세계의 브로콜리 파우더 성장, 규모, 동향 분석 : 성질별, 용도별, 유통 채널별 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)
Global Broccoli Powder Market Growth, Size, Trends Analysis- By Nature, By Application, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034
상품코드:1714579
리서치사:SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일:2025년 03월
페이지 정보:영문 272 Pages
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브로콜리 파우더 시장 규모는 CAGR 5.71%로 성장하여 2034년에는 9,228만 달러에 달할 것으로 예상됩니다.
브로콜리 파우더는 브로콜리를 건조시켜 미세한 분말로 만든 것입니다. 비타민 A, C, K, 식이섬유, 설포라판과 같은 항산화제 등 신선한 브로콜리의 주요 영양소가 대부분 보존되어 있어 잠재적인 건강 효과가 있는 것으로 알려져 있습니다. 이 분말은 스무디, 스프, 수프, 보충제, 스낵 등 식음료의 원료로 널리 사용되어 영양소 섭취를 늘릴 수 있는 편리한 방법을 제공합니다. 다용도로 사용할 수 있어 맛과 영양가를 손상시키지 않고 다양한 레시피에 쉽게 추가할 수 있습니다.
세계의 브로콜리 파우더 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회 분석, 시장 규모 추정과 예측, 각종 부문별·지역별·주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업 개요 등의 정보를 정리하여 전해드립니다.
목차
제1장 소개
제2장 조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 시장 역학
성장 촉진요인, 제약요인, 기회 요인, 과제 분석
제5장 시장 변수와 전망
SWOT 분석
PESTEL 분석
Porter's Five Forces 분석
히트맵 분석
제6장 경쟁 구도
제조 거점 분포·판매 지역·제품 유형
M&A·제휴·제품 발매·협력
제7장 세계의 브로콜리 파우더 시장 : 성질별
기존
유기농
제8장 브로콜리 파우더 시장 : 용도별
식이보충제
식품 및 음료
화장품
동물 사료
기타
제9장 세계의 브로콜리 파우더 시장 : 유통 채널별
B2B
B2C
제10장 세계의 브로콜리 파우더 시장
세계의 시장 규모·시장 점유율
제11장 세계의 브로콜리 파우더 시장 : 지역별
아시아태평양
호주
중국
인도
일본
한국
기타
유럽
프랑스
독일
이탈리아
스페인
영국
기타
중동 및 아프리카
사우디아라비아
UAE
카타르
남아프리카공화국
이집트
모로코
나이지리아
기타
북미
캐나다
멕시코
미국
라틴아메리카
아르헨티나
브라질
기타
제12장 기업 개요
American International Foods, Inc.
Incoltec
NutraDry
Nutraonly(Xian) Nutritions Inc
Pioneer Herb Industrial Co., Ltd
Saipro Biotech Private Limited
VDF FutureCeuticals, Inc
Vehgro
Vinayak Corporation
Xian Lifewe Biological Technology Co., Ltd.
기타
제13장 결론
제14장 약어 리스트
제15장 참고 링크
ksm
영문 목차
영문목차
Broccoli Powder Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Broccoli Powder Market Size- By Nature, By Application, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Broccoli Powder Market is predicted to reach 92.28 Million by 2034 with a CAGR 5.71%.
Broccoli powder is a concentrated version of broccoli created by drying and grinding the vegetable into a fine powder. It retains many of the key nutrients found in fresh broccoli, such as vitamins A, C, and K, fiber, and antioxidants like sulforaphane, which is known for its potential health benefits. This powder is widely used as an ingredient in food and beverages, including smoothies, soups, supplements, and snacks, providing a convenient way to increase nutrient intake. Its versatility allows it to be easily added to a variety of recipes without losing flavor or nutritional content.
Restraints: The broccoli powder market encounters several challenges that could affect its growth. A major hurdle is the lack of consumer awareness about its benefits and uses, which can limit its adoption. The production cost, particularly for organic broccoli powder, remains high due to sourcing and processing, making it less cost-effective than other alternatives.
Scope of the Report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Nature, By Application, By Distribution Channel.
Regions covered
North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa.
Companies Covered
American International Foods, Inc., Incoltec, NutraDry, Nutraonly (Xi'an) Nutritions Inc., Pioneer Herb Industrial Co., Ltd, Saipro Biotech Private Limited, VDF FutureCeuticals, Inc., Vehgro, Vinayak Corporation, and Xi'an Lifewe Biological Technology Co., Ltd.
Broccoli Powder Market Segmentation:
By Nature: Based on the Nature, Global Broccoli Powder Market is segmented as; Conventional, Organic.
By Application: Based on the Application, Global Broccoli Powder Market is segmented as; Nutritional Supplements, Food & Beverages, Cosmetics, Animal Feed, Other.
By Distribution Channel: Based on the Distribution Channel, Global Broccoli Powder Market is segmented as; B2B, B2C.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe and Middle East & Africa.
Table of Contents
1. Introduction
1.1. Scope of the report
1.2. Market segment analysis
2. Research Methodology
2.1. Research data source
2.1.1. Secondary Data
2.1.2. Primary Data
2.1.3. SPERs internal database
2.1.4. Premium insight from KOLs
2.2. Market size estimation
2.2.1. Top-down and Bottom-up approach
2.3. Data triangulation
3. Executive Summary
4. Market Dynamics
4.1. Driver, Restraint, Opportunity and Challenges analysis
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunities
4.1.4. Challenges
5. Market variable and outlook
5.1. SWOT Analysis
5.1.1. Strengths
5.1.2. Weaknesses
5.1.3. Opportunities
5.1.4. Threats
5.2. PESTEL Analysis
5.2.1. Political Landscape
5.2.2. Economic Landscape
5.2.3. Social Landscape
5.2.4. Technological Landscape
5.2.5. Environmental Landscape
5.2.6. Legal Landscape
5.3. PORTERs Five Forces
5.3.1. Bargaining power of suppliers
5.3.2. Bargaining power of buyers
5.3.3. Threat of Substitute
5.3.4. Threat of new entrant
5.3.5. Competitive rivalry
5.4. Heat Map Analysis
6. Competitive Landscape
6.1. Global Broccoli Powder Market Manufacturing Base Distribution, Sales Area, Product Type
6.2. Mergers & Acquisitions, Partnerships, Product Launch, and Collaboration in Global Broccoli Powder Market
7. Global Broccoli Powder Market, By Nature, (USD Million) 2021-2034
7.1. Conventional
7.2. Organic
8. Global Broccoli Powder Market, By Application, (USD Million) 2021-2034
8.1. Nutritional Supplements
8.2. Food & Beverages
8.3. Cosmetics
8.4. Animal Feed
8.5. Others
9. Global Broccoli Powder Market, By Distribution Channel, (USD Million) 2021-2034
9.1. B2B
9.2. B2C
10. Global Broccoli Powder Market, (USD Million) 2021-2034
10.1. Global Broccoli Powder Market Size and Market Share
11. Global Broccoli Powder Market, By Region, 2021-2034 (USD Million)