use (USD Million) 2021-2034